Τα πιο συχνά λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο κρεβάτι…

0
και καταστρέφουν τη μαγεία μιας σχέσης...

Άρθρα επί άρθρων έχουν γραφτεί για τη ρουτίνα των σχέσεων, την έλλειψη σεξουαλικής όρεξης στα ζευγάρια νέων ανθρώπων κι άλλα τέτοια όμορφα. Αυτό που δεν έχουμε δει πολλές φορές όμως, είναι ξεκάθαρα τα λάθη που γίνονται σε αυτή τη χρονική περίοδο και καταστρέφουν τη μαγεία μιας σχέσης, διαλύοντας ουσιαστικά τα ζευγάρια.

Και σαν άντρας, δε θα μπορούσα να ασχοληθώ παρά με το γυναικείο φύλο και ειδικότερα τις επιδόσεις του στις …νυχτερινές περιπέτειες. Εκεί όπου συνήθως αρχίζει να ξεθωριάζει το όλο πράγμα και να δημιουργούνται οι πρώτοι τριγμοί. Διότι, όσο και να μην το παραδεχόμαστε, το σεξ παίζει κυρίαρχο ρόλο στην εξέλιξη και την πορεία μιας σχέσης…

Ποια είναι τα λάθη που πιστεύω ότι κάνουν οι γυναίκες και πού χάνουν το παιχνίδι της γοητείας; Ακολουθούν:

Λάθος #1: Κοιμούνται με πιτζάμες

Στην αρχή των σχέσεων, κάθε γυναίκα προσπαθεί να «ανάβει» τον σύντροφό της σε κάθε ευκαιρία. Ειδικά ο ύπνος, μόνο …ύπνος δεν είναι αφού τα καυτά εσώρουχα, τα κοντά νυχτικά και κάθε λογής προκλητικά ντυσίματα προδιαθέτουν για μια νύχτα που θα …τρίξει το κρεβάτι.

Με το πέρασμα του χρόνου όμως, οι γυναίκες επιλέγουν να επενδύσουν περισσότερο στην προσωπική τους άνεση και την ποιότητα ύπνου παρά στις καλύτερες επιδόσεις του σεξουαλικού τομέα. Φτάνουμε έτσι στο σημείο, να βλέπουμε την κοπέλα μας με «κιλώτες» που θα ζήλευε και η γιαγιά μας, με φόρμες που παίζαμε μπασκετ στις γειτονιές και με πιτζάμες που έχουν κερασάκια για σχέδια. Να συνεχίσω;

Λάθος #2: Δε δείχνουν πόσο σε θέλουν

Οι άντρες, λατρεύουμε να ξέρουμε ότι η γυναίκα δίπλα μας, μας θέλει και μας έχει ανάγκη. Δε ζητάμε λόγια όμως, τα σ’ αγαπώ και τα σε θέλω σε μηνύματα ή στο τηλέφωνο, μας περνούν σχεδόν αδιάφορα. Αυτό που περιμένουμε είναι πράξεις. Πράξεις που δείχνουν πόθο και ερεθισμό στο έπακρο!

Λάθος #3: Το παρακάνουν με τις οδηγίες

Λένε πως το καλό σεξ στα ζευγάρια, έρχεται όταν αποκτούν το θάρρος και την οικειότητα να ζητήσουν πράγματα που τους ικανοποιούν. Κάθε πράγμα θέλει μέτρο όμως. Από ένα σημείο και μετά, οι γυναίκες το παρακάνουν. «Κάνε μπάνιο 5 φορές», «Όχι εκεί, πιο χαμηλά», «Όχι τόσο αργά, πιο γρήγορα», «Όχι τόσο δυνατά, πιο ήρεμα» κλπ κλπ. Ε, όχι ρε γαμώτο. Αν είμαστε τόσο χάλια, γιατί κάνατε σεξ μαζί μας όλο αυτό το διάστημα;

