Τι δώρο πρέπει να ΤΟΥ πάρεις του Αγίου Βαλεντίνου;

0
δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση.

Τον Φεβρουάριο οι ερωτευμένοι έχουν την τιμητική τους. Για κάποιους είναι ακόμα μια ευκαιρία για να κάνουν ένα δώρο στο αγαπημένο τους πρόσωπο, για κάποιους άλλους πάλι είναι μια ευκαιρία για να εκφράσουν αυτά που αισθάνονται. Οι βιτρίνες είναι γεμάτες καρδούλες και λούτρινα. Αυτός είναι και ο λόγος που η επιλογή του δώρου που οι κυρίες θα κάνουν στους αγαπημένους τους δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Παρακάτω θα διαβάσετε μερικές μοναδικές επιλογές δώρου για τον άντρα της καρδιάς σας, ανάλογα με το ζώδιο του.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Τα Κριάρια λατρεύουν την δράση και την τεχνολογία αλλά και τα παιχνίδια. Μπορείτε λοιπόν να βρείτε ένα δώρο για το δικό σας Κριάρι που να είναι και πρακτικό αλλά και που να μπορεί να το χρησιμοποιήσει και για την διασκέδαση του . Εξαιρετική ιδέα είναι να του κάνετε δώρο ένα laptop ή ένα tablet. Πολύ χρήσιμα και τα δύο τα οποία θα μπορεί να χρησιμοποιεί και στην δουλειά του αλλά και για να «κατεβάσει» σειρές και ταινίες. Φυσικά αν ήδη έχει και τα δύο, μπορείτε να ψάξετε για δώρο στα δεκάδες αξεσουάρ που υπάρχουν όπως extra μπαταρίες ή βαλιτσάκι μεταφοράς ή ακόμα και ηχεία. Επίσης θα εκτιμούσε ιδιαίτερα ένα κινητό τηλέφωνο ή ένα ρολόι .Ακόμα μια ωραία ιδέα αφού τα κριάρια αγαπούν την δράση αλλά και τα ρούχα, θα ήταν να του κάνετε δώρο ρούχο με τα χρώματα και το σήμα της αγαπημένης του ομάδας.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Οι Ταύροι είναι άνθρωποι που αγαπούν ότι ακουμπάει στο δέρμα τους να έχει ποιότητα. Θα μπορούσατε λοιπόν να του αγοράσετε ένα ωραίο λινό πουκάμισο ή ένα υπέροχο πουλόβερ από κασμίρ. Εννοείτε ότι θα λατρέψει ένα vintage ρολόι με δερμάτινο λουράκι. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάτε το πόσο σπιτόγατος είναι και για τον λόγο αυτό θα ενθουσιαστεί με ένα home cinema. Κάντε το εικόνα, εσείς και ο αγαπημένος σας αγκαλιά στον μαλακό καναπέ σας , βλέποντας τις αγαπημένες σας ταινίες. Επίσης θυμηθείτε την αγάπη που έχει, εκτός από το φαγητό, για την μουσική. Μπορείτε λοιπόν να του αγοράσετε δίσκους ή cd με αγαπημένη του μουσική. Τέλος , δεδομένου του γεγονότος ότι είναι άνθρωπος των αισθήσεων καταπληκτική ιδέα θα ήταν να του κάνατε δώρο μια συνεδρία χαλαρωτικού μασάζ , ή θαλασσοθεραπείας ή ρεφλεξολογίας.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Φαντάζομαι ότι ήδη γνωρίζετε ότι αγαπημένος σας είναι σαν μικρό παιδί. Αγαπά τη διασκέδαση και τα παιχνίδια. Αγαπά όμως και την γνώση καθώς και την επικοινωνία. Δώρο που θα λατρέψει λοιπόν, θα είναι μια κονσόλα παιχνιδιών, όπως π.