Ποτέ μην πεις αυτή την φράση σε κάθε ζώδιο...

0
Μία στιγμή αλλά και μία φράση είναι αρκετή για να ανάψουν τα λαμπάκια!

Είναι γεγονός ότι μία στιγμή είναι αρκετή για να μας ανάψουν τα λαμπάκια και αυτή η στιγμή δεν είναι άλλη από εκείνη που ξεστομίζεται μία «φράση» που αποτελεί το σπίρτο που θα ανάψει την φωτιά! Τι είναι αυτό που δεν αντέχει να ακούει κάθε ζώδιο και είναι βέβαιο ότι αν το εκφράσεις θα οδηγηθείς με συνοπτικές διαδικασίες σε καβγά; Διάβασε αναλυτικά το ζώδιο που σε ενδιαφέρει για να αποφύγεις τις κακοτοπιές ....



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

«Σταμάτα επιτέλους , εγώ θα σου πω!...»

Ο Κριός είναι γεγονός ότι όταν πάρει φωτιά λέει και κάνει πολλά και είναι ασυγκράτητος ... Αν εσύ εκείνη την στιγμή προσπαθήσεις να συγκρατήσεις την παρορμητικότητά του, δίνοντάς του «διαταγή» και προσπαθώντας να του επιβληθείς, λυπάμαι αλλά την έκατσες ... Θα εξωθήσεις πολύ παραπάνω τα νεύρα του , τόσο που θα ξεχάσει όποια διαφωνία είχατε και θα εξοργιστεί απλά και μόνο από αυτή την φράση σου.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

«Άντε κάνε πιο γρήγορα, είσαι τα ζώα μου αργά!»

Ναι ομολογουμένως ο Ταύρος δεν είναι και το πιο γρήγορο πιστόλι ... για να κουνήσει το ένα πόδι βρωμίζει το άλλο, όχι όμως από τεμπελιά,αλλά γιατί γενικά θέλει αργά και σταθερά βήματα στη ζωή του! Παραδέχεται και ο ίδιος ότι έχει τους δικούς του χρόνους και αν του πεις μία τέτοια φράση, δεν είναι ότι θα εκνευριστεί που τον λες αργό, αλλά θα εκνευριστεί που τον πιέζεις να ακολουθήσει πιο γρήγορους ρυθμούς! Μην το κάνεις, θα μουλαρώσει!



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

«Κάνεις λάθος, δεν ξέρεις τι λες!»

Εδώ γελάμε χωρίς σταματημό ... Θα πεις ποτέ σε Δίδυμε ότι δεν ξέρει τι λέει και ότι κάνει λάθος;;;;; Ετοιμάσουμε μετά για ολονυχτία τεταμένης συζήτησης να σου αποδείξει πόσο λάθος είσαι εσύ που ξεστόμισες κάτι τέτοιο! Ο Δίδυμος αγάπη μου ξέρει τα πάντα καλύτερα απ΄όλους, πριν απ΄όλους (σύμφωνα με την άποψή του)!



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

«Γίνεσαι υπερβολικός!»

Το Καρκινάκι μας παρασύρεται πάντα από τα εναλλασσόμενα συναισθήματά του και όταν μιλά, εκφράζεται, συμπεριφέρεται έχει σίγουρα τονισμένο το στοιχείο της υπερβολής, γεγονός που πνίγει πολλές φορές τους οικείους του! Στην προσπάθειά του να προστατέψει, να στηρίξει, να σταθεί, ναι γίνεται υπερβολικός... Μην του το τονίσεις όμως, γιατί θα σε κουράσει με την γκρίνια του!



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

«Ποιος νομίζεις ότι είσαι;»

Εδώ πατήσαμε τον κάλο του Λέοντα .... Ποιος νομίζει ότι είναι; Μα ο Βασιλιάς, ο καλύτερος από όλους, ο πιο όμορφος, έξυπνος, ξεχωριστός, ιδιαίτερος ... Μα είναι λόγια αυτά ρε παιδί μου; Μου φαίνεται πως αν ξεστομίσεις κάτι τέτοιο στο Λιοντάρι, είναι σαν να το πηγαίνεις φιρί φιρί για να μη σου ξαναμιλήσει! Δεν λέγονται τέτοια πράγματα...



