Δοκιμάστε κάτι νέο στις συνταγές σας με κύριο συστατικό την πατάτα.
Υλικά
Για 4-6 άτομα
Για 4-6 άτομα
- 4 μεγάλες πατάτες
- 200 γραμμάρια μπρόκολο
- 1 φλιτζάνι τριμμένη φέτα
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 1 ντομάτα κομμένη σε μικρούς κύβους
- 1 αυγό
- 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- Με ένα αποφλοιωτή ξεφλουδίζετε τις πατάτες και τις πλένετε καλά.
- Σε ένα ξύλο κοπής βάζετε την πατάτα και την κρατάτε σταθερή από την άκρη, κόβετε σε κάθετε φέτες την πατάτα με απόσταση 1 εκ. δεν θέλουμε να τις κόψουμε μέχρι κάτω, αλλά ίσα ίσα να ακουμπάει το μαχαίρι στο ξύλο κοπής.
- Έπειτα αναμειγνύουμε τη φέτα, με το μπρόκολο, το αυγό, τα κρεμμυδάκια, τη ντομάτα και το λιωμένο σκόρδο, τα ανακατεύουμε καλά με ένα πιρούνι και με αυτό το μείγμα γεμίζουμε τις φέτες εσωτερικά και εξωτερικά της πατάτας.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 60 λεπτά.
sidagi
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.