χ. ένα playstation . Επίσης επειδή είναι λάτρης των gadgets θα πετάξει από την χαρά του με ένα Drone. Υπέροχη ιδέα θα ήταν και μια κάρτα δώρου σε ένα πολυκαταστημάτων τεχνολογίας, πολιτισμού και ψυχαγωγίας. Με το τρόπο αυτό θα έχει την ελευθερία να επιλέξει ανάμεσα σε δεκάδες κινητά ή tablets ή βιβλία. Αν σκέφτεστε να αγοράσετε κάποιο ρούχο θα πρέπει να γνωρίζετε ότι του αρέσουν οι γραβάτες με εικόνες από ήρωες cartoon αλλά και τα μπλουζάκια με έξυπνα και ιδιαίτερα λογότυπα. Ακόμα ένα πολύ ιδιαίτερο και πρωτότυπο δώρο είναι ένα πακέτο εκμάθησης μια ξένης γλώσσας άνευ διδασκάλου.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Οι Καρκίνοι φημίζονται για την ευαισθησία τους, την τρυφερότητα τους, καθώς και για την αγάπη τους για ότι έχει να κάνει με την οικογένεια και τις ρίζες τους. Θέλουν να φροντίζουν τους ανθρώπους που αγαπούν και λατρεύουν να απολαμβάνουν την ηρεμία του σπιτιού τους . Για τους παραπάνω λόγους ένα εξαιρετικό δώρο για τον αγαπημένο σας Καρκίνο είναι ένα bbq grill. Τίποτα καλύτερο για ένα άντρα Καρκίνο από το να έχει αγαπημένους ανθρώπους καλεσμένους και να μαγειρεύει για αυτούς . Ένα δώρο που θα τον συγκινήσει πολύ είναι ένα λεύκωμα/άλμπουμ φωτογραφιών στο οποίο θα συλλέξει φωτογραφίες και μικροπράγματα όπως π.χ. εισιτήρια συναυλιών που έχει παρακολουθήσει ή carte postal που του έχουν στείλει. Φυσικά θα λατρέψει και μικροαντικείμενα και γενικά gadgets ίσως καλύτερα και σε vintage εκδοχή για το σπίτι ή το αυτοκίνητο του.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Αδιαμφισβήτητα γεννημένος βασιλιάς. Αυτή η χειμαρρώδης προσωπικότητα του η αισιοδοξία του και η γενναιοδωρία καρδιάς λόγω της δοτικής του φύσης είναι τα μεγάλα του «ατού» αλλά και αυτά που στην ουσία σας τράβηξαν στην αγκαλιά του. Σε ένα βασιλιά λοιπόν αξίζουν και τα αντίστοιχα δώρα. Μια πολύ ωραία ιδέα είναι αυτή της συνδρομής σε ένα γνωστό γυμναστήριο ή σε ένα κλαμπ . Ακόμα θα του άρεσε να έχει ένα ζευγάρι επιχρυσωμένα μανικετόκουμπα ή έναν αναπτήρα, αν καπνίζει, με χαραγμένο πάνω το μονόγραμμα του. Οι Λέοντες αγαπούν τα κοσμήματα και για τον λόγο αυτό θα μπορούσατε να κάνετε δώρο στο αγαπημένο σας λιοντάρι ένα επώνυμο βραχιόλι από ανοξείδωτο ατσάλι ή ένα αντρικό κολιέ. Επίσης θα λάτρευε ένα δαχτυλίδι «σεβαλιέ» που είναι και η απόλυτη ένδειξη κομψότητας και στυλ.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Οι Παρθένοι είναι λογικοί και πρακτικοί άνθρωποι γεμάτοι ιδέες και όρεξη για την υλοποίηση τους. Είναι εξαιρετικά οργανωτικοί και απόλυτα συγκεντρωμένοι σε ότι κάνουν, και τους αρέσουν οι δραστηριότητες που απαιτούν αδιάκοπη προσοχή. Ένα πολύ καλό δώρο για τον Παρθένο σας λοιπόν θα ήταν ένα σκάκι ή μια συνδρομή σε ένα σκακιστικό όμιλο. Θα μπορούσατε επίσης να του δωρίσετε ένα ρολόι ή ένα ηλεκτρονικό ημερολόγιο που θα τον βοηθήσει στην οργάνωση των υποχρεώσεων του. Βέβαια αν σκεφτείτε πόσο οι παρθένοι αγαπούν την υγεία και την καλή τους γραμμή, τότε θα μπορούσατε να του κάνετε δώρο μια ετήσια συνδρομή σε ένα γυμναστήριο ή ακόμα καλύτερα θα μπορούσατε να του κάνετε δώρο την πολυτέλεια ενός προσωπικού γυμναστή, έστω και για ένα μήνα. Αυτό το τελευταίο θα ήταν μάλλον και το καλύτερο δώρο για τον Παρθένο σας.