Πως φλερτάρουν τα 12 ζώδια;

0
πως απολαμβάνουν το φλερτ μέσα στην καθημερινότητα τους.

Είναι γνωστό ότι είμαστε κοινωνικά όντα και αναζητάμε την αναγνώριση μέσα στο περιβάλλον μας με διάφορους τρόπους.

Έτσι ένας διαδεδομένος τρόπος να ανεβάσουμε την ψυχολογία μας και να αισθανθούμε επιθυμητοί είναι το φλερτ, που μπορεί να είναι αθώο, αλλά μπορεί και επικίνδυνο.

Βέβαια, όλοι μας γνωρίζουμε ότι το φλερτ με έναν άνθρωπο δεν οδηγεί σε δέσμευση, ωστόσο όλοι μας απολαμβάνουμε τη διαδικασία, γιατί ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση μας.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Ο Κριός είναι το άτομο που φλερτάρει συνέχεια και χωρίς να σημαίνει αυτό ότι θέλει να προχωρήσει σε κάτι πιο ουσιαστικό. Θέλεις να αισθάνεται ότι αρέσει και έτσι ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση του.




ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Ο Ταύρος είναι διστακτικός στο φλερτ και φοβάται μην παρεξηγηθεί και γενικά δεν εκδηλώνεται εύκολα. Όταν αρχίσει να φλερτάρει, σημαίνει ότι ενδιαφέρεται και θέλει να το προχωρήσει.




ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Ο Δίδυμος είναι το άτομο που φλερτάρει συνέχεια και κυρίως μέσα από το διαδίκτυο. Κυρίως όμως τον ενδιαφέρει να γνωρίζει καινούργιο κόσμο και να ανταλλάσει πληροφορίες. Δεν είναι απαραίτητα ερωτική η προσέγγιση του.




ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Ο Καρκίνος είναι ντροπαλός από τη φύση του και διστακτικός και δεν φλερτάρει συχνά, παρά μόνο εάν αισθανθεί ότι υπάρχει ανταπόκριση. Φοβάται την απόρριψη και για αυτό το σκέφτεται πριν το ξεκινήσει.




ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Το Λιοντάρι ξέρει ότι αρέσει και περιμένει περισσότερο να τον φλερτάρουν παρά να φλερτάρει. Ωστόσο είναι δυναμικός στο παιχνίδι του φλερτ και κανείς δεν μπορεί τελικά να του αντισταθεί.




ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Ο Παρθένος φλερτάρει αλλά θέλει το χρόνο του, καθώς είναι διστακτικός και συνεσταλμένος από τη φύση του. Έτσι εάν δεν ενδιαφέρεται μπορεί να απορρίψει το φλερτ που δέχεται και να συμπεριφερθεί περίεργα.




ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Ο Ζυγός είναι νάρκισσος, άρα το φλερτ είναι η δεύτερη φύση του, ωστόσο μπορεί και να μην το ξεκινήσει πρώτος γιατί είναι αναβλητικός και πέφτει σε αντιφάσεις. Γενικά όμως είναι ανασφαλής και έτσι τονώνεται η αυτοπεποίθηση του.




ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Ο Σκορπιός φλερτάρει και χωρίς να το επιδιώκει μια που η μαγνητική ματιά του ελκύει ασυνείδητα το αντίθετο φύλο. Έτσι φλερτάρει έντονα ο Σκορπιός και μιλάει με υπονοούμενα που μπορεί και να παρεξηγηθούν.




ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Ο Τοξότης είναι παιδί του Δία, άρα φλερτάρει και γενικά του αρέσει να τονώνει την ψυχολογία του μέσα από το αμφίδρομο παιχνίδι της κολακείας. Όμως δεν δεσμεύεται και είναι στη φύση του να μην κολλάει σε ένα άτομο.




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Ο Αιγόκερως είναι το άτομο που φλερτάρει με μέθοδο και σκοπός του είναι να κατακτήσει το άτομο που τον ενδιαφέρει. Δεν χάνει το χρόνο του σε άσκοπες φιλοφρονήσεις και αποφεύγει τις χλιαρές επαφές.




ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Ο Υδροχόος φλερτάρει αλλά κυρίως με φιλικό, ουδέτερο τρόπο με αποτέλεσμα να μην γίνεται αντιληπτό άμεσα το ενδιαφέρον του. Γενικά είναι άτομο που δέχεται ευχάριστα το φλερτ και χωρίς να το ανταποδίδει.




ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Οι Ιχθύες ή θα είναι υπερ του φλερτ ή θα αποφεύγουν το επικίνδυνο αυτό «σπορ» γιατί φοβούνται μην παρεξηγηθούν. Γενικά όμως είναι η συμπεριφορά τους μπερδεύει μια που φλερτάρουν πολλές φορές χωρίς λόγο.




Χριστίνα Τανταλίδου
oroskopos

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top