Τα 12 ζώδια και οι ιδανικοί προορισμοί διακοπών

0

Όλα θετικά, λοιπόν! Σας εύχομαι να περάσετε ένα αξέχαστο καλοκαίρι!

Ποιο είναι το καταλληλότερο μέρος για διακοπές; Ένα ερώτημα που γεννιέται στο μυαλό όλων μας κάθε καλοκαίρι και που σ’ αυτό το αφιέρωμα θα σας απαντήσω με γνώμονα την αστρολογία προκειμένου, ανάλογα με το ζώδιό σας, να έχετε έναν οδηγό για το ιδανικό γεωγραφικό τμήμα της Ελλάδας, με τα μέρη που θα συντελέσουν στο να εκφραστεί ο θετικός σας ερωτισμός.

Αν, ωστόσο, έχετε κάνει τις επιλογές σας και διαφέρουν από τις συστάσεις μου, μην ξεχνάτε ότι κάποια σχέση θα έχουν με το προσωπικό σας ωροσκόπιο και, ακόμη κι αν το υποσυνείδητό σας, σας έχει εξωθήσει στο να προκαλέσετε την -φαινομενικά- αρνητική σας διάθεση, στη πραγματικότητα πάλι σε καλό σας θα βγει, γιατί θα πάρετε ένα πολύτιμο μάθημα ζωής. Όλα θετικά, λοιπόν! Σας εύχομαι να περάσετε ένα αξέχαστο καλοκαίρι!

ΚΡΙΟΣ

Αν θέλετε μια πρόκληση, τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και η Μακεδονία σάς περιμένουν και σας υπόσχονται ότι δε θα τα ξεχάσετε ποτέ, καθώς σας επιφυλάσσουν φαντασμαγορικές διακοπές.

Η Χίος, η Λέσβος, η Λήμνος, η Σαμοθράκη είναι οι ιδανικοί σας προορισμοί. Η επαφή σας μ’ αυτούς τους εξαιρετικά φορτισμένους ενεργειακά τόπους, θα σας απαλλάξει από πολλά βάρη, ιδιαίτερα αν αυτά αφορούν σε αρνητικά συναισθήματα, όπως θυμός, παράπονο, δυσφορία. Θα βρείτε ένα κομμάτι του εαυτού σας που πιθανότατα έχετε απωλέσει, θυσιάζοντάς το στο βωμό της καθημερινότητας, και θα πάρετε αποφάσεις για τον χειμώνα.

Αν επιλέξετε τη Μακεδονία για τις διακοπές σας, το σύμπαν θα σας έχει εξωθήσει στο να πάτε στους τόπους που θα σας φέρουν αντιμέτωπους με τον εγωισμό σας, εκεί που τόσο η εντυπωσιακή φύση, όσο και τα γεγονότα, θα σας βοηθήσουν να αντιληφθείτε τη σπουδαιότητα και τη μεγαλοσύνη της ταπεινότητας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όρεξη της ψυχής σας για φέτος «τραβάει» τα κοσμοπολίτικα μέρη, τις συναρπαστικές εμπειρίες. Τα Δωδεκάνησα και οι Κυκλάδες είναι οι ιδανικοί σας προορισμοί.

Αν θέλετε να συνδυάσετε το τερπόν μετά του ωφελίμου (δουλειά με διακοπές) και προσδοκάτε να συμβεί η καταπληκτική σύμπτωση που θα σας βγάλει από κάποια αδιέξοδά σας, επιλέξτε τα Δωδεκάνησα και χαρείτε το!

Οι Κυκλάδες, ιδιαίτερα οι Νότιες, Σαντορίνη, Ανάφη, Αστυπάλαια, Αμοργός, θα σας βγάλουν από τις σκοτούρες σας και θα σας βάλουν στο παραμύθι, που θα έχει και πρίγκηπες και πριγκίπισσες και «έζησαν αυτοί καλά»! Πολλοί Ταύροι θα δείτε αλλιώς τη σχέση σας και θα αναλάβετε περισσότερες ευθύνες, ενώ αρκετοί μπορεί να συνάψετε επιτόπου μια σχέση ζωής! Αν για οποιοδήποτε λόγο, η σχέση που συντηρείτε δε σας προάγει, η ενέργεια αυτών των τόπων θα λειτουργήσει καταλυτικά και θα σας βοηθήσει να αποδεσμευτείτε. Σημασία έχει ότι στην επιστροφή θα έχετε ένα πλατύ χαμόγελο…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το σύμπαν σας ωθεί να κάνετε την αυτοκριτική σας, να συνειδητοποιήσετε τα λάθη σας και να προβείτε σε σημαντικές παραδοχές και αλλαγές. Οι τόποι που θα σας βοηθήσουν να συνδυάσετε διακοπές, ηρεμία και αυτογνωσία είναι η Δυτική Ελλάδα και τα νησιά του Ιουνίου.

