Πως να κάνεις ένα ζώδιο να σε δει ερωτικά;

0
να το κάνουμε να μας κοιτάξει με άλλο μάτι...

Μια γνωριμία που να οδεύει σε κάτι σοβαρό. Η τουλάχιστον αυτό θέλεις. Έχεις απέναντι σου ένα άτομο που εμφανισιακά τουλάχιστον σου αρέσει πολύ. Σε προκαλεί ερωτικά. Θέλεις να το κάνεις κτήμα σου. Πως όμως; Μαθαίνεις πρώτα από όλα το ζώδιο του και μετά θα προχωρήσεις στην κατάκτησή σου. Τι ακριβώς λατρεύει το κάθε ζώδιο και πως μπορούμε να το κάνουμε να μας κοιτάξει με άλλο μάτι;



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Για να κάνεις τον Κριό να σε κοιτάξει ερωτικά και να του κεντρίσεις το ενδιαφέρον, θα πρέπει να του δείξεις ότι είσαι άτομο μοναδικό. Δεν είσαι αποτυχημένο γενικά ούτε κάθεσαι στον καναπέ και κλαις την μοίρα σου. Το χειρότερο του. Του αρέσει παρά πολύ να είναι συνέχεια σε μια διαρκή πορεία εξέλιξης, δεν θέλει να καταθέτει τα όπλα, και είναι πάντα στον αγώνα. Από την άλλη όμως, δείξε του ότι είναι και γοητευτικός, όμορφος, ερωτικός, αλλά να τα εννοείς αυτά. Με όλο σου το πάθος να τα εκφράσεις.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Η κατάκτηση του Ταύρου, είναι υπόθεση πραγματικότητας. Αυτό που είσαι, αυτό να δείξεις. Σε καμία περίπτωση μην προσπαθήσεις να φανείς στα μάτια του κάτι που εσύ πιστεύεις ότι θα του κεντρίσεις το ενδιαφέρον να σε κοιτάξει. Ούτε καν. Εάν είσαι λυπημένος-η, δείξε το. Είσαι χαρούμενη-ος; Φανέρωσε το. Άφησε τα συναισθήματα σου όμως να βγουν στη φορά έτσι όπως είναι. Από την άλλη θέλει να βρει κοινά σημεία επαφής μαζί σου, για να μπορέσετε να πορευθείτε σε ένα ερωτικό δρόμο που μαζί θα τον φτιάξετε. Να είσαι απλά εσύ.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Κέρδισε τον Δίδυμο με το μυαλό σου. Άρχισε να ψάχνεις όμορφες λέξεις και να βρίσκεις θέματα που θα έχουν κάποιο σκοπό, να μπορέσεις να μιλήσεις μαζί του εγκεφαλικά τότε έχεις επιτύχει το πρώτο σημαντικό βήμα. Μπορεί μερικές φορές να σου δείχνει ότι είναι μια διχασμένη προσωπικότητα που ψάχνει συνεχεία να βρει τον εαυτό του. Δεν είναι έτσι όμως. Είναι απλά ένα παιχνίδι του. Δοκιμάζει και τεστάρει πολλές φορές το άτομο που έχει απέναντι του. Αποβλέπει στην εξυπνάδα του, στις ανοιχτές και πρωτότυπες ιδέες που έχει και εάν μπορεί να λειτουργεί μαζί του εγκεφαλικά. Το μυαλό σου πάνω από όλα λοιπόν.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Πάντα ο Καρκίνος είναι κλεισμένος στο εγώ του και πρέπει να νιώσει την ασφάλεια με τον άλλο, για να μπορέσει να βγει από τον γυάλινο κόσμο του και να σε εμπιστευτεί. Στην προκείμενη περίπτωση εάν θέλεις πραγματικά να τον βάλεις στη ζωή σου, προσπάθησε να του δείξεις ότι είσαι άτομο που μπορεί να σε εμπιστευτεί, του παρέχεις ασφάλεια, του ανεβάζεις την αυτοπεποίθηση. Δεν τον υποβαθμίζεις και μερικές φορές τον κάνεις να φαίνεται και πιο πάνω από εσένα. Τα ευαίσθητα του σημεία είναι αυτά, για να λυγίσει.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Άρχισε να βρίσκεις λόγια όμορφα για να τα πεις σε ένα Λέοντα, αφού λατρεύει παρά πολύ να μιλούν για εκείνον και να τον ανεβάζουν γενικά. Η μανία του να νιώθει ότι είναι κατά κάποιο τρόπο το επίκεντρο και ειδικά για εσένα που τον αποπλανείς ερωτικά, θα καταφέρεις να τον κάνεις να αφεθεί στα χεριά σου. Μπροστά του θα πρέπει να δείχνεις ότι είσαι αισιόδοξο άτομο και ότι τα βλέπεις όλα ρόδινα. Ακόμα και ιστορίες χαλαρές να του πεις, να ξέρεις ότι θα του κεντρίσεις το ενδιαφέρον.