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

«Δεν το έκανες Σωστά... Άσε με να σου δείξω μπορώ καλύτερα»

Θα θελα να ήμουν από μία μεριά και να χάζευα τα μούτρα του Παρθένου όταν του ξεστόμιζες τέτοια ατάκα ... Βρε πουλάκι μου ο Παρθένος το έχει αναλύσει το θέμα, ξέρει όλες τις λεπτομέρειες και πιστεύει ότι μόνο αυτός ξέρει τον τρόπο πάς να του την πεις για κάτι τέτοιο; Ένα θα σου πω ... αν πεις ποτέ κάτι τέτοιο κυριολεκτικά σε λυπάμαι από την γκρίνια που θα δεχθείς στην συνέχεια !



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

«Πες μου επιτέλους τι θες να γίνει , αποφάσισε πια»!

Εδώ γελάμε πονηρά, γιατί αν πραγματικά πεις πάνω στα νεύρα σου στον Ζυγό να αποφασίσει – που δικαίως κάποια στιγμή θα σε φτάσει στο σημείο να το πεις- το μόνο που θα καταφέρεις, είναι να τον βυθίσεις ακόμα περισσότερο στην αναβλητικότητα να πάρει μία απόφαση, ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατά ! Δεν θα σου θυμώσει, αλλά θα χάσεις και κάθε ελπίδα ότι μπορεί να αποφασίσει...



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

«Δεν θέλω να σου πω, κάποια πράγματα είναι προσωπικά»!

Τον πέθανες τον Σκορπιό με αυτή την ατάκα ... και εντάξει αν θέλεις να τον κάνεις να τρώγεται με τα ρούχα του θα σου πω ότι ναι το κατάφερες... Αν πεις όμως αυτή την φράση επειδή την νιώθεις τότε να ξέρεις ότι δεν θα σου εκφράσει θυμό, αλλά θα σηκώσει με νόημα το φρύδι και θα σκεφτεί «Έτσι νομίζεις»... Πολύ σύντομα θα σου βγάλει όλα τα άπλυτα στην φόρα!



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

«Σοβαρέψου επιτέλους»!

Την πρώτη φορά που θα του το πεις θα ξεκαρδιστεί στα γέλια και θα κάνει χειρότερες παλαβομάρες απλά και μόνο για να σου δείξει ότι στη ζωή δεν πρέπει να παίρνουμε κάποια πράγματα στα σοβαρά! Αν αρχίζεις όμως και πιπιλάς αυτή την φράση σαν καραμέλα θα τρέξει μακριά, όχι γιατί θα σε φοβηθεί, απλά αντιδρά όταν κάποιος δεν τον δέχεται ελεύθερα έτσι όπως είναι!



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

«Δεν το προσπαθείς πολύ, μάλλον δεν ξέρεις τι θες»!

Ε όχι που δεν το προσπαθεί πολύ ... Ο Αιγόκερως άμα βάλει έναν στόχο δεν βλέπει ούτε την μύτη του μπροστά ... Πηγαίνεις και του λες τέτοια ατάκα; Θα σε μισήσει με το πρώτο! Αντί να θαυμάσεις την φιλόδοξη στάση του και την εργατικότητά του πας και τον μειώνεις ή και την προσβάλεις; Προσοχή: Δεν τα συγχωρεί αυτά και τιμωρεί αυστηρά!



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

«Θέλω αποκλειστικότητα»!

Χχααχαχαχα εδώ γελάμε και εμείς που το γράφουμε αλλά και ο Υδροχόος που διαβάζει το κείμενο! Κανείς δεν είναι κανενός έτσι όπως λέει και ένα λαϊκό άσμα που ταιριάζει απίστευτα στην ιδιοσυγκρασία του Υδροχόου! Κοίταξε να δεις, ο Υδροχόος δεν θέλει και πολύ να αρπάξει ανάποδες με κάθε σου φράση, αλλά αν ζητάς και πράγματα που από την φύση του δεν μπορεί να στα προσφέρει, τότε ναι θα χαθεί από κοντά σου!



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

«Δεν έχεις γνώμη εσύ;;; Μίλα επιτέλους ΞΥΠΝΑ »!

Είναι γνωστό ότι το ψάρι μπερδεύεται ή και δεν θέλει να κακοκαρδίσει, πνίγει τα λόγια του, διστάζει, ξεφεύγει ... δεν χαρακτηρίζεται από ευθύτητα ! Αν θέλεις πράγματι να σου μιλήσει αυτός δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος για να το πετύχεις! Θα μου πεις πώς να τον ταρακουνήσεις, πώς να τον ξυπνήσεις από τον φανταστικό του κόσμο... Με το μαλακό αγάπη μου μόνο έτσι!



oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top