Αν θέλετε να αφεθείτε στη Φύση και να τη χρησιμοποιήσετε ως τη μητέρα που θα σας «συμβουλεύσει», μην αρκεστείτε μόνο στις παραλίες, αλλά απολαύστε και την ορεινή Βορειοδυτική Ελλάδα που, με τη δυναμική ενέργεια, θα αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα, για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

Όσοι έχετε ήδη πιεστεί αρκετά, είναι προτιμότερο να διαλέξετε τα νησιά του Ιονίου, ιδιαίτερα του Παξούς, τη Λευκάδα, την Ιθάκη, που θα λειτουργήσουν ως μια αγκαλιά, μέσα στην οποία θα νιώσετε ασφάλεια και θα βγάλετε τα όσα μέχρι αυτή τη στιγμή έχετε συσσωρεύσει και σας βαραίνουν. Απαλλαγμένοι από τα βάρη σας, θα είστε έτοιμοι για τα σπουδαία που έπονται…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όσο πιο νότια τόσο το καλύτερο για σας! Φέτος σας καλεί η Κρήτη και σας υπόσχεται τα ωραιότερα, όχι μόνο επειδή είναι πανέμορφη και συνδυάζει τα πάντα, αλλά και επειδή «κρύβει» το κλειδί για να ανοίξετε μια καινούργια πύλη.

Η επιτακτική ανάγκη σας για χαλάρωση, απομόνωση και ξεκούραση (κυρίως πνευματική) συνάδει απόλυτα με τις ιδιότητες των παραλιών του Λιβυκού Πελάγους, στις οποίες θα τσεκάρετε αν το ταίρι σας είναι το ιδανικό σας, καθώς οι χαλαροί ρυθμοί, συνδυασμένοι με το ενεργειακό φορτίο της Κρήτης, θα βγάλουν στην επιφάνεια αυτά που δεν είχατε αντιληφθεί, είτε τα θετικά είτε τα αρνητικά.

Παράλληλα, το θετικό κλίμα που σας θέλει να κάνετε τις κατάλληλες γνωριμίες στη σωστή χρονική συγκυρία, φαίνεται ότι «χρησιμοποιεί» τη Κρήτη ως τον καταλληλότερο τόπο, μιας και εκτός από την ηρεμία, προσφέρεται και για κοσμοπολίτικη ζωή. Σημασία έχει ότι αν την επιλέξετε, σε καμία περίπτωση δε θα βγείτε χαμένοι.

ΛΕΩΝ

Το σύμπαν σας εξωθεί στο να αποζητάτε ένα ψυχικό άδειασμα, τη κάθαρση από όλα τα αρνητικά που έχετε συσσωρεύσει τα τελευταία χρόνια, ώστε αυτές οι διακοπές να παίξουν έναν αναγεννητικό ρόλο για να επιστρέψετε γεμάτοι ενέργεια, έτοιμοι για καινούργια επιτεύγματα. Ως ιδανικές επιλογές για κάτι τέτοιο, «προτείνει» τις Σποράδες και το Πήλιο.

Οι εναλλαγές τοπίων από το απόλυτο του βουνού και του Αιγαίου στον ήπιο τόνο του Παγασητικού κόλπου, στο Πήλιο, θα ξεκουράσουν το μυαλό και τη ψυχή σας και θα σας αποφορτίσουν από τα βάρη που είχατε αναγκαστεί να αναλάβετε και, τελευταία, εξαντλούσαν τα όρια των ανοχών σας.

Οι Σποράδες προσφέρονται για όσους θέλετε να «προκαλέσετε» τον ερωτισμό σας, μιας και υπόσχονται ανανεωτικές, επιβεβαιωτικές καταστάσεις ή με τη χαρακτηριστική τους ενέργεια, προκαλούν τη χημεία που θα σας βάλει στη διαδικασία να γίνετε οι κριτές της αισθηματικής σας ζωής, να σεβαστείτε την εσωτερική σας φωνή και να ακολουθήσετε τα «θέλω» σας…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέλετε να… «πάρετε τα βουνά»! Στη περίπτωσή σας δεν είναι σχήμα λόγου, αλλά αναγκαιότητα ή ίσως κάλεσμα από τους τόπους που σας ταιριάζουν πιο πολύ φέτος, τον Όλυμπο και τον Παρνασσό, στους πρόποδές των οποίων οι παραλίες δεν υπολείπονται σε τίποτε.

