Νοέμβριος 2021 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε ζώδιο και δεκαήμερο

0
ένας πολύ δυναμικός μήνας.

Νοέμβριος λοιπόν και τα άστρα προβλέπουν ότι ανοίγεται μπροστά μας ένας πολύ δυναμικός μήνας, που θα κάνει «κρότο» από τις εξελίξεις και τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν γύρω μας.

Τα 2 του φεγγάρια, θα κάνουν αίσθηση, αφού στις 4 Νοεμβρίου έχουμε την επαναστατική και αντιδραστική Νέα Σελήνη στο Σκορπιό με την συμμετοχή του Ουρανού, ενώ στις 19 Νοεμβρίου πραγματοποιείται η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στο Ζώδιο του Ταύρου!

Οι δύσκολες γωνίες Ήλιου – Ερμή – Άρη από το Σκορπιό με τον Κρόνο και τον Ουρανό, θα παίξουν καταλυτικό ρόλο, στις πιέσεις, τις δοκιμασίες, τους περιορισμούς αλλά και τις ξαφνικές εξελίξεις που θα φέρουν αντιδράσεις στην πορεία του μήνα!

Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας σημαντικών εξελίξεων για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους, ενώ τα ζώδια που θα καταφέρουν να βρεθούν πιο κερδισμένα είναι οι Καρκίνοι – Αιγόκεροι, καθώς και οι Δίδυμοι – Τοξότες (οι συγκεκριμένοι στα οικονομικά)!



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Οι πιέσεις και οι περιορισμοί του μήνα αφορούν τα οικονομικά σας, όπου κάποιες επιθυμίες σας παραμένουν ανικανοποίητες, γιατί ο Νοέμβριος έχει αρκετές ευθύνες και υποχρεώσεις. Μαχητικοί για να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας, συχνά θα συναντάτε ισχυρά εμπόδια που θα εντείνουν το φόβο και την ανησυχία! Σας δίνετε η ευκαιρία προβολής της εργασίας και των ταλέντων σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αποκτάτε συμμάχους και είστε αγαπητοί στο κοινωνικό περιβάλλον! Στα ερωτικά είστε απόλυτοι και διεκδικητικοί!

Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Οι αποσυντονισμοί του μήνα αφορούν τα οικονομικά σας, όπου έξτρα υποχρεώσεις σας βγάζουν εκτός προϋπολογισμού! Μην αμελείτε τρέχουσες υποχρεώσεις, λογαριασμούς και γραφειοκρατικά ζητήματα. Αγκαλιάστε με αγάπη τον εαυτό σας, αποδεχόμενοι τους φόβους σας για να τους ξορκίσετε. Στα επαγγελματικά σας δέχεστε εύνοια και στήριξη. Στα ερωτικά πολλοί θα ενθουσιαστείτε από μία παθιασμένη ερωτική ιστορία που δεν θα έχει διάρκεια!

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Προσοχή αυτό το μήνα σε οικονομικές απώλειες, ή ακόμα και απώλειες σημαντικών υλικών αποκτημάτων. Το ξεκίνημα του μήνα σας βρίσκει πιεσμένους στα επαγγελματικά και με διενέξεις με συνεργάτες σας, στα αισθηματικά ωστόσο θα υπάρχει ανανέωση ως τις 6 του μήνα. Οι προσπάθειες που κάνετε για μία καλύτερη εργασιακή πορεία, θα μπορέσουν να στεφθούν με επιτυχία αρκεί να παραμείνετε προσηλωμένοι στο στόχο!



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Ο Νοέμβριος έρχεται με αρκετές ευθύνες και υποχρεώσεις, στην πορεία του θα είστε σε μία συνεχή προσπάθεια να αντιμετωπίσετε τις δοκιμασίες που εμφανίζονται σε σταθερές σχέσεις και σε συνεργασίες. Οι σχέσεις θέλουν δουλειά αρκετή και αυτό είναι κάτι που το αντιλαμβάνεστε περισσότερο από κάθε άλλη φορά! Δοκιμασίες στα επαγγελματικά, αλλά και στο γάμο είναι μέσα στις τάσεις της εποχής! Από τις 6-17/11 είναι για εσάς ένα διάστημα που μπορείτε να βρείτε μία διέξοδο διαφυγής από τις δυσκολίες, είτε κάνοντας μία νέα δραστηριότητα, είτε αξιοποιώντας μία νέα γνωριμία, είτε ακόμα ξεκινώντας ένα σεμινάριο που θα εμπλουτίσει τις γνώσεις και την δημιουργικότητά σας. Το ίδιο διάστημα ευνοούνται διεκπεραιώσεις σε οικονομικά έγγραφα.

Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Μήνας δύσκολος και ανατρεπτικός, στην πορεία του οι σχέσεις σας αλλάζουν μορφή, όμως οι περισσότεροι δεν είστε έτοιμοι για αυτή την διαδικασία! Η πορεία του Νοεμβρίου φέρνει ρήξεις, κόντρες, αντιπαραθέσεις και αποκαλύψεις σε πολλούς από εσάς. Κατευνάστε την ένταση αλλά και το πείσμα που έχετε να παραμένετε προσκολλημένοι σε καταστάσεις ή ανθρώπους με τους οποίους έχετε μία οικειότητα απλά και μόνο από ανασφάλεια! Στην θετική του πλευρά ο Νοέμβριος θα σας απελευθερώσει από δυσλειτουργικές σχέσεις, αλλά θα σας ωθήσει να πάρετε και πρωτοβουλίες που έως τώρα φοβόσασταν!

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο σχηματίζεται η Πανσέληνος έκλειψη του μήνα, στις 19/11 η επιρροή της είναι ήδη αισθητή για εσάς, όπου είστε σε μία διαδικασία μοιραίων αλλαγών, χωρίς αυτό να είναι κάτι που σας τρομάζει …. Ανακατατάξεις σε σχέσεις και σε συνεργασίες, είναι μέσα στις τάσεις της εποχής, σημαντικό όμως είναι να προσέχετε πολύ περισσότερο την εικόνα σας και ακόμα περισσότερο την φυσική σας κατάσταση! Τα οικονομικά είναι πιο βελτιωμένα την πρώτη εβδομάδα του μήνα. Μέσα στο τσουνάμι δοκιμασιών βλέπετε και στόχους, όνειρα, σχέδια να ικανοποιούνται αλλά σας δίνονται και σημαντικές ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης!



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Διανύετε την εποχή που το πρόγραμμά σας είναι αρκετά φορτωμένο και εσείς καλείστε με θυσίες, πολύ καλή οργάνωση και αφοσίωση να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας. Επικεντρώνεστε στην εργασία σας, πιέζεστε από συζητήσεις, σχέδια και συμφωνίες που μπλοκάρουν, αυτό για εσάς ωστόσο είναι προσωρινό! Τα οικονομικά σας βελτιώνονται ενώ η σεξουαλική ζωή έχει χαρακτήρα πιο κατακτητικό! Αυτό που πρέπει να φροντίσετε τον Νοέμβριο είναι να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο για ξεκούραση!

Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Μήνας νευρικός και με εργασιακές ανακατατάξεις που σας απορυθμίζουν και σας κάνουν να βρίσκεστε διαρκώς σε κίνηση και σε αλλαγές! Το πρόγραμμά σας θα είναι φορτωμένο και συχνά θα ανατρέπεται λόγω της πολυπλοκότητας της εποχής και των ιδιαιτεροτήτων της εργασίας σας. Η υπερένταση θα είναι το βασικό χαρακτηριστικό σας, ενώ καλό είναι να είστε πιο επιμελείς στην φυσική σας κατάσταση! Τα οικονομικά βελτιώνονται αισθητά ιδιαίτερα την περίοδο από τις 17/11 και έπειτα!

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Αρκετά εσωστρεφείς και με ψυχολογικές διακυμάνσεις θα είστε κατά την διάρκεια αυτού του μήνα! Είναι ωστόσο μία ιδανική εποχή για να κλείσετε εκκρεμότητες επαγγελματικές και να βγάλετε από την πλάτη σας ευθύνες και υποχρεώσεις που σας βάραιναν. Το παρασκήνιο δεν λείπει και αυτή είναι η αιτία που πολλές φορές απογοητεύεστε ή νιώθετε ότι δεν εκτιμήσατε σωστά καταστάσεις και ανθρώπους! Πιο θετικές αναμένονται οι μέρες σας ως και τις 6 Νοεμβρίου για αισθηματικά και ψυχαγωγία! Θυμηθείτε ότι ο Δίας από τον υδροχόο, αποτελεί τον «χορηγό» εύνοιας, επέκτασης, νέων εμπειριών και νέων γνώσεων, αυτό για εσάς σημαίνει ότι μπορείτε πιο εύκολα να ξεπεράσετε τις αντιξοότητες του μήνα!



