Τα ζώδια και το χιόνι!

0

Πως αντιδρούν αν αποκλειστούν;

Μιας και ο καιρός αγρίεψε και το χιόνι μας έχει τυλίξει στην κάτασπρη αγκαλιά του, είναι ευκαιρία να ξαναγίνουμε και πάλι παιδιά, να παίξουμε χιονοπόλεμο, ακόμη και -οι πιο τολμηροί-να κάνουμε μια κοντινή απόδραση σε προορισμούς που υπάρχει χιόνι! Τι γίνεται όμως αν ξαφνικά βρεθούμε αποκλεισμένοι από το χιόνι! Τι κάνουμε τότε;Πως αντιδρούν τα ζώδια όταν ξαφνικά αισθανθούν ότι καλό το παιχνίδι με το χιόνι, αλλά ακόμη και αν θέλουν δεν μπορούν να φύγουν από εκεί;Θα το διασκεδάσουν ή θα τα πιάσουν τα νεύρα τους; Διάβασε αμέσως με ποια ζώδια θα περάσεις καλά και με ποια πρέπει να αποφύγεις να αποκλειστείς!

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός θα θεωρήσει το γεγονός σαν προσωπική επίθεση των στοιχείων της φύσης εναντίον του. Θα κουνήσει απειλητικά τη γροθιά προς τα ουράνια, εκφράζοντας πολύ μεγαλόφωνα την άποψή του για τον παλιόκαιρο και την κακεντρέχειά του. Έπειτα θα βγει στη χιονοθύελλα για να ανοίξει μόνος του τον δρόμο του. Επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να τον σταματήσεις, να είσαι έτοιμος να ειδοποιήσεις την ΕΜΑΚ, τον στρατό, την πυροσβεστική…

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος θα μείνει ήρεμος, αν βεβαιωθεί πως καλύπτονται οι αναγκαίες προϋποθέσεις για να μην παγώσει και να μην πεινάσει. Στην αντίθετη περίπτωση, θα αγχωθεί μέχρις αηδίας. Θα κάτσει στη γωνιά του μουρμουρίζοντας και σπάζοντας τα νεύρα όλων με ζοφερές προβλέψεις, σχετικά με τον καιρό και την ανικανότητα του κρατικού μηχανισμού. Αγκάλιασέ τον, χάιδεψέ τον, πες του γλυκόλογα και τάισέ τον σοκολατάκια. Έτσι έχεις μια ελπίδα να ησυχάσει επιτέλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Δίδυμος θα πιάσει το τηλέφωνο, εξαντλώντας την μπαταρία του κινητού με χρήσιμες και κυρίως άχρηστες κλήσεις, SMS, MMS και ενημερώσεις κατάστασης στο facebook. Είναι μια εξέλιξη στη ζωή του, που αξίζει να τη μοιραστεί με όλη την ανθρωπότητα. Όταν ξεμείνει από μπαταρία, θα ζαλίσει τους πάντες με προτάσεις για την αντιμετώπιση της κατάστασης, τη μία πιο ανεδαφική από την άλλη. Ευτυχώς δεν σκοπεύει να τις βάλει σε εφαρμογή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν ο Καρκίνος έχει μαζί του κάποιον να του κρατά το χεράκι, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αντιμετωπίσει τον αποκλεισμό με ψυχραιμία. Εφόσον βρίσκεται σε κάποιο οίκημα, μπορεί και να το θεωρήσει σαν μια καλή ευκαιρία για χουχούλιασμα. Αν όμως είναι κάπου όπου δεν αισθάνεται και τόσο ασφαλής, π.χ. σε ένα «κολλημένο» στα χιόνια αυτοκίνητο, θα σε κάνει με την γκρίνια του να ανυπομονείς ακόμα περισσότερο να σας απεγκλωβίσουν.

ΛΕΩΝ
Αν ο Λέων δει κανένα τηλεοπτικό συνεργείο που κάνει ρεπορτάζ του είδους «η χώρα σε κλοιό κακοκαιρίας», θα τραβήξει επιδέξια την προσοχή τους, ώστε να τους δώσει συνέντευξη. Στη συνέχεια θα ανησυχεί μήπως τα μαλλιά του δεν ήταν εντάξει και μήπως δεν ξε-αποκλειστεί έγκαιρα και χάσει τη μετάδοση του ρεπορτάζ. Αν δεν έρθει συνεργείο, θα αρχίσει να τηλεφωνεί στα κανάλια για να τους πει live την ενδιαφέρουσα μαρτυρία του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Παρθένος δεν είναι τύπος της περιπέτειας και της ταλαιπωρίας. Θα το αντιμετωπίσει γκρινιάζοντας «Καλά έλεγα εγώ να κάτσουμε σπίτι», έστω κι αν απλώς το σκεφτόταν και δεν το είπε σε κανέναν. Μετά, θα αρχίσει να επαναλαμβάνει τη βεβαιότητά του, ότι θα πάθετε πνευμονία και κρυοπαγήματα. Απασχόλησέ τον με τη μέθοδο του αντιπερισπασμού. Παράστησε ότι στραμπουλήχτηκες, ώστε να σου κάνει πρώτες βοήθειες και να σωπάσει επιτέλους.

