Ερωτικό Απωθημένο και Ζώδια

0
πως βιώνουν τους απωθημένους έρωτες.

Αλήθεια τι είναι το ερωτικό απωθημένο και βέβαια τι είναι αυτό που κάνει τους ανθρώπους να κυνηγάνε το άτομο που τους έχει απορρίψει και δεν μπορούν να σταματήσουν να τον/την σκέφτονται.

Το ερωτικό απωθημένο είναι η σχέση που δεν μπόρεσες να δημιουργήσεις, το άτομο που σου είπε το όχι ή ακόμα ένα πρόσωπο που δεν μπορείς να πλησιάσεις και να αποκαλύψεις τα συναισθήματά σου.

Πραγματικά μπορεί να σε «στοιχειώσει» μια τέτοια κατάσταση και να μην προχωράς την ερωτική σου ζωή, μένοντας σκλαβωμένος σε μια ιδέα/σε ένα όνειρο που έμεινε απραγματοποίητο.

Πάμε να δούμε όμως τα ζώδια πως βιώνουν μια τέτοια κατάσταση και ποια είναι ικανά να απεγκλωβιστούν από τα συναισθήματά τους.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Ο Κριός δεν θα ξεχάσει το ερωτικό του απωθημένο, όσο χρόνια και εάν περάσουν, γιατί έχει υπέρμετρο εγωισμό. Δεν νιώθει έντονα συναισθήματα, αλλά είναι θέμα στόχου και για αυτό θα επιστρέφει ανά διαστήματα, διεκδικώντας ξανά την κατάσταση.




ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Ο Ταύρος αγαπάει αρκετά τον εαυτό του και για αυτό θα προσπαθήσει να ξεπεράσει το ερωτικό του απωθημένο, διατηρώντας μια απόσταση. Θα ψάξει άμεσα για αντικατάσταση, να μπει δηλαδή σε μια άλλη σχέση.




ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Ο Δίδυμος έχει πολλά ερωτικά απωθημένα, γιατί είναι άτομο που φλερτάρει συνέχεια και έτσι τα συναισθήματά του είναι αρκετά επιφανειακά. Δεν δεσμεύει το μυαλό του, ούτε τον χρόνο του.





ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Ο Καρκίνος δεν ξεχνά το ερωτικό του απωθημένο, μπορεί να είναι χρόνια κολλημένος σε μια κατάσταση, και να λέει όχι στο παρόν και σε νέες γνωριμίες. Έχει έντονα συναισθήματα και δεν μπορεί να τα ακυρώσει.




ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Ο Λέων δεν ξεχνά ποτέ το όχι ή την δύσκολη κατάσταση και πάντα επανέρχεται για να δει, εάν μπορεί να πάρει τη ρεβάνς, γιατί είναι θέμα γοήτρου. Όταν συνειδητοποιήσει, ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον, πεισμώνει ακόμα περισσότερο.




ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Ο Παρθένος είναι το άτομο που θα έχει το ερωτικό απωθημένο στο μυαλό του, όμως θα αποφεύγει να εκδηλώσει τα συναισθήματα του, κυρίως όταν υπάρχουν και εξωγενείς συνθήκες που θα απαγορεύουν την σχέση. Κολλάει σε καταστάσεις , χωρίς να στεναχωριέται έντονα.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Ο Ζυγός είναι το άτομο που φεύγει από καταστάσεις ή άτομα που δεν ανταποκρίνονται στα συναισθήματά του. Γρήγορα επανέρχεται στα συγκαλά του με μια άλλη κατάσταση, σε μια νέα αγκαλιά και ξεχνά το ερωτικό του απωθημένο.




ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Ο Σκορπιός είναι από τη φύση του εμμονικός με το σεξ και τον έρωτα και έτσι μπορεί να μείνει χρόνια κολλημένος σε μια κατάσταση, αρκεί βέβαια να τον μεταμορφώνει ο πόνος και να εξελίσσεται. Διατηρεί «ιστορία» με το ερωτικό του απωθημένο, αλλά και τάσεις εκδίκησης.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Ο Τοξότης είναι ελεύθερος σκοπευτής από τη φύση του, άρα δεν ξεχνά το ερωτικό του απωθημένο και κυνηγά την κατάσταση. Απλά δεν δεσμεύεται συναισθηματικά, για αυτό και δεν πληγώνεται.




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Ο Αιγόκερως θα ψάξει να βρει τρόπους να ξεφύγει από το ερωτικό του απωθημένο και έτσι θα προσγειωθεί γρήγορα στην πραγματικότητα και την ρουτίνα. Περνάει μια φάση δύσκολη, αλλά στο τέλος πάει παρακάτω.




ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Ο Υδροχόος θα εκλογικεύσει αμέσως την κατάσταση και θα προσπαθήσει να μηδενίσει τα συναισθήματα του, με μια άλλη επιλογή. Όμως ανά διαστήματα θα επανέρχεται, γιατί είναι απρόβλεπτος και νιώθει πως δεν έχει τίποτα να χάσει.




ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Ο Ιχθύς μπορεί να μείνει κολλημένος σε μια κατάσταση για χρόνια και να αρνείται να δεχτεί την πραγματικότητα. Φτιάχνει σενάρια και ζει το παραμύθι-τη σχέση στο μυαλό του. Δύσκολα θεραπεύει τις πληγέςτου.




Χριστίνα Τανταλίδου
oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top