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Μέσα στις προκλήσεις και στις δοκιμασίες της εποχής, εσείς καταφέρνετε και παίρνετε μία σημαντική ανάσα και λαμβάνετε μετά από πολύ καιρό ικανοποίηση, είτε μέσα από την εξέλιξη μίας αισθηματικής υπόθεσης, είτε από τα παιδιά σας, είτε μέσω δημιουργικών σχεδίων που μπαίνουν τώρα στο στάδιο της υλοποίησης. Έχετε τις κατακτήσεις σας, νιώθετε πιο όμορφο, ποθητοί και λαμβάνετε και αυτές τις ανάσες απόλαυσης που σας είναι απαραίτητες. Τα οικονομικά και οι υποχρεώσεις που έχετε προς τρίτους (δάνεια, λογαριασμοί, κληρονομικά) συνεχίζουν να αποτελούν βάρος! Οι σχέσεις σας ομαλοποιούνται και βελτιώνονται!

Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Μήνας εκπλήξεων και ευχάριστων αιφνιδιασμών, βγαίνετε για τα καλά από την ρουτίνα σας και απολαμβάνεται στιγμές. Μένετε ανεπηρέαστοι από τις δύσκολες πλανητικές συγκυρίες και γίνεστε οι αποδέχτες χαρμόσυνων γεγονότων που αποτελούν την έκπληξη της εποχής. Η συντροφική σας ζωή βελτιώνεται αισθητά. Η δημιουργικότητά σας αποτελεί το κλειδί της επιτυχίας σε κάθε τομέα!

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Ο Μήνας ξεκινά με το τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα να εντείνει την καχυποψία, την επιφυλακτικότητα και τις σκληρές λογομαχίες στις σχέσεις σας στις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου! Η εργασία σας βελτιώνεται αισθητά, ενώ και η αισθηματική σας ζωή στην πορεία του μήνα είναι αρκετά ανανεωμένη. Πολλοί νιώθετε κοντά στην Πανσέληνο – Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο ότι ματαιώνονται σχέδια σας, ή μετανιώνετε για λανθασμένες εκτιμήσεις σε φιλικά πρόσωπα! Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και βρίσκεστε ωφελημένοι! Η αισθηματική σας ζωή ενεργοποιείται στα τέλη του μήνα και απολαμβάνετε ρομαντικές στιγμές.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Γνωρίζετε πολύ καλά πλέον ποιοι είναι οι φίλοι, ποιοι οι εχθροί, ποιοι άνθρωποι δεν στάθηκαν αντάξιοι των προσδοκιών σας… Ξέρετε σε ποιους ανθρώπους μπορείτε πραγματικά να στηριχτείτε για μία σταθερή κοινή πορεία και από ποιους πρέπει να διατηρήσετε αποστάσεις. Ο Νοέμβριος σας δίνει το μήνυμα ότι κάποιες σχέσεις και συνεργασίες σας κλείνουν τον κύκλο τους όσο και αν αυτό σας απογοητεύει! Αρκετές προσωπικές ευθύνες, γίνονται η αιτία να νιώθετε ότι έχετε μεγαλώσει, ότι έχετε κουραστεί και ότι όλα περνάτε από το χέρι σας. Η εργασία σας αποδίδει και βελτιώνεται, από τις 6 του μήνα μπορείτε να φροντίσετε με επιτυχία θέματα φυσικής κατάστασης / διατροφής. Από τις 24 του μήνα δεν λείπουν τα φλερτ και οι ερωτικές επικοινωνίες. Προσοχή στο 1ο δεκαπενθήμερο του μήνα σε ενδοοικογενειακές συγκρούσεις, διαχειριστείτε με υπομονή τη νευρικότητα των ημερών!

Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Ο Νοέμβριος είναι μήνας δονήσεων και αναταράξεων στην ζωή σας, στην πορεία του κάνετε σημαντικές αλλαγές για τις οποίες μάλιστα νιώθετε απροετοίμαστοι ή ότι βγαίνετε από την βολή σας. Πολλοί αλλάζετε σπίτι, ή επαγγελματική έδρα, άλλοι βιώνετε ξαφνικές ανακατατάξεις και γεγονότα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και τα επαγγελματικά. Οι μέρες σας δεν είναι ήρεμες, ενώ κάτω από απρόοπτες και δύσκολες συνθήκες εσείς αναθεωρείτε στόχους που είχατε για το μέλλον σας.

