6 «ατυχήματα» την ώρα της πράξης ικανά να σε κάνουν να νιώσεις άβολα

0
που θέλουμε να ανοίξει η γη να μας καταπιεί.

Ήρθε η ώρα να σταματήσεις να κοκκινίζεις και μόνο στην ιδέα πως την επίμαχη στιγμή μπορεί να συμβεί κάποιο ατύχημα και ν’ αντιμετωπίσεις κατάματα την κωμικοτραγική αλήθεια. Εξάλλου κανείς δεν είναι μόνος του σε αυτό. Όλοι λίγο-πολύ έχουμε ξεπεράσει με μεγάλη επιτυχία άβολες καταστάσεις κατά τη διάρκεια του έρωτα. Ατυχήματα που συμβαίνουν πάνω στην πράξη, την ώρα που θέλουμε να ανοίξει η γη να μας καταπιεί. Τεράστια η ντροπή, δεν περιγράφεται με λόγια. Μόνο με κάτι αμήχανα βλέμματα, ροδοκόκκινα μαγουλάκια κι ενίοτε δάκρια γέλιου. Γιατί πέρα από ερεθιστική και απολαυστική, η επαφή είναι και αστεία και απρόβλεπτη.

1. Οι μικροτραυματισμοί σάς καλούν

Τη στιγμή που πας να κάνεις εκείνη τη στάση που όπως διάβασες τις προάλλες προσφέρει ακαταμάχητη απόλαυση, βρίσκεσαι κάτω αγκαλιά με το πάτωμα. Τι τα ήθελες μωρέ τα ακροβατικά; Αφού δεν το έχεις! Την ώρα που το ταίρι προσπαθεί να σε φτάσει στα ουράνια, εσύ χτυπάς με δύναμη το κεφάλι σου στο κάγκελο του κρεβατιού. Αστεράκια σίγουρα θα δεις και το ταίρι με άλλο μάτι επίσης. Θα αποκτήσεις τιμητικό καρούμπαλο, το σώμα σου μελανιές και μπορεί να φύγει και καμιά τούφα μαλλιά. Δεν πειράζει, συνεχίζουμε ακάθεκτοι!

2. Σας έκανε τσακωτούς συγγενικό πρόσωπο

Αρχικά ψυχραιμία. Σας πιάσανε στα πράσα και αυτή η εξέλιξη δεν είναι ό,τι καλύτερο. Ειδικά αν μιλάμε για τους γονείς τους δικούς σου ή του/της συντρόφου σου. Αν είναι κάποιος από τα αδέρφια σας, μικρότερο το κακό. Δεν παύεις να νιώθεις άβολα, είναι όμως μια παρηγοριά και θα ξεπεραστεί με μπόλικη αδελφική καζούρα. Ωστόσο, στην πρώτη περίπτωση θα ήθελες να μην είχε συμβεί ποτέ. Νιώθεις άβολα την επόμενη στιγμή που θα τους αντικρίσεις. Όμως όσο ντραπήκατε εσείς, άλλο τόσο -ίσως και περισσότερο- ντράπηκαν εκείνοι. Συμβουλή, την επόμενη φορά σιγουρευτείτε πως δε βρίσκεται κανείς στο σπίτι πριν ξεκινήσετε οτιδήποτε πικάντικο και αυστηρά προσωπικό. Σώζει ντροπές!

3. Ηχητικά εφέ ντροπής

Μη σκύβεις το κεφάλι. Πιστεύεις πως σε μένα δεν έχει τύχει; Βασικά σε ποιον δεν έχει τύχει; Αυτό είναι φυσιολογικό όσο παράξενο κι αν σου φαίνεται. Έχει να κάνει με τους νόμους της φύσης. Θα έπρεπε να ξέρεις πως όταν κάτι εισέρχεται σε κάτι άλλο, τότε ο προ-υπάρχων αέρας θα βγει. Δεν μπορεί να εγκλωβιστεί. Κι αν πιστεύεις πως μπορεί, τότε δοκίμασέ το και δείξε μου κι εμένα πώς γίνεται. Γι’ αυτό χώνεψέ το, διάφορους ήχους και αέρια κατά τη διάρκεια θα έχεις πάντα συντροφιά. Εκτός κι αν εσύ μιλάς για άλλου είδους αέρια, απρεπή και μυρωδάτα. Σε αυτή την περίπτωση, δεν έχεις και πολλές επιλογές εκτός απ’ το χιούμορ. Άντε και μια συγγνώμη για να νιώσετε καλύτερα. Μια κακή στιγμή ήταν, πάει πέρασε.

