5 καλοί λόγοι να πείσετε τον άντρα σας να χρησιμοποιεί καλλυντικά

0
Μήπως ήρθε η ώρα;

Για εμάς τις γυναίκες είναι σχετικά αυτονόητο το να προσέχουμε το σώμα και το δέρμα μας, ειδικά όσο τα χρόνια περνάνε και τα σημάδια τη φθοράς γίνονται πιο ορατά. Για τους άντρες, πάλι, πέρα από συγκεκριμένα προϊόντα (π.χ. aftershave), η συστηματική χρήση καλλυντικών παραμένει κάτι ξένο – ίσως και ταμπού. Κι όμως, η τακτική περιποίηση με εξειδικευμένα καλλυντικά (αντιρυτιδικά π.χ.) έχει οφέλη και για το άτομο, αλλά και για τη σχέση του με τον σύντροφό του. Μήπως ήρθε η ώρα να κάνετε με τον άντρα σας μια κουβέντα για… «γυναικεία» θέματα;

Είναι ωραίο ο άντρας να περιποιείται τον εαυτό του

Μπορεί να θέλουμε τους άντρες μας και λίγο… πρωτόγονους, αλλά δεν παύει να είναι ωραίο ένας άντρας να περιποιείται κάπου κάπου τον εαυτό του. Να μην αφήνεται, με λίγα λόγια, στην τύχη του, γιατί αυτό μπορεί να δείχνει και μια παραίτηση που μόνο γοητευτική δεν είναι. Το αντίθετο, μάλιστα. Δεν φτάνει που η καθημερινότητα σκοτώνει το μυστήριο και τον ερωτισμό, αν σταματήσουμε να το παλεύουμε κιόλας, πώς θα απολαύσουμε ο ένας τον άλλον;

Και δεν είναι πια ταμπού να χρησιμοποιεί καλλυντικά

Εντάξει, δεν είναι κι εύκολο να πεις σε έναν άντρα ότι θα ήταν καλό να δοκιμάσει μια κρέμα νυκτός ή μια θεραπεία 14 ημερών για τις ρυτίδες του προσώπου. Αλλά είναι γεγονός ότι στις μέρες μας, δεν υπάρχουν πια τέτοια ταμπού και θα έπρεπε ο καθένας να ενδιαφέρεται από μόνος του για την φρεσκάδα και την ευεξία του σώματός του. Και φυσικά, για την εμφάνισή του, ειδικά εάν έχει την ίδια απαίτηση από τη σύντροφό του.

Μετά από λίγο καιρό θα ξανανιώσει

Άλλωστε, ποιος δεν θέλει να νιώσει αναζωογονημένος και γεμάτος από μια φρέσκια ενέργεια που ποιος ξέρει σε τι μονοπάτια θα τον οδηγήσει. Τα καλλυντικά δεν είναι μαγικά φίλτρα, έχουν όμως τη δυνατότητα να μας κάνουν να δούμε τον εαυτό μας με άλλο μάτι και να νιώσουμε ότι είναι στο χέρι μας, αν θα δείχνουμε ελκυστικοί ή αδιάφοροι. Κάτι ξέρουμε κι εμείς οι γυναίκες γι’ αυτό, με τόσες εργατοώρες που έχουμε φάει μπροστά στον καθρέφτη μας.

Θα τον δείτε κι εσείς με άλλο μάτι

Το καλύτερο επιχείρημα, όμως, είναι ότι δεν θα ξανανιώσει απλώς, αλλά θα αλλάξει και ο τρόπος που τον βλέπετε εσείς, το άλλοτε καυτό αντικείμενο του πόθου του. Αντί για τον ταλαιπωρημένο σύζυγο και μπαμπά που έχετε μάθει να αντικρύζετε στο τέλος μιας μακράς ημέρας, θα βλέπετε πλέον έναν άντρα που νοιάζεται να ερεθίσει, όχι μόνο το βλέμμα, αλλά και όλες τις αισθήσεις σας.

Και θα ανέβει η λίμπιντο και των δυο σας

Με άλλα λόγια, έναν άντρα αισθησιακό και γεμάτο αυτοπεποίθηση, ο οποίος θα σας θυμίζει λίγο περισσότερο τον σφριγηλό νέο που έπιανε την πέτρα και έβγαζε ζουμί. Κάπως έτσι, η ερωτική σας ζωή θα ζωντανέψει ξανά αφού η λίμπιντό σας θα ξυπνήσει από τον πιθανό της λήθαργο. Και να ποιο είναι, εν τέλει, το πιο σημαντικό όφελος από μια τόση δα αλλαγή στις καθημερινές συνήθειες τυου συντρόφου σας.

Λίνα Σερέτη
mama365
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top