Όσοι θέλετε να χωθείτε στην αγκαλιά της Μητέρας Φύσης, να διαλογιστείτε, να ξεχάσετε τη καθημερινότητά σας, να αφουγκραστείτε την εσωτερική σας φωνή, να πάρετε δύναμη και να επιστρέψετε στις έδρες σας ανανεωμένοι, έτοιμοι να ανταπεξέλθετε στις δυσκολίες της καθημερινότητάς σας, στον Όλυμπο θα βρείτε τον «γιατρό» σας.

Αρκετοί Παρθένοι, ναι μεν θέλγεστε από την ενέργεια του βουνού, που την έχετε ανάγκη για να αναζωογονηθείτε, αλλά επιθυμείτε διακαώς και την εκτόνωσή σας σε κοσμοπολίτικο περιβάλλον. Στον Παρνασσό θα βρείτε ακριβώς αυτό που ζητάτε. Άλλωστε, εκεί βρίσκεται «ο ομφαλός της γης» και ο τόπος σφύζει από δύναμη, που την χρειάζεστε για να ανταπεξέλθετε στους αγώνες του χειμώνα.

ΖΥΓΟΣ

Η Εύβοια, η Σκύρος και η Άνδρος περιμένουν τους Ζυγούς, που το ένστικτο σας οδηγεί στο να επισκεφτείτε τους τόπους, στους οποίους θα συμβεί κάτι δυνατό, είτε αυτό είναι το να «κατεβάσετε» μια ιδέα που θα βελτιώσει τη ζωή σας, είτε μια ερωτική εμπειρία, είτε ένα άγγιγμα ψυχής…

Η Σκύρος και η Άνδρος υπόσχονται τη κάθαρση μυαλού και καρδιάς από το φορτίο του χειμώνα και από όλα τα συναισθήματα που σας μπλοκάρουν και είναι ανασταλτικά της ισορροπίας σας. Ως ενθύμιό τους θα σας προσφέρουν τη γαλήνη και τη θετική τους ενέργεια.

Η Εύβοια, με τις αμέτρητες εναλλαγές της, είναι ο ιδανικός προορισμός αν έχετε ανάγκη την περιπέτεια, τις αλλαγές παραστάσεων, το γέμισμα του μυαλού με εικόνες και την απαλλαγή του από τις διαβολές-αποκυήματα φόβων. Θα οπλιστείτε με θάρρος και θα είστε έτοιμοι για να δώσετε τις μάχες της καθημερινότητας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φέτος με το ζώδιό σας «φλερτάρουν» οι τόποι στους οποίους το πανηγύρι, το γλέντι, το πάθος, η χαρά, η ένταση και οι ηδονές γίνονται τρόπος ζωής! Το σύμπαν σάς θέλει ανέμελους μέσα στο καλοκαίρι κι εσείς δεν έχετε παρά να εκμεταλλευτείτε τις περιστάσεις.

Η Σάμος και η Ικαρία είναι οι ιδανικοί προορισμοί για τους Σκορπιούς, που νιώθετε την ανάγκη να αλλάξετε εντελώς τους ρυθμούς σας, να αποφορτιστείτε από τις πιέσεις και να βιώσετε το διαφορετικό, το μοναδικό, την εμπειρία που θα «αδειάσει» το μυαλό σας και θα σας ανανεώσει.

Οι Κυκλάδες, κυρίως οι βόρειες, που είναι και τα πιο κοσμοπολίτικα νησιά μας, θα εκτονώσουν εσάς που θέλετε να μη βάλετε κανέναν, μα κανέναν φραγμό, να βιώσετε συναρπαστικές εμπειρίες και να χαρείτε τις ερωτικές απολαύσεις στο έπακρον! Το σημαντικό για όλους σας είναι ότι αυτό το καλοκαίρι θα είναι «θερμό» και όχι μόνο εξ’ αιτίας του καιρού…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νοτιοδυτική Πελοπόννησος, η Ελαφόνησος και τα Κύθηρα σας περιμένουν και σας υπόσχονται ότι στους κόλπους τους θα βρείτε τη ψυχική ηρεμία που αποζητάτε, προκειμένου να αφουγκραστείτε την εσωτερική σας φωνή και να προβείτε σε καθοριστικές αλλαγές, οι οποίες θα σας εξασφαλίσουν μια ζωή πιο συμβατή προς τις επιθυμίες σας.

Αν θέλετε να μπείτε στη περιπέτεια, επιλέξτε τη Πελοπόννησο, που οι εναλλαγές της, βουνό – θάλασσα, θα ικανοποιήσουν την ανάγκη σας για πολλές προσλαμβάνουσες και για να απολαύσετε τη φύση, είτε στην ήρεμη μορφή της, είτε στην άγρια.