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Οι Ζυγοί είναι άνθρωποι γεννημένοι για την τέχνη και την αγάπη. Το γλυκό χαμόγελο η ευγένεια και η τρυφερή συμπεριφορά τους είναι τα μεγάλα τους «ατού». Ο αγαπημένος σας Ζυγός, όπως εξάλλου και οι περισσότεροι αν όχι όλοι οι Ζυγοί, είναι άνθρωπος που προσέχει την εμφάνιση του και τα όμορφα πράγματα πάνω του. Ένα ωραίο δώρο λοιπόν θα ήταν ένα άρωμα που θα « ισορροπεί» ανάμεσα στο δροσερό και στο πικάντικο, ακριβώς όπως κάνει και ο ίδιος. Ο Ζυγός σας θα λατρέψει ,σαν δώρο, εισιτήρια για ένα θέαμα της αρεσκείας του, που θα ήθελε πολύ να παρακολουθήσει. Δεν θα έλεγε όχι φυσικά σε παπούτσια ή ρούχα. Όμως αν θέλετε να κάνετε τη διαφορά κάντε του δώρο ένα σετ αντρικής περιποίησης προσώπου, αυτό το δώρο θα το εκτιμήσει πολύ.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Ιδιαίτεροι άνθρωποι οι Σκορπιοί, γεμάτοι εντάσεις, πάθη αλλά και συναίσθημα. Αν θέλετε να του κάνετε το καλύτερο δώρο θα πρέπει να αναρωτηθείτε πως θέλετε να τον κάνετε να αισθανθεί. Ένα εντελώς προσωπικό δώρο, κάτι που θα έχει πάνω του την «σφραγίδα» του αγαπημένου σας είναι ότι πρέπει για έναν άντρα που είναι κτητικός και αγαπά τον έλεγχο. Π.χ. ένα πουκάμισο ή μία γραβάτα ή ένα μαντίλι με τα αρχικά του. Επίσης επειδή οι Σκορπιοί αγαπούν την εξουσία και γενικά το κύρος θα μπορούσατε, βασισμένες σε αυτό το γεγονός, να του κάνετε δώρο μια φωτογραφία του τροποποιημένη σαν έργο τέχνης, σαν πίνακα. Ακόμα ένα δώρο που θα μπορούσατε να κάνετε στον αγαπημένο σας, βασισμένο στην ανάγκη του για επαφή, είναι ένα χαλαρωτικό μασάζ, κάτι που θα λατρέψει κυρίως γιατί με τον τρόπο αυτό του δείχνετε ότι νοιάζεστε για αυτόν και την ανάγκη του να διώξει τις εντάσεις.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Oι Τοξότες είναι δραστήριοι, κοινωνικοί και αυθόρμητοι. Δεν αντέχουν τα συνηθισμένα και την ρουτίνα γιατί βαριούνται πολύ εύκολα. Αν θέλετε και εσείς να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα μπορείτε να κάνετε ένα δώρο που θα αφορά και στους δύο σας. Δείξτε του λοιπόν τα εισιτήρια για το επόμενο ταξίδι σας. Αν το ταξίδι αυτό έχει προορισμό «χώρες μακρινές και ονειρεμένες» βέβαια , τόσο το καλύτερο. Επίσης μπορείτε να του χαρίσετε μια ολοήμερη περιπέτεια σε κάποιο adventure park, κάτι που θα τον ενθουσιάσει γιατί θα ξυπνήσει τόσο τον εξερευνητή όσο και το παιδί