Πώς αντιδρούν τα 12 ζώδια στην ...Χυλόπιτα

0
Ένα Χιουμοριστικό Ταξίδι στον Κόσμο της Ερωτικής Απογοήτευσης.

Η ερωτική απογοήτευση μπορεί να είναι σαν τη χυλόπιτα - μια λιχουδιά η οποία στην αρχή φαίνεται υποσχόμενη, όμως έπειτα αποδεικνύεται ακόμη πιο απογοητευτική από τον τελευταίο πεινασμένο πειρατή στον ωκεανό.

Μπορεί να παρομοιαστεί ως μια χυλόπιτα που προσφέρεται στην ερωτική τραπεζαρία της ζωής μας. Μολονότι μπορεί να μοιάζει με λιχουδιά ανά διαστήματα, μην ξεχνάτε ποτέ πως πάντα υπάρχει περισσότερη πίτα στον φούρνο, έτοιμη να σας εκπλήξει παρέα με τον αληθινό θησαυρό της αγάπης!

Ας ρίξουμε μια ματιά στον τρόπο που αντιδρούν τα 12 ζώδια σε αυτή τη ‘λιχουδιά’ με έναν προκλητικά χιουμοριστικό τρόπο!



Οι Κριοί είναι σαν τους πεινασμένους πειρατές που ανακαλύπτουν τη χυλόπιτα της ερωτικής απογοήτευσης από εκεί που δεν το περίμεναν. Παρόλο που μπορεί να την βρουν πικάντικη, δεν τους αποτρέπει από το να συνεχίσουν να ψάχνουν για τον αληθινό θησαυρό του έρωτα είτε στο ίδιο πρόσωπο που τους την προσέφερε, είτε σε ένα διαφορετικό.



Οι Ταύροι είναι λάτρεις της καλής γεύσης και η ερωτική απογοήτευση είναι σαν να τους σέρβιραν τυρόπιτα με παντελώς ανέκφραστη γεύση. Βέβαια, το πείσμα τους δεν τους επιτρέπει να τα παρατήσουν και προσπαθούν σταθερά μέχρι τέλους. Αυτή η λιχουδίτσα, μάλλον είναι η μοναδική που δεν τους αρέσει, μιας και τους αποτρέπει από τις λοιπές… απολαύσεις.



Οι Δίδυμοι είναι ο καπετάνιος που αλλάζει συνεχώς κατεύθυνση στο πλοίο του, φλερτάροντας αριστερά - δεξιά. Η χυλόπιτα για εκείνους αποτελεί μία ακόμη εμπειρία που αρχικά τη θεωρούν πολύ ενδιαφέρουσα, αλλά μετά να αμφισβητήσουν αυτή την απόφασή τους. Προφανώς και συνεχίζουν να αλλάζουν κατεύθυνση μέχρι να βρουν ένα τραπέζι με διαφορετικό… μενού.



Οι Καρκίνοι είναι σαν τον ναυτικό ο οποίος ανησυχεί για την οικογένειά του σε κάθε ταξίδι που κάνει. Όταν αντικρίζουν την ερωτική απογοήτευση, αισθάνονται ότι απλά χρειάζεται να βρουν την αγάπη, την αποδοχή, ίσως και λίγο… ντάντεμα, μέχρι να επανέλθουν. Η χυλόπιτα κάθεται ‘βαριά’ στο στομάχι ενός Καρκίνου, οπότε χρειάζεται καιρό να τη χωνέψει.



Οι Λέοντες αγαπούν την προσοχή και το θαυμασμό, επομένως η χυλόπιτα είναι σαν να τους αφαιρούν τα φώτα της δημοσιότητας. Θα σκαρφιστούν σύντομα έναν τρόπο να επαναφέρουν τη λάμψη τους, ακόμη κι αν αυτό συνεπάγεται να αναζητήσουν την επόμενη περιπέτεια του έρωτα. Ζουν το δράμα μέσα τους, αλλά δεν το εξωτερικεύουν, λόγω υπερηφάνειας.



Φανταστείτε έναν λογιστή που αναλύει κάθε λεπτομέρεια της χυλόπιτας για να βρει τον λόγο για τον οποίο απέτυχε. Αυτός λέγεται Παρθένος. Αντιμετωπίζει την ερωτική απογοήτευση με κριτική διάθεση, αλλά μην ανησυχείτε – πάντα βρίσκουν τον τρόπο για να την βελτιώσουν. Οπότε την επόμενη φορά θα είναι περισσότερο αποτελεσματικοί στο φλερτ με αυξημένες πιθανότητες επιτυχίας.



Οι Ζυγοί επιθυμούν την ισορροπία και την αρμονία, αλλά η ερωτική απογοήτευση φαντάζει σαν να τους ρίχνει στο χάος. Σύντομα θα προσπαθήσουν να βρουν τρόπους να συναρμολογήσουν τα κομμάτια τους, αναζητώντας την ισορροπία με χιουμοριστική διάθεση. Δεν εξωτερικεύουν την απογοήτευσή τους, ενώ τις περισσότερες φορές εντοπίζουν νέους υποψήφιους συντρόφους.



Οι Σκορπιοί αγαπούν το πάθος και το μυστήριο, άρα η ερωτική απογοήτευση είναι σαν να τους κλέβει κάποιος την πύρινη πολυτέλειά τους. Μετά από μία χυλόπιτα, αναλύουν σε βάθος την κατάσταση, αλλά παραμένουν πληγωμένοι αρκετά. Μολονότι έχουν πολλές κατακτήσεις, συχνά επιμένουν στα άτομα που δεν δείχνουν θετική στάση αμέσως απέναντί τους.



Οι Τοξότες αγαπούν την ελευθερία και την περιπέτεια, άρα μία χυλόπιτα αισθάνονται πως τους αποτρέπει από το να εξερευνήσουν νέα εδάφη. Είναι από τα πιο γρήγορα ζώδια στο να προχωρούν παρακάτω. Κατά συνέπεια θα αναζητήσουν σχεδόν αμέσως την επόμενη περιπέτεια του έρωτα, χωρίς να κοιτάξουν πίσω.



Οι Αιγόκεροι είναι όπως οι φιλόδοξοι και πειθαρχημένοι ναυτικοί που εστιάζουν στον στόχο τους. Όταν αντικρίζουν την ερωτική απογοήτευση, αμέσως αποφασίζουν ότι είναι καλύτερο να απομακρυνθούν και να επικεντρωθούν στον σκοπό τους. Η καρδιά τους παγώνει, μα δεν φαίνεται τίποτα στον έξω κόσμο.



Οι Υδροχόοι θα μπορούσαν να παρομοιαστούν ως επιστήμονες που αναζητούν την πρόοδο και την επανάσταση. Προσπαθούν να βρουν τον τρόπο για να επαναπρογραμματίσουν τον κώδικα της αγάπης με το που γευτούν τη χυλόπιτα. Δεν καταλαβαίνουν από απόρριψη κι επιμένουν μέχρι τέλους, εκτός κι αν κάποιο άλλο ρεστοράν τους προσφέρει άλλο γεύμα.



Οι Ιχθύες είναι οι ονειροπόλοι που ζουν σε έναν δικό τους κόσμο. Μόλις αντικρύσουν την ερωτική απογοήτευση, επιλέγουν να κολυμπήσουν στον ωκεανό της φαντασίας τους ώστε να ξεφύγουν από την πικρή γεύση της πραγματικότητας. Βέβαια, αν η χυλόπιτα τους καθίσει βαριά, το κολύμπι δεν ενδείκνυται, σύμφωνα με τα λεγόμενα πολλών γιατρών…



oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top