Αυτός είναι ο λόγος που πέφτει η αυτοεκτίμησή σου

0
Τι είναι αυτό που σε «ρίχνει»;

Μπορεί η αυτοπεποίθησή σου να είναι… χαμηλή για διάφορους λόγους. Το ζώδιό σου παίζει έναν σημαντικό ρόλο σε αυτό και εμείς θα σου το αποκαλύψουμε λίγο πιο κάτω. Ποτέ δεν είναι αργά να διορθώσεις ένα λάθος που κάνεις και να προσπαθήσεις να νιώσεις καλύτερα. Θα σου κάνει καλό να δεις πού «χωλαίνεις» και ίσως να αλλάξεις την συμπεριφορά σου ή την οπτική σου.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Ο υπερβολικός ανταγωνισμός που βγάζεις προς τους άλλους είναι αυτός που σε κάνει να έχεις και χαμηλότερη αυτοπεποίθηση. Πάντα θα υπάρχει κάποιος, ο οποίος θα είναι λίγο καλύτερος από εσένα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αξίζεις. Προς Θεού! Απλώς ο καθένας είναι μοναδικός. Και σίγουρα εσύ θα υπερτερείς κάπου αλλού, όπου οι άλλοι υστερούν. Έτσι πάει…



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Φοβάσαι τις αλλαγές. Τις τρέμεις για την ακρίβεια. Παρότι κάποιες φορές θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό, ο φόβος του νέου, σε κρατά πίσω. Μπορεί να έχεις βαρεθεί για παράδειγμα να βλέπεις τον εαυτό σου με το ίδιο κούρεμα, ωστόσο δεν θα δοκιμάσεις κάτι νέο γιατί… φοβάσαι να το αλλάξεις. Αυτό όμως σε ρίχνει ψυχολογικά κι εσύ δεν κάνεις κάτι για να νιώσεις καλύτερα. Δοκίμασε το διαφορετικό στην ζωή σου και θα δεις ότι θα «ανέβεις».



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Δεν είσαι ποτέ σίγουρος/η, αν έχεις πάρει την σωστή απόφαση και αν κινείσαι προς την σωστή κατεύθυνση. Έχεις συνηθίσει να αμφιβάλλεις συνεχώς για ό,τι κάνεις και αυτό σε κάνει να νιώθεις ανασφαλής και να έχεις χαμηλή αυτοπεποίθηση. Πίστεψε σε σένα και κάνε ό,τι σου λέει η ψυχή σου. Και να μην σου βγει μια επιλογή, τουλάχιστον θα ξέρεις ότι προσπάθησες.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Δίνεις πάρα πολύ μεγάλη σημασία στις σχέσεις στην ζωή σου. Όταν είσαι single ή όταν τσακώνεσαι με το ταίρι σου, νομίζεις ότι έχει έρθει το τέλος του κόσμου. Λες και όλα είναι εναντίον σου. Να θυμάσαι ότι υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στην ζωή και δεν αξίζει ένας καβγάς να σε ρίχνει τόσο ή να νομίζεις πως δεν είσαι αρκετός/η.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Τα υλικά αγαθά είναι πολύ σημαντικά για σένα. Θέλεις να ζεις στη χλιδή, να έχεις ακριβά αποκτήματα και να κάνεις την μεγάλη ζωή. Αν δεν τα έχεις όλα αυτά, η ψυχολογία σου πέφτει. Το ίδιο και η αυτοπεποίθησή σου, επειδή νομίζεις πως δεν είσαι αρκετά ικανός/η για να τα αποκτήσεις. Επίσης, ζηλεύεις όσους τα έχουν...