ΖΥΓΟΣ
Ένας Ζυγός θα αντιμετωπίσει το γεγονός με χάρη και αξιοπρέπεια. Θα προσπαθήσει να εστιάσει την προσοχή όλων στο πανέμορφο χιονισμένο τοπίο («δες τι ωραία που χορεύουν οι νιφάδες μπροστά στα φανάρια» - του ακινητοποιημένου αυτοκινήτου), ή στις φλόγες του τζακιού, που θα φωτίζουν τόσο ρομαντικά, με το κομμένο ρεύμα. Υπενθύμισέ του ότι δεν είναι σκόπιμο να ξοδέψει όλη την μπαταρία του κινητού του, για να ακούτε ατμοσφαιρική μουσική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός έχει ιδιαίτερα ανεπτυγμένα τα δυο βασικά ανθρώπινα ένστικτα: της επιβίωσης και της αναπαραγωγής. Κι αν εξασφαλίσει ότι το πρώτο θέμα, της επιβίωσης, είναι λυμένο, δεν το’ χει και σε πολύ να ανακαλύψει τη σέξι πλευρά της κατάστασης. Εφόσον είσαι το ταίρι του, θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις μια ενδιαφέρουσα ερωτική εμπειρία. Που, αν είναι κι άλλοι μαζί σας, πιθανόν να λάβει χώρα αναγκαστικά έξω, στον χιονιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αποκλεισμένος ο Τοξότης; Ένα ηρεμιστικό γρήγορα! Θα πάθει κρίση πανικού από την κλειστοφοβία. Δεν τον τρομάζει η περιπέτεια, και θα μπορούσε να την απολαύσει κάλλιστα, αν δεν είχε αυτή τη φρικτή αίσθηση πως είναι αναγκασμένος (άκου αναγκασμένος!) να μείνει εκεί που βρίσκεται. Με κίνδυνο να ξυλιάσετε, θα χρειαστεί να ανοίγεις τακτικά το παράθυρο, ώστε να βγάζει το κεφάλι του και να αναπνέει τον παγερό αέρα της υπαίθρου, μπας και καλμάρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερως θα εκνευριστεί πολύ, μα πάρα πολύ. Ένα τέτοιο συμβάν αποδεικνύει πρώτον, την αδυναμία του ανθρώπου απέναντι στη φύση και δεύτερον, την αδυναμία τη δική του να προβλέψει και να αποτρέψει αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση. Και τα δύο τον κάνουν έξω φρενών. Άσε που μπορεί να συναχωθεί. Και το άλλο, το χειρότερο, πού το πάς; Ότι θα αναγκαστεί να λείψει από τη δουλειά του, ε;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Υδροχόος θα δει την όλη κατάσταση σαν μια ευκαιρία να ασκήσει τον αλτρουισμό του. Αν μη τι άλλο, κανείς δεν θα νιώσει αβοήθητος. Ούτε καν οι εξίσου αποκλεισμένοι γείτονες ή οι επιβάτες των άλλων, κολλημένων στα χιόνια αυτοκινήτων. Ηρωικός σαν επαγγελματίας διασώστης, απτόητος από την κακοκαιρία, θα δώσει… ρέστα. Και για ψυχολογική υποστήριξη, θα σου υπενθυμίσει ότι δεν έχεις κανένα λόγο να παραπονιέσαι, διότι σκέψου και να ήσουν άστεγος.

ΙΧΘΥΕΣ
Ο Ιχθύς αρχικά θα δυσκολευτεί να συνειδητοποιήσει ότι αποκλειστήκατε. Θα σπάσει τα νεύρα όλων με ερωτήσεις πεντάχρονου, του είδους «Και γιατί δεν βγαίνουμε να πάμε με τα πόδια;». Όταν θα πάρει τις αναγκαίες εξηγήσεις, θα πανικοβληθεί και θα αρχίσει μια ανεξάντλητη καταστροφολογία, για το πώς θα βρεθούν οι σκελετοί σας την άνοιξη, μισοφαγωμένοι από τους λύκους. Θα το μετανιώσεις πικρά, που δεν τον άφησες στην αρχική του άγνοια.

astrologos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top