Όσοι θέλετε την απόλυτη γαλήνη, την απαλλαγή του νου από όλα τα δυσάρεστα, ακολουθήστε το κάλεσμα του σύμπαντος στην Ελαφόνησο ή τα Κύθηρα και αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας να πάρει την έμπνευση και τη δύναμη για ένα χειμώνα υψηλών απαιτήσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φέτος το σύμπαν είναι πολύ γενναιόδωρο μαζί σας όπου και να πάτε, ότι και να κάνετε! Αν, ωστόσο, θέλετε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο το θετικό σας κάρμα, επιλέξτε έναν προορισμό στη βόρεια – βορειοανατολική Ελλάδα.

Αν ανήκετε στους εκδρομικούς τύπους του ζωδίου, έχετε τη τιμητική σας! Χαλκιδική, Καβάλα, Έβρος με τις θάλασσες, τα βουνά και τα ποτάμια τους, σας περιμένουν για να σας «ταξιδέψουν» στο κέντρο της φαντασίας σας και να σας δώσουν όση ενέργεια (κι ακόμη περισσότερη) χρειάζεστε για να υλοποιήσετε τα μεγαλεπήβολα σχέδια του χειμώνα.

Αν είστε αρκετά κουρασμένοι και θέλετε πιο χαλαρές καταστάσεις, οι παραλίες που σας περιμένουν είναι αμέτρητες, ενώ η Θάσος θα εξάρει τον ερωτισμό σας και θα σας βάλει στο παιχνίδι των αισθήσεων. Να θυμάστε ότι αυτό το καλοκαίρι, σ’ αυτούς τους προορισμούς θα κάνετε αξιόλογες γνωριμίες, φιλικές ή ερωτικές, οι οποίες μπορεί να παραμείνουν στη ζωή σας για πάντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το φετινό καλοκαίρι σας βρίσκει εξουθενωμένους σωματικά και ψυχολογικά. Είναι απαραίτητο να αποφορτιστείτε από τις πιέσεις και να αναγεννηθείτε στο κατάλληλο περιβάλλον. Οι περιοχές που είναι συμβατές προς το ζώδιό σας και εγγυώνται την εκτόνωση και τη καλοπέρασή σας, είναι η Βορειανατολική Πελοπόννησος και τα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Η πανέμορφη Πελοπόννησος, που συνδυάζει τις μεγάλες διαφορές βουνού – θάλασσας, θα λειτουργήσει σαν απορροφητήρας των αρνητικών συναισθημάτων, θλίψης, οργής, παράπονου, που σας έχουν απομείνει από τα τελευταία χρόνια, θα σας απαλλάξει από τα βάρη σας και θα σας αναζωογονήσει, γεμίζοντάς σας εικόνες.

Αν, ωστόσο, θέλετε ξεκούραστες διακοπές, απολαύστε τη θετική ενέργεια των νησιών του Αργοσαρωνικού, η οποία θα λειτουργήσει σαν χάδι στη ψυχή σας και θα πάρει όλες τις εντάσεις και τα προβλήματα. Μην ξεχνάτε ότι πρέπει να είστε απόλυτα προετοιμασμένοι γι’ αυτόν το φαντασμαγορικό χειμώνα, ο οποίος σας επιφυλάσσει ένα πλήθος ευχάριστων εκπλήξεων.

ΙΧΘΥΣ

Το σύμπαν σάς ταξιδεύει στα σύνορα… της φαντασίας! Αν θέλετε να πάρετε όλα όσα έχει να σας προσφέρει αυτό το καλοκαίρι, πρέπει να πάτε όσο πιο ανατολικά μπορείτε. Από τη Λέσβο μέχρι το Καστελλόριζο, τα νησιά που έχετε να επιλέξετε είναι πολλά και καταπληκτικά!

Αν θέλετε πολλές προσλαμβάνουσες και περιπέτεια, η Λέσβος, η Σάμος, η Χίος, η Κως ή η Ρόδος, θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα, μιας και έχουν πολλά να σας δείξουν, ενώ παράλληλα προσφέρουν και κοσμοπολίτικη ζωή που την έχετε ανάγκη, μιας και έχετε περιοριστεί πολύ μέχρι τώρα.

Όλα τα υπόλοιπα παραμεθόρια, γραφικά νησάκια, θα αποφορτίσουν τη ψυχή σας και θα σας βοηθήσουν να ανακτήσετε την αισιοδοξία και τη πίστη σας – τα μεγαλύτερα δώρα του σύμπαντος. Με την απίστευτα ισχυρή τους ενέργεια, θα σας δώσουν τόση δύναμη, ώστε θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε ακόμη και τις πιο αντίξοες καταστάσεις του χειμώνα.

e-zwdia
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top