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Υπεραναλύεις όλες τις καταστάσεις. Όταν κάνεις μια συζήτηση με κάποιον που δεν ανήκει στον φιλικό σου κύκλο ή στο οικογενειακό σου περιβάλλον, αναρωτιέσαι, αν σε… μισεί ή αν σε υποτιμά. Ψάχνεις κρυμμένα μηνύματα σε κάθε λέξη του. Βιώνεις ένα δράμα που ουσιαστικά δεν υπάρχει, νιώθεις άσχημα και πέφτεις ψυχολογικά.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Ασχολείσαι με το κάθε σου πρόβλημα πολύ! Το υπεραναλύεις στο μυαλό σου και «παίζεις» σε αυτό διαφορετικά σενάρια. Ξεκόλλα λίγο… Σταμάτα να μιζεριάζεις και να βουλιάζεις στην αυτολύπηση. Το παρελθόν είναι παρελθόν, ό,τι έγινε, έγινε. Μην ξύνεις πληγές. Προχώρα παρακάτω και προσπάθησε να «ανέβεις λίγο».



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Αν κάποιος δεν σου συμπεριφερθεί με τον τρόπο που εσύ θέλεις ή έχεις στο μυαλό σου, τότε νομίζεις πως δεν αξίζεις και η ψυχολογία σου «πέφτει». Σου μπαίνει η ιδέα ότι ίσως και να μην είσαι τόσο καλός/η και αυτό μόνο κακό σου κάνει. Φυσικά και αξίζεις και αν κάποιος δεν μπορεί να το δει, τότε ας πάει στο καλό, για να ηρεμήσεις κι εσύ.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Αν το μόνο πρόσωπο για το οποίο πραγματικά νοιάζεσαι δε σου δίνει σημασία, τότε η ψυχολογία σου «πέφτει» στα τάρτατα. Πρέπει να σταματήσεις να βάζεις την γνώμη τους πάνω από όλους και όλα και να μην επιτρέπεις να σε επηρεάζει τόσο πολύ η συμπεριφορά τους. Αν δεν θέλουν μια, τότε δεν θα πρέπει να θες εσύ εκατό. Υπάρχουν τόσοι άλλοι γύρω σου που μπορούν να νοιαστούν για σένα.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Ως άνθρωπος θέτεις υψηλούς στόχους. Έχεις μεγάλες απαιτήσεις από τον εαυτό σου. Ξέρεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις και πιέζεις πολύ τον εαυτό σου. Αν για κάποιο λόγο δεν μπορέσεις να επιτύχεις αυτό που θες, τότε η αυτοπεποίθησή σου πέφτει γιατί νομίζεις πως μάλλον δεν αξίζεις τόσο όσο πίστευες. Αυτή η αντίληψη είναι λάθος και θα πρέπει να σταματήσεις να αυτοτιμωρείσαι.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να σου συμβούν είναι να εκτεθείς κατά λάθος μπροστά σε κόσμο. Αν για τον οποιοδήποτε λόγο νιώσεις άσχημα ή αμήχανα, θέλεις να ανοίξει η Γη να σε καταπιεί. Πρέπει να καταλάβεις ότι άβολες στιγμές βιώνουν όλοι. Απλώς τις προσπερνούν. Μην νιώθεις άσχημα για ένα τυχαίο γεγονός που οι άλλοι θα έχουν ξεχάσει σε πέντε λεπτά. Αγάπησε τον εαυτό σου, ακόμα και όταν κάνεις λάθη.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Η αυτοπεποίθησή σου βασίζεται στο πόσους φίλους έχεις στην ζωή σου. Όσο όμως μεγαλώνει κανείς, δεν μπορεί να έχει τόσο μεγάλο κύκλο ή να βλέπει τους κολλητούς του τόσο συχνά, όσο όταν ήταν μικρότεροι. Αυτό δεν σημαίνει ότι σε μισούν ή ότι δεν περνούν καλά μαζί σου πλέον. Μην τα βάζεις με τον εαυτό σου. Απλώς αλλάζει η καθημερινότητα όλων με τα χρόνια, όπως και οι υποχρεώσεις τους.



astrology

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top