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Στην προκείμενη περίπτωση εάν θέλεις να κερδίσεις για πάντα ένα Παρθένο, πρέπει να αφήσεις την πρωτοβουλία του πρώτου βήματος σε εκείνον. Εάν όμως δεν μπορείς να κρατηθείς, προσπάθησε να πηγαίνεις σαν την χελώνα. Κάθε μέρα να του δίνεις και κάτι με το σταγονόμετρο. Ποτέ μην πέσεις στα πόδια του ολοκληρωτικά. Θα το χάσεις το παιχνίδι. Διάλεξε επίσης ένα πολύ ωραίο και ξεσηκωτικό άρωμα και στις συναντήσεις σας δώσε προσοχή και στην τελευταία λεπτομέρεια της δίκης σου καθαριότητας.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Ο Ζυγός είναι πολύ κοινωνικός και καλά θα κάνεις εάν θέλεις να τον αποπλανήσεις ερωτικά, να μην τον κάνεις να νιώθει ότι είσαι πάντα ένα βήμα πιο πίσω του. Μπες στο περιβάλλον του, στου φίλους και γίνε σύμμαχος στην εξωστρέφεια του. Του αρέσει παρά πολύ να μιλάει για θέματα που αποσκοπούν πιο πολύ στα καλλιτεχνικά, κάνε του δώρο να πάτε μαζί σε μια ωραία θεατρική παράσταση. Μην ξεχάσεις να ντυθείς πολύ όμορφα γιατί δίνει μεγάλη σημασία στην εξωτερική εμφάνιση, περά από τον όμορφο εσωτερικό κόσμο.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Για να επιβληθείς στον Σκορπιό ερωτικά, θα πρέπει καταρχήν να βγάλεις όλη την σεξουαλικότητα σου στη φορά, αφού ανήκει στα ερωτικά ζώδια. Λατρεύει πολύ να νιώθει ότι έχει απέναντι του ένα πανέξυπνο άτομο που μπορεί ανά πάσα στιγμή να μιλήσει σοβαρά αλλά και από την άλλη να ξέρει ότι αυτά που λέει, τα λαμβάνεις εσύ με την ιδία σοβαρότητα. Δεν αφήνεις τίποτα να πέσει κάτω από αυτά που σου λέει. Για να τον κερδίσεις ακόμα πιο πολύ, δείξει ότι είσαι ένας δυναμικός σίφουνας και όχι ένα ταπεινό χαμομηλάκι.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Το κλειδί για να κάνεις ένα Τοξότη να υποκύψει στην κάρδια σου, είναι η διαρκής αναζήτηση της εμπειρίας και νέων ιδεών και απόψεων που αφορά το οτιδήποτε. Με απλά λόγια είναι το ζώδιο εκείνο που λατρεύει να καθίσει μαζί σου, προτιμά να μην βγει τα βράδια και μέχρι το πρωί να κάνει συζητήσεις που θα είναι όμως ώριμες και σοβαρές. Δείξε ότι γνωρίζεις αρκετά πράγματα, έχεις ένα μυαλό διαβασμένο και ακολούθησε τον τρόπο παιδείας του.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Ο Αιγόκερως πάντα θα κρατάει τις αποστάσεις του μέσα στη γνωριμία σας, σε σημείο που θα σε ενοχλήσει πολύ αυτό. Θα καταλάβεις ότι έχεις να κάνεις με μια ψυχρή κολώνα και τότε είναι που θα πεις, εδώ σε θέλω μάστορα. Άφησε τον όμως να κάνει τα δικά του, είναι η άμυνα του αυτή, μέχρι να καταλάβει ότι μπορεί τελικά να σε εμπιστευτεί. Άρα εκεί θα ποντάρεις. Να του δώσεις ασφάλεια, να ασχοληθείς μαζί του, να τον δεις σαν ένα μικρό παιδάκι. Εάν τον κερδίσεις με αυτό τον τρόπο, τότε θα σπάσεις τον πάγο για πάντα.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Θέλεις έναν Υδροχόο για πάντα στο πλευρό σου; Βγες από αυτό που ζεις και ακλούθησε ένα άλλο κόσμο. Σκέψου διαφόρους τρόπους που δεν έχουν να κάνουν με κάτι σταθερό και αναμενόμενο. Είναι το ζώδιο εκείνο που πετάει στα σύννεφα με την καλή και κακή έννοια, και δεν θα μπει ποτέ στα καλούπια της κοινωνίας. Βγάλε την επανάσταση σου στη φόρα. Προσπάθησε μαζί του να αναλύσετε το σύμπαν και να βρείτε τρόπους να καλυτερεύσετε τον κόσμο αυτό. Τουλάχιστον μείνετε αρχικά στα λόγια.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Να ξέρεις ότι για να κάνεις ένα Ιχθύ να παθιαστεί μαζί σου και να του κινήσεις το ενδιαφέρον, θα πρέπει να βάλεις το μυαλό σου σε λειτουργία, να διαβάσεις πολλά βιβλία, με γενικής φύσεως θέματα. Γενικά οι Ιχθείς είναι άτομα τα όποια τους αρέσει πολύ η μελέτη και ακόμα πιο πολύ ότι έχει σχέση με τα καλλιτεχνικά δρώμενα. Πάρε όλους τους οδηγούς για θέατρα και ότι συνεπάγεται με αυτά και κέρδισε τον απλά.



zwdiasimera
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top