4. Σπαστικό γέλιο σε λάθος timing

Με μερικές στραβές που θα τύχουν, είναι αδύνατο να μη γελάσεις. Το κακό της υπόθεσης είναι πως υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μην μπορείς να σταματήσεις να γελάς. Καλά κατάλαβες. Σε έχει πιάσει σπαστικό γέλιο, δε συγκεντρώνεσαι, ξενερώνεις τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου με αποτέλεσμα να κάθεται σε μια γωνίτσα και να σε κοιτά μ’ ένα βλέμμα όλο ερωτηματικά όση ώρα εσύ κλαις από τα γέλια και χτυπιέσαι σαν φώκια. Θα μπορούσες να το είχες κρατήσει για μετά, επαναφέροντας την ατυχία σας στη συζήτηση και να γελούσατε παρέα. Αν αυτό ήταν ένα από τα πρώτα σας ραντεβού που κατέληξε σε τέτοια πανωλεθρία ή που θα μείνετε αιώνια μαζί ή που θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Καλή τύχη!

5. Η αστοχία

Γι’ αλλού προοριζόταν κι αλλού κατέληξε. Κι αν το καταλάβαινε κιόλας, πολύ θα βοηθούσε. Εσύ αμέσως αντιδράς, η αναστάτωση είναι εμφανής. Υπάρχουν δύο πιθανότητες ή το ήθελε και πρόλαβε να πάρει μια μικρή γεύση χωρίς τη συναίνεσή σου με την πρόφαση του «συγγνώμη, δεν το πήρα χαμπάρι» κάτι που είναι μη αποδεκτό ή όντως έγινε καταλάθος και κατανοητό. Επιπλέον, αυτή η αστοχία μπορεί να σου κοστίσει καθώς δεν ξέρεις ποτέ τι θα προκύψει. Ουκ ολίγες οι ιστορίες kinder έκπληξης. Δε θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες, γιατί κανείς μας δεν το θέλει. Καλό είναι να κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι, να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε. Από την άλλη φρόντισε να παίρνεις κι εσύ πού και πού τον έλεγχο για ν’ αποφύγεις τυχόν τραυματικές αστοχίες.

6. Κόκκινος συναγερμός

Έχετε ακόμη λίγες μέρες μπροστά σας απόλυτης ελευθερίας, προτού έρθει ο μηνιαίος επισκέπτης, φιλοξενούμενος της συντρόφου σου. Τελικά, δε σας θέλει. Οι πρώτες κηλίδες αίματος κάνουν την εμφάνισή τους. Θα το καταλάβετε εγκαίρως ή θα επικρατήσει ο χαμός; Παιδιά μου, ηρεμία! Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. Υπάρχουν ζευγάρια που συνεχίζουν κανονικότατα την ερωτική τους δραστηριότητα ακόμη και τις μέρες που η κοπέλα έχει περίοδο. Σύμφωνα, μάλιστα, με τους ειδικούς η επαφή κατά τη διάρκεια της περιόδου βοηθάει τη γυναίκα. Εσείς, όμως, που δεν υιοθετείτε αυτή την άποψη και στάση αλλά συνέβη απρόοπτα, μην κάνετε σαν υστερικοί. Αλλάξτε απλώς σεντόνια, κάντε ένα ντουζάκι κι όλα μέλι γάλα. Το σοκ, αργά ή γρήγορα, θα περάσει.

Κάθε εμπόδιο σε καλό, δε λένε; Όλες αυτές οι μικρές, απρόσμενες κι άβολες στιγμές βάζουν το δικό τους λιθαράκι στη σχέση που αναπτύσσουμε με το ταίρι. Αρκεί όταν μας συμβούν να μη μας πάρει από κάτω, να μη πανικοβληθούμε. Ας τις αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία και αστείρευτη δόση χιούμορ. Και γιατί όχι; Στο επόμενο λεπτό βουρ ξανά στο παιχνίδι.

Λαμπρινή Νταβέλη
pillowfights

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top