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Αλλαγή επαγγελματικής πορείας και πλεύσης φέρνει ο Νοέμβριος για εσάς, αφού η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου θα φέρει το κλείσιμο κάποιας επαγγελματικής υποχρέωσης / συνεργασίας, ή και κατάστασης γεγονός που θα σας απογοητεύσει! Το εμπόδιο που εμφανίζεται τώρα στην επαγγελματική σας πορεία και καταξίωση, μπορεί να σας φαίνεται απροσπέραστο, όμως συνάμα έχετε και την δυνατότητα να ανοιχτείτε σε νέες συνεργασίες που θα σας ωφελήσουν! Στα αισθηματικά βρίσκεστε πιο κερδισμένοι στις 6 πρώτες ημέρες του μήνα. Στα οικονομικά σας λαμβάνετε έξτρα χρήματα τα οποία σας βοηθούν να ελιχθείτε.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Ο Νοέμβριος είναι για εσάς μήνας συγκρότησης, οργάνωσης, ευθυνών αλλά και ωρίμανσης κατά κάποιο τρόπο! Αναλαμβάνετε το κόστος των επιλογών σας (παρελθοντικών ή και τωρινών), είστε σε πνευματική εγρήγορση προκειμένου να βρείτε λύσεις ή και να διαχειριστείτε καταστάσεις που πιέζουν. Στα επαγγελματικά σας νιώθετε ότι προσπαθείτε πολύ, χωρίς να έχετε την ανάλογη ανταπόδοση! Στα αισθηματικά σας ευνοείστε από τις 6-17 του μήνα!

Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Μήνας εύθικτος που χρειάζεται την προσοχή σας για να αποφύγετε κόντρες, διενέξεις, ανατροπές σχεδίων αλλά και απροσεξίες βιασύνης. Το μεταφορικό μέσο, αλλά και η οδήγησή σας δεν θα πρέπει να τα δείτε με επιπολαιότητα. Ξαφνικές προτάσεις που δέχεστε ωστόσο, σας γεμίζουν με ενθουσιασμό! τα αισθηματικά ας βρίσκονται σε άνθιση και απολαμβάνεται όμορφες στιγμές από τις 17/11 πολλοί κάνετε μία νέα γνωριμία που σας εξιτάρει το μυαλό!

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Νοέμβριος λοιπόν, μήνας που θα σας ζορίσει και απογοητεύσει από τη έκβαση νομικών εγγράφων, εκπαιδευτικών ζητημάτων, ή και νέων που θα δεχθείτε από συγγενείς ή από εξωτερικό. Στα επαγγελματικά σας έχετε ευκαιρίες βελτίωσης συνθηκών, έστω και αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να πάρετε κάποιες σκληρές αποφάσεις για την πορεία σας. Στα αισθηματικά σας μπαίνετε σε μία νέα ευνοϊκή περίοδο στα τέλη του μήνα όπου τα αδύνατα γίνονται δυνατά και οι επιθυμίες σας εκπληρώνονται!



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Καλωσορίζετε το Νοέμβριο και τα έξοδά σας τρέχουν γεγονός που σας αγχώνει. Κάνετε κινήσεις προκειμένου να καλύψετε τα οικονομικά σας κενά, οι οικονομικές απαιτήσεις της περιόδου ωστόσο αφορούν τα παιδιά (για όσους είστε γονείς), ή οφείλονται σε λάθος χειρισμούς του παρελθόντος. Θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες περικοπές για να φέρετε σε ισορροπία τον οικονομικών σας τομέα και αυτό σας ζορίσει! Οι συνθήκες στο σπίτι και στην οικογένεια βελτιώνονται, οι σχέσεις σας αποκτούν περισσότερη ζεστασιά και οικειότητα. Το σπίτι γίνεται η φωλιά που νιώθετε ασφάλεια και σιγουριά!

Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Στην προσπάθειά σας να αντεπεξέλθετε στις οικονομικές απαιτήσεις της εποχής, γίνεστε αρκετά τολμηροί ή και παίρνετε τα ρίσκα σας στα οικονομικά, γεγονός που έχει την επικινδυνότητά του! Ο Μήνας θέλει συγκροτημένη οικονομική διαχείριση και όχι οικονομικές σπατάλες, γιατί τα ξαφνικά έξοδα θα σας αποδιοργανώνουν! Στα προσωπικά σας εργαστείτε λίγο παραπάνω για την τόνωση της αυτοπεποίθησής σας, θα το έχετε ανάγκη ετούτη την περίοδο! Από τις 24 του μήνα έχετε πιο ευχάριστες διεξόδους για επικοινωνίες, συμφωνίες, συναντήσεις που θα σας δώσουν χαρά!

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡO: Ο Νοέμβριος ξεκινά με εσάς να είστε σε αρνητική διάθεση με πολλές σκέψεις να ρίχνουν την ψυχολογία σας ή και με φόβους να αναβλύζουν, οι οποίοι οφείλονται σε συζητήσεις οικογενειακές ή και σε παρελθοντικά ζητήματα που ταλανίζουν την ψυχή σας. Ο Νοέμβριος εντείνει περισσότερο τις ανησυχίες σας και τους φόβους σας, φέρνει την οριστική λήξη κάποιων οικονομικών υποθέσεων αλλά και την έκβαση σας σε οικονομικές οφειλές γεγονός που σας πιέζει! Δεν παύει ωστόσο σε αυτή την προκλητική εποχή όπου και η ψυχολογία σας να είναι πιο βαριά, να σας δίνονται και ευκαιρίες για έρωτα, νέες γνωριμίες, χαρές από τα παιδιά σας, αλλά και δημιουργικά σχέδια που θα σας δώσουν χαρά!



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Οι πιέσεις και οι ευθύνες σε ζορίζουν σημαντικά, καλείστε να σφίξετε τα δόντια, να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία σας, να κάνετε θυσίες, να εργαστείτε σκληρά και να οργανώσετε τα επόμενα βήματά σας. Δεν παύει να λείπει η πικρία, η απογοήτευση, το αίσθημα της απομόνωσης ή και του περιορισμού. Νιώθετε ότι το φορτίο που κουβαλάτε είναι βαρύ όμως είστε αρκετά δυνατοί και αναγνωρίζετε ότι ο επιμένων νικά! Στην πορεία του μήνα και ιδιαίτερα τις ημέρες 10-11/11 αποφύγετε τις σκληρές αντιπαραθέσεις, τους καβγάδες, την παρορμητικότητα του λόγου. Σε αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να δημιουργηθούν ρήξεις με το περιβάλλον σας ή γεγονότα που θα σας θυμώσουν και θα σας απογοητεύσουν! Οικογενειακές υποθέσεις αποτελούν εστία προβληματισμού αυτό το μήνα! Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα γλυκάνει το παγερό κλίμα του μήνα από τις 5/11 και έπειτα, προσφέροντας ευχάριστα μηνύματα / ειδήσεις τόσο στα αισθηματικά όσο και στα οικονομικά!

Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Ο μήνας των γενεθλίων σας όπου φέτος σηματοδοτούνται με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, η οποία σχηματίζει την όψη αντίθεσης με τον Ουρανό! Ο μήνας λοιπόν σας δίνει την ώθηση για σημαντικές αλλαγές πορείας και κατεύθυνσης στην ζωή σας. Έφτασε η ώρα να γυρίσετε μία νέα σελίδα, δεν είστε έτοιμοι για αυτό και πολλές από τις αλλαγές που καλείστε τώρα να ακολουθήσετε, δεν είναι η επιλογή σας, είτε σας βγάζουν από την ζώνη ευκολίας, άνεσης ή σταθερότητας που είχατε ως τώρα! Ξαφνικές κόντρες σε σχέσεις και σε συνεργασίες οδηγούν τώρα σε διάσπαση, γεγονότα τα οποία έχουν χαρακτήρα ανατρεπτικό σας κάνουν να αισθάνεστε σαν να είστε σε ένα ναρκοπέδιο όπου δέχεστε συνεχόμενες βολές. Δεν παύει όμως αυτή η περίοδος να είναι και αποκαλυπτική , να βγάζει στο φως της επιφάνειας αλήθειες οι οποίες σας απελευθερώνουν! Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που τα πάντα είναι πιθανά και τίποτα δεν είναι δεδομένο … Η δημιουργικότητά σας, οι ιδέες σας, το επικοινωνιακό σας χάρισμα θα αποτελέσουν τον άσσο στο μανίκι σας.

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Νοέμβριος λοιπόν και είναι ένας μήνας που και για εσάς θα είναι αρκετά δύσκολος, αλλά και εκκαθαριστικός κυρίως για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Η Έκλειψη Σελήνης που σχηματίζεται στις 19/11 δεν θα αφήσει ανεπηρέαστο αυτό τον τομέα της ζωής σας. Πολλοί θα έρθετε στο οριστικό κλείσιμο κύκλων ετούτη την εποχή, είτε θα τερματίσετε μία συνεργασία σας, είτε μία σημαντική για εσάς σχέση! Απογοητεύσεις για την εμπιστοσύνη που δείξατε σε ανθρώπους της ζωής σας , είναι μέσα στις τάσεις της εποχής. Ο Νοέμβριος έχει πολλές σκέψεις, συζητήσεις, επαφές, αρκετές στιγμές μπορεί να κάνετε το λάθος της υπερβολής κάτι που θα χρειαστεί να μετριάσετε. Δεν παύει όμως να είστε και οι αποδέκτες θετικών τάσεων …. Βελτιώνονται οι συνθήκες στο σπίτι, στην οικογένεια, αρκετοί έχετε θετική έκβαση σε υποθέσεις που αφορούν το ακίνητο, ή βελτιώνεται η ποιότητα της ζωής σας. Τα οικονομικά σας είναι βελτιωμένα και λαμβάνετε καλά χρήματα τις πρώτες πέντε ημέρες του μήνα. Δεν λείπουν όμως και τα όνειρα, τα σχέδια, οι επιθυμίες και οι τρυφερές, ζεστές εκ βαθέων εξομολογήσεις σε ή από άτομα που αγαπάτε που θα γαληνέψουν την καρδιά σας σε αυτή την τεταμένη για όλους εποχής



