Προτερήματα και ελαττώματα των ζωδίων

0
Eνισχύστε τα προτερήματά σας...

Όλοι οι άνθρωποι έχουμε τα χαρίσματα και τα μειονεκτήματά μας, που διαμορφώνουν τον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά μας! Μελετήσαμε το κάθε ζώδιο και σας παραθέτουμε τα προτερήματα και τα ελαττώματά του καθενός.

Διαβάστε το ζώδιό σας και δείτε κατάματα ποια είναι τα δικά σας. Eνισχύστε τα προτερήματά σας, παραδεχτείτε τα ελαττώματά σας και γιατί όχι; Διορθώστε τα!



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Δυναμικοί κι εργατικοί τα μεγαλύτερα προσόντα σας, αλλά κι ιδιαίτερα ξεροκέφαλοι, (πολλές φορές σχεδόν εμμονικοί) από τα μεγαλύτερα ελαττώματά σας... Όταν κάτι σας μπει στο μυαλό, δεν λέει να σας φύγει με τίποτα! Αν ξεκολλούσατε λιγάκι θα ήσασταν πιο ισορροπημένοι!




ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Ευγενικοί, ειλικρινείς και καλόγουστοι, τα πιο μεγάλα χαρίσματά σας. Όσο για τα ελαττώματά σας; Όταν σας πιάνει η τεμπελιά σας, γίνεστε παράφορα δυσκίνητοι και δυσλειτουργικοί, σε σημείο να εκνευρίζετε τους άλλους αφόρητα!




ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Πνευματώδεις κι ενθουσιώδεις, κι ότι είστε τις περισσότερες φορές η ψυχή της παρέας, από τα μεγαλύτερα προτερήματά σας. Αγαπάτε πολύ τον εαυτό σας και ότι δεν δίνεστε ολόψυχα ποτέ και σε κανέναν, ίσως είναι το μεγαλύτερο ελάττωμά σας!




ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Ευαίσθητοι, τρυφεροί και άνθρωποι που δίνεστε ολοκληρωτικά έχοντας πάντα μια ανοιχτή αγκαλιά για όσους αγαπάτε ή σας αγαπούν, τα ιδιαίτερα χαρίσματά σας! Αφόρητα γκρινιάρηδες ,είστε ικανοί να τσακίσετε τα νεύρα των άλλων με τους μελοδραματισμούς σας!




ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Γενναιόδωροι, αυθεντικοί και πιστοί, ίσως τα μεγαλύτερα προτερήματά σας! Σας ευχαριστεί όποιος είναι δίπλα σας να περνάει καλά κι έχετε τον τρόπο να το πετυχαίνετε! Ότι είστε κάθετοι κι απόλυτοι πολλές φορές, είναι ίσως τα μεγαλύτερα ελαττώματά σας! Χαλαρώστε λιγουλάκι...!




ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Φιλότιμοι, κι εργατικοί (όσο δε παίρνει,) τα μεγαλύτερα προτερήματά σας! Εμπνέετε σιγουριά κι ασφάλεια κι αυτό είναι κάτι που σας κάνει να ξεχωρίζετε. Όσο για τα ελαττώματά σας; Και μόνο η εμμονή σας στη λεπτομέρεια φτάνει για να διαλύσει και το πιο ισχυρό νευρικό σύστημα...




ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Δίκαιοι, καλαίσθητοι και πάντα προσεγμένοι, δίνετε σημασία στη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά. Η αρμονία που φέρνετε με την φινετσάτη πάντα παρουσία σας είναι και τα μεγαλύτερα ατού σας. Ιδιαίτερα αναποφάσιστοι κι αναβλητικοί (όσο δε παίρνει...) τα χειρότερα ελαττώματά σας.




ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Άκρως ερωτικοί και σεξουαλικοί είστε οι πιο καυτοί εραστές του ζωδιακού κύκλου. Αποπνέετε σεξουαλικότητα χωρίς να το προσπαθήσετε καν και προκαλείτε ερωτικά σκιρτήματα στο αντίθετο φύλο. Η απαισιοδοξία σας κι ο αρνητισμός σας τα χειρότερα ελαττώματά σας!




ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Γελαστοί και αισιόδοξοι αντιμετωπίζετε τις δυσκολίες με θετικό τρόπο, σχεδόν πάντα. Ελαττώματά σας… η ακατάπαυστη φλυαρία και γκρίνια όταν κάτι δε σας πάει καλά καθώς κι ότι είστε κακοί στη διαχείριση οικονομικών ζητημάτων κι όχι μόνο!




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Φιλόδοξοι, πιστοί και εργατικοί τα μεγαλύτερα προτερήματά σας.. Δεν εγκαταλείπετε την προσπάθειά σας κι αυτό σας οδηγεί σχεδόν πάντα στην επιτυχία. Η έλλειψη φαντασίας και η ανασφάλεια που δε σας επιτρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας πραγματικά ελεύθερο, μακριά από κανόνες, από τα χειρότερα ελαττώματά σας!.




ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Ανήσυχα πνεύματα, ιδιαίτερα φιλάνθρωποι και προοδευτικοί, τα μεγαλύτερα χαρίσματά σας. Τα καταφέρνετε θαυμάσια με την παγκοσμιοποίηση, τα κάνετε μαντάρα όμως με τα προσωπικά σας. Από τα χειρότερα ελαττώματά σας ότι παραμελείτε το «σπίτι σας» και τρέχετε να σώσετε ένα «σπίτι» στον Βόρειο Πόλο...




ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Καλλιτεχνικές φύσεις, καλόπιστοι και ανοιχτόμυαλοι, τα σπουδαιότερα προσόντα σας! Άνθρωποι με πρωτοποριακές ιδέες και όραμα είστε ιδιαίτερα αγαπητοί. Στις αδυναμίες σας θα συγκαταλέγαμε την δυσκολία που έχετε να ζείτε προσγειωμένοι...και τις κυκλοθυμικές σας μεταπτώσεις.




ewoman

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top