7 ιδέες για να γίνεστε μούσκεμα μαζί για καιρό

0
Αλάνθαστη μέθοδος, εφαρμόζεται χωρίς περιορισμούς.

Καθημερινότητα, ρουτίνα, επανάληψη. Κάνει και τους πιο παραμυθένιους έρωτες να χάνουν ενέργεια, τα πιο παθιασμένα ζευγάρια να κοιμούνται με γυρισμένες τις πλάτες και τους πιο ευφάνταστους συντρόφους να βαριούνται ο ένας τον άλλο. Στη φυσική υπάρχει η F της εντροπίας, η οποία λειτουργεί ασταμάτητα κι οδηγεί σε αποδιοργάνωση και κορεσμό. Φανταστείτε τη σαν τη σκόνη και τα χνούδια που σχηματίζονται στο πεντακάθαρο παρκέ μας, στα καθαρά μας πλακάκια. Εντροπία και στο κρεβάτι, χνούδια και σκόνες; Ναι, μαζεύονται κι εκεί και μας κάνουν να απομακρυνόμαστε και να μη λειτουργούμε άνετα.

Υπάρχουν άραγε κάποιοι που καταφέρνουν και προσπερνούν από αυτή την εντροπία που όλα τα κάνει να χαλάνε; Τι μπορεί να κάνει κάποιος για «να σώσει οτιδήποτε αν σώζεται»; Μπορούμε έναν άνθρωπο που βλέπουμε καθημερινά, να τον θέλουμε τόσο, ώστε να μην τον βαρεθούμε και παραμένουν οι νύχτες μας υγρές κι ενδιαφέρουσες;

Μερικές ιδέες και προτάσεις για να διατηρήσουμε ψηλά τον πόθο, να διώχνουμε γρήγορα τα «χνούδια», είναι οι εξής:

1. Δοκιμές

Μη μένουμε σταθεροί σε μια ρουτίνα. Το να πειραματιζόμαστε είναι μια απλή κι εγγυημένη μέθοδος για να δώσουμε μια μικρή δόση πικάντικης διάστασης στη καθημερινή μας ζωή- πόσο μάλλον στις βραδιές που ανακαλύπτουμε τον σύντροφό μας. Ταυτόχρονα βρίσκουμε κι αυτό που μας πάει καλύτερα.

2. Μικρές διακοπές και παύσεις

Μη νιώθουμε τη διακοπή και την παύση σαν εμπόδιο ή πρόβλημα, καθώς θα μας δώσει μια άλλη ένταση στην επανέναρξη. Ένα μικρό διάλειμμα ανάμεσα στις επαφές, θα μας ενισχύσει στην επόμενη φορά και θα μας δώσει νέα ώθηση.

3. Φαντασία

Μιλήστε και χτίστε μια εικόνα, μια σκηνή, ένα σενάριο με απλά λόγια και περιγραφές. Δε χρειάζεται πολυπλοκότητα. Ξεκινήστε να φαντάζεστε ότι είστε μαζί σε ένα μέρος, σε ένα ταξίδι, σε κάποια νέα κατάσταση κι αφήστε τη φαντασία σας να δράσει. Σταδιακά κι αφού εξασκηθείτε στα απλά θα δείτε ότι θα σας πάει μόνο του παραπέρα.

4. Όχι στις γυρισμένες πλάτες

Αυτή η συνήθεια με τις γυρισμένες πλάτες είναι η αρχή της σταδιακής αποδόμησης. Μην τις αφήσετε να γυρίσουν. Να κοιτιέστε και να αγκαλιάζεστε. Φυσικά και στη διάρκεια του ύπνου μπορεί να συμβεί και ο καθένας να έχει τη θέση που βολεύει καλύτερα, αλλά εάν από την αρχή που είμαστε ξαπλωμένοι, αντί να βλέπουμε το πρόσωπο βλέπουμε την πλάτη του άλλου, κάτι πρέπει να μας προβληματίσει.

5. «Ζητάω»

Μας αρέσει κάτι συγκεκριμένο στην εμφάνιση του συντρόφου μας; Ζητάμε να φορέσει κάτι που μας αρέσει, μια μικρή αλλαγή σε μαλλιά, κούρεμα, χρώμα, σε κάτι, ενώ αντίστοιχα είμαστε ανοιχτοί να ακούσουμε και να εφαρμόσουμε τις προτάσεις για αλλαγές σε σχέση με τον εαυτό μας. Σαφώς μιλάμε για μικρές και χαριτωμένες διεκδικήσεις κι όχι για πράγματα που μπορούν να κάνουν το ταίρι μας να εσθανθεί άβολα ή αμήχανα, καθώς θα έχουμε το αντίθετο αποτέλεσμα.

6. Κλείνουμε οθόνες

Μια συμβουλή που δίνεται συχνά είναι να δείτε μαζί κάποια ταινία συγκεκριμένου περιεχομένου και να εφαρμόσετε ό,τι βλέπετε. Όχι. Αυτή είναι η πιο λάθος συμβουλή ever. Θα οδηγήσει σε συγκρίσεις, σε αμήχανες στιγμές με εικονική πραγματικότητα, ενώ εμπλέκουμε σώματα που δεν έχουν καμιά σχέση με εμάς κι επιδόσεις που εν τέλει κομπλεξάρουν. Αφεθείτε στην αφή, κάντε ένα ωραίο μασάζ και νιώστε τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας, αδειάζοντας το μυαλό σας από άσχετους.

7. Μυρίστε

Η όσφρηση συνδέεται απόλυτα με την επιθυμία και λειτουργεί στα πιο ενστικτώδη σημεία του εγκεφάλου μας, ενεργοποιώντας πολλαπλά τις αισθήσεις. Δοκιμάστε διαφορετικά αρώματα και ψεκαστείτε λίγο πριν έρθετε κοντά. Μην υποτιμάτε τη χρήση του αρώματος με σταθερότητα σε κάποια επιλογή, καθώς αυτή καταγράφεται και συνδέεται με τη δική σας παρουσία. Όπου ο σύντροφός σας μυρίσει αυτή τη μυρωδιά, αυτομάτως θα είστε εκεί. Αλάνθαστη μέθοδος, εφαρμόζεται χωρίς περιορισμούς.

Αιμιλία Λυμπέρη
pillowfights
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top