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Αρκετά εσωστρεφείς και μοναχικοί προσπαθείτε αλλά και καταφέρενετε αυτό το μήνα να κλείσετε εκκρεμότητες, να διευθετήσετε υποχρεώσεις και να πάρετε σταθερές αποφάσεις για το μέλλον σας. Νιώθετε κουρασμένοι, ίσως γιατί οι ευθύνες σας είναι πολλές , είτε γιατί όλοι αυτή τη περίοδο ζητούν την δική σας υποστήριξη! Στα επαγγελματικά σας είστε πιεσμένοι γιατί είναι πολλά αυτά που πρέπει να διευθετήσετε και δεν υπάρχει η τάξη που θα θέλατε. Το διάστημα 5-17/11 ωστόσο παίρνετε χαρά στα οικονομικά σας τα οποία και βελτιώνονται αισθητά! Αφιερώστε περισσότερο χρόνο για δραστηριότητες που σας χαλαρώνουν και βελτιώνουν την ψυχολογική σας διάθεση!

Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Ο Νοέμβριος για εσάς έχει αποκαλυπτικό χαρακτήρα, ιδιαίτερα με τη Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Σκορπιού η οποία και φέρνει επαγγελματικές ανακατατάξεις ή και αιφνίδιες εξελίξεις, που σας προκαλούν νευρικότητα αλλά σας καλούν να κάνετε θυσίες και να εργαστείτε σκληρά! Παραμείνετε ωστόσο αυτό τον καιρό μακριά από κουτσομπολιά, παρασκήνια στο χώρο της δουλειάς και διατηρήστε την ευελιξία σας στις ξαφνικές αναπροσαρμογές που θα δημιουργηθούν! Μεριμνήστε περισσότερο για την φυσική σας κατάσταση ιδιαίτερα για την ξεκούραση και σωστή διατροφή σας. Το διάστημα από τις 17/11 και έπειτα είστε ικανοποιημένοι στα οικονομικά σας. Στον αισθηματικό τομέα είστε αρκετά καχύποπτοι, επιφυλακτικοί ή δεν αφιερώνετε και αρκετό χρόνο.

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Το ξεκίνημα του μήνα σας βρίσκει ευδιάθετους, με την άνεση να χαρείτε τον έρωτα , την ικανοποίηση ή και την διασκέδαση και την Αφροδίτη από το ζώδιο σας να σας χαρίζει μαγνητισμό! Συνάμα, δεν λείπουν οι όμορφες φιλικές επικοινωνίες που σας προσφέρουν ικανοποίηση! Σταδιακά όμως ο μήνας σας δείχνει τα δόντια του και ιδιαίτερα καθώς οδεύουμε στις 19/11 όπου σχηματίζεται η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο, είστε αρκετά πιεσμένοι μέσα από εξελίξεις που συμβαίνουν στην εργασία σας αλλά και με αρκετές ευθύνες που πρέπει να διεκπεραιώσετε αλλά και να κλείσετε. Δείξτε επιμέλεια στην φυσική σας κατάσταση, στο κατοικίδιο και κάντε μία καλή οργάνωση στην καθημερινότητά σας. Σκόπιμο είναι αυτή την εποχή να κόψετε βλαβερές συνήθειες ή και να απαλλαγείτε από ανώφελες υποχρεώσεις που σας βαραίνουν! Ευκαιρίες προτάσεων, συμφωνιών, συνεργασιών δεν λείπουν… παράλληλα αλλάζετε τρόπο θεώρησης των καταστάσεων!



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Ο Νοέμβριος για εσάς έχει τις ευκαιρίες του αλλά και τις προκλήσεις του! Τα οικονομικά σας αναμένεται να είναι ένας τομέας που θα σας προβληματίσει, θα σας πιέσει και θα περιορίσει την ανεμελιά και τα σχέδιά σας. Οι διενέξεις για χρήματα με άτομα του κοινωνικού περιβάλλοντος είναι μία από τις τάσεις της περιόδου ιδιαίτερα καθώς οδεύουμε στις 10-11/11. Στα θετικά νέα του μήνα είναι ότι εισέρχεται η Αφροδίτη στο ζώδιο σας όπου και θα παραμείνει ως τις 5/3/22, αυτό για εσάς σημαίνει ότι σταδιακά μπαίνετε σε μία σημαντική περίοδο ανανέωσης που θα μπορείτε πιο εύκολα να έλξετε κοντά σας αυτό που πραγματικά ποθείτε! Η εύνοια στα αισθηματικά είναι δεδομένη αυτό το μήνα, έστω και αν είστε σφιγμένοι στα οικονομικά θα βρείτε τις διεξόδους για να περάσετε καλά!

Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Μήνας ευχάριστων αιφνιδιασμών αλλά και εκπλήξεων, όπου τα τυχαία , απρόοπτα συμβάντα θα σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην εκπλήρωση των επιθυμιών σας. Το Νοέμβριο αρκετοί εκπρόσωποι του ζωδίου σας γνωρίζετε νέους ανθρώπους, ερωτεύεστε κεραυνοβόλα, ξεκινάτε μία νέα δραστηριότητα ή ένα δημιουργικό σχέδιο που σας εξιτάρει, γίνεστε πιο δημοφιλείς στους κύκλους σας και απολαμβάνετε περισσότερο από άλλους εκπροσώπους του ζωδιακού όμορφες στιγμές. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, εντείνει ακόμα περισσότερο αυτές τις τάσεις, αφού αυτό το μήνα κάνετε βήματα σπουδαία για την ανανέωσή σας.

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Ο Νοέμβριος ξεκινά με εσάς να είστε αρκετά κουρασμένοι από τις εξελίξεις που βιώσατε κατά την διάρκεια του Οκτωβρίου, ενώ η καχυποψία, η επιφυλακτικότητα αλλά και οι πιέσεις για ζητήματα επαγγελματικά δεν λείπουν ως τις 6 του μήνα. Ο Νοέμβριος είναι σχετικά πιο ήπιος για την δική σας πορεία, το θετικό είναι ότι βλέπετε ότι τα οικονομικά σας βελτιώνονται ή ότι ανοίγονται ευκαιρίες ανόδου (έστω και αν έχετε και αρκετά έξοδα). Η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου θα σας κάνει να αισθανθείτε προσωρινά ανεπάρκεια στα αισθηματικά σας ή θα αναγκαστείτε να δώσετε τέλος σε μία κατάσταση ερωτική που σας ταλάνισε. Το ίδιο διάστημα μπορεί να νιώσετε ανικανοποίητοι από τα δεδομένα γύρω σας .



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Νοέμβριος λοιπόν και οι πιέσεις της περιόδου αφορούν τα επαγγελματικά σας όπου τώρα αναλογίζεστε ότι έχετε ευθύνη, ότι πρέπει να οργανωθείτε, ότι είναι απαραίτητο να λειτουργήσετε με πρόγραμμα και ρεαλισμό προκειμένου να υποστηρίξετε το αντικείμενο της απασχόλησης σας. Αρκετοί αισθάνεστε πολύ πιεσμένοι από τις εκάστοτε συνθήκες και αισθάνεστε ότι κουβαλάτε ένα πολύ βαρύ φορτίο το οποίο και δεν σας επιτρέπει με άνεση να κινηθείτε μπροστά κατακτώντας τους στόχους σας. Αποφύγετε καβγάδες με άτομα που κατέχουν μία υψηλότερη επαγγελματικά θέση από εσάς. Μην βιάζεστε να κρίνετε καταστάσεις στα επαγγελματικά. Θυμηθείτε ότι η επιπολαιότητα και η αντίδραση είτε στα επαγγελματικά είτε και σε θέματα προσωπικά , θα έχουν το κόστος τους. Στα αισθηματικά απαιτούμενες και εκεί είναι οι θυσίες , μπορώ να πω ωστόσο ότι σε αυτό τον τομέα υπάρχει μία παγερή ατμόσφαιρα αυτό το μήνα.

Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Μήνας έντονος και νευρικός και τα δόντια του σας τα δείχνει από το ξεκίνημά του, όπου σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό (4/11). Ξαφνικά επαγγελματικά μπουρίνια φέρνουν σημαντικές αλλαγές οι οποίες σας αγχώνουν και σας αποδιοργανώνουν. Αυτό το μήνα αναγκάζεστε να προβείτε σε μία σημαντική μετάβαση, γιατί διακρίνετε ότι οι σταθερές σας βάσεις δέχονται «δονήσεις» ανακατατάξεων. Πολλοί αλλάζετε χώρο σπιτιού, ζείτε ξαφνικά γεγονότα που αφορούν την οικογένεια, κάνετε στροφή στην επαγγελματική σας πορεία… Απελευθερώνεστε από καταστάσεις που δεν σας επέτρεπαν να εξελιχθείτε και νιώθετε πλέον πιο ελεύθερο, άσχετα αν αντιδράτε επειδή τα γεγονότα της εποχής αυτής έχουν χαρακτήρα ξαφνικό , κάτι το οποίο και δεν επιλέξατε.

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Σημαντικό αστρολογικό φαινόμενο το οποίο και σας επηρεάζει άμεσα, είναι η Πανσέληνος έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο στις 19/11 η οποία αναμένεται να προκαλέσει δοκιμασίες, πιέσεις και να κορυφώσει δυσάρεστες εξελίξεις σε ότι αφορά τις σταθερές σας βάσεις (σπίτι, δουλειά, οικογένεια). Η ψυχολογία σας θα είναι ευερέθιστη αλλά θα αναγκαστείτε να πάρετε και αμετάκλητες αποφάσεις για την πορεία σας. Μέσα σε όλες αυτές τις πιέσεις, ο Δίας από το ζώδιο σας μπορεί τη μία στιγμή να σας οδηγήσει στην επιπολαιότητα και να σας κάνει αρκετά υπερβολικούς στις συναισθηματικές αντιδράσεις, την άλλη ωστόσο θα αποτελέσει την σωτήρια λέμβο που σας δίνει τις ευκαιρίες εκείνες για να ξεφύγετε από δυσκολίες. Το θετικό νέο είναι ότι τα οικονομικά σας θα είναι αισθητά πιο βελτιωμένα



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Σε μία πιεστική για όλους εποχή εσείς είστε ευνοημένοι, αφού καταφέρνετε μέσω της προοδευτικής σας σκέψης αυτό το μήνα να βρείτε διεξόδους, λύσεις και να προχωρήσετε μπροστά σε νέες κατευθύνσεις. Ο μήνας είναι επικοινωνιακός, σας ευνοεί σε θέματα σπουδών (σεμιναρίων, μετεκπαίδευσης), οργάνωσης ταξιδιών, νομικών υποθέσεων. Ακόμα και τις πιο πιεστικές στιγμές που μπορεί να παρασύρεστε από αρνητικές σκέψεις, θα βρίσκετε τις λύσεις εκείνες που θα σας κάνουν να ξεφεύγετε από τα εμπόδια! Η κοινωνική σας ζωή θα είναι τονισμένη, στον έρωτα εκπληρώνονται προσδοκίες, ενώ οι ελεύθεροι περνάτε σε εποχή δικτύωσης και γνωριμιών.

Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Μήνας εκπλήξεων και αιφνιδιασμών, για εσάς ωστόσο έχουν θετικό πρόσημο αυτές οι συγκυρίες, όπου μπορείτε πραγματικά να ανοίξετε τα φτερά σας και να προχωρήσετε μπροστά σε νέες κατευθύνσεις, νέους προορισμούς με μεγάλο ενθουσιασμό! Θέματα που αφορούν σπουδές, νέες συμφωνίες, ταξίδια, νομικές υποθέσεις κρίνονται υπέρ σας αυτό το μήνα και σημάνουν ευχάριστες αλλαγές που σας ενθαρρύνουν! Καλό είναι ωστόσο σε αυτή την κρίσιμη εποχή να δείξετε παραπάνω προσοχή μειώνοντας την βιασύνη και την αφηρημάδα, στις μετακινήσεις σας, στο μεταφορικό σας μέσο, στις συζητήσεις σας και στις αποφάσεις που θα πάρετε. Οι φίλοι αποτελούν μία διέξοδο χαράς και ικανοποίησης ενώ οι ξαφνικές γνωριμίες που θα γίνουν αυτό το μήνα στα ερωτικά θα εξιτάρουν το μυαλό σας!

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Ο Νοέμβριος ξεκινά με εσάς να είστε ανήσυχοι στα οικονομικά σας είτε να λαμβάνετε κάποιες ειδήσεις που αφορούν οικονομικές υποχρεώσεις , γεγονός που βαραίνει την ψυχολογία σας. Ως τις 6 του μήνα είστε απόλυτα δημιουργικοί στα επαγγελματικά σας, οι προσπάθειές σας αποδίδουν και δέχεστε στήριξη! Η Έκλειψη Σελήνης στις 19/11 φέρνει για εσάς κάποια δυσάρεστα νέα που αφορούν μία συμφωνία ας, είστε κάπως πιο απαισιόδοξοι στις σκέψεις σας, ενώ προσοχή χρειάζεται να δείξετε στις μετακινήσεις σας, στο μεταφορικό μέσο και στις συμφωνίες σας. Η πορεία του μήνα σας δίνει την ανταμοιβή που προσδοκάτε με επιθυμίες και σχέδια να γίνονται πραγματικότητα!



Αθηνά Βαγενά
oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top