Λάθος #4: Χάνουν την αυτοπεποίθησή τους

Η αυτοπεποίθηση είναι το πλέον σέξι χαρακτηριστικό που μπορεί να έχει μία γυναίκα. Στους άντρες, αρέσουν οι γυναίκες που είναι σίγουρες για τον εαυτό τους. Που δείχνουν περήφανες για το σώμα τους ειδικά όταν τα ρούχα απουσιάζουν και δε δίνουν καμία σημασία σε τυχόν ατέλειες που νομίζουν πως έχουν. Και μη ξεχνάτε κάτι πολύ σημαντικό, οι καμπύλες είναι ίσως το σημαντικότερο στοιχείο στο σώμα μιας γυναίκας όταν πρόκειται να περάσετε μια καυτή νύχτα. Αμαρτία να τις κρύβετε…

Λάθος #5: Περιμένουν από τον άντρα να τα κάνει όλα

Ναι, οι περισσότεροι θέλουμε να έχουμε το πάνω χέρι στο σεξ. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι φαντασιωνόμαστε ακίνητες «κούκλες» που δεν παίρνουν καμία απολύτως πρωτοβουλία. Κάν’τε κάτι, κουνηθείτε, μιλήστε, φωνάξτε… Κάτι!

Λάθος #6: Ανησυχούν για τη δική σου εμφάνιση

Ένα ακόμη συχνό φαινόμενο που παρατηρείται στις σχέσεις είναι τα παράπονα που κάνουν οι γυναίκες για την εμφάνιση του συντρόφου τους. Ξαφνικά, αρχίζουν να παραπονιούνται για την έλλειψη κοιλιακών, για τα χέρια που δε φαίνονται στιβαρά και γυμνασμένα και για το άσχημο ντύσιμο σου. Ε όχι κυρία μου! Δεν είμαι μοντέλο, ήξερες τι έπαιρνες από την αρχή και δεν έχω καμία απολύτως όρεξη να αλλάξω τα πάντα πάνω μου. Για αυτό ή με αποδέχεσαι ή το λήγουμε το ματσάκι…

Λάθος #7: Περιμένουν από τον άντρα να διαβάζει το μυαλό τους

Καλά, το συγκεκριμένο λάθος το κάνουν από την πρώτη κιόλας ημέρα αλλά από ένα σημείο και μετά το ζήτημα καταντά αηδία. Λυπάμαι που θα το πω, δεν είμαστε σε θέση όμως να ξέρουμε τι σκέφτεστε, πότε το σκέφτεστε και γιατί το σκέφτεστε. Μιλήστε μας, δείξτε το μας και τέλος πάντων, ελάτε λίγο με τα νερά μας!

Λάθος #8: Προσποιούνται

Όχι, οι άντρες δεν είναι χαζοί. Δεν κοιμούνται όρθιοι και ξέρουν τι συμβαίνει γύρω τους. Όταν δεν το απολαμβάνετε δε γίνεται να φωνάζετε σα να σας αρμέγουν. Λίγο έλεος δηλαδή! Από ένα σημείο κι έπειτα καταντάει τόσο γραφικό κι αστείο που χάνουμε κάθε όρεξη για …παιχνίδια.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πείτε και να δείχνετε την αλήθεια. Αν ο άντρας που έχετε δίπλα σας, είναι στοιχειωδώς έξυπνος, θα «διαβάσει» τις ενδείξεις και θα σας ικανοποιήσει στο έπακρο!

Λάθος #9: Χάνετε την σεξουαλικότητά σας

Ουσιαστικά, πρόκειται για την απόρροια όλων των παραπάνω λανθασμένων συμπεριφορών που έχουν οι γυναίκες. Σεξουαλικότητα είναι αυτό το «κάτι» που κάνει τους άντρες να τρέχουν πίσω από …φούστες. Είναι αυτό το κάτι που κάνει τις γυναίκες να έχουν το πάνω χέρι σχεδόν πάντα. Είναι αυτό το κάτι …που χάνετε όταν ξεκινάτε τις ανοησίες!

Ο σύζυγος όμως τη βρήκε τη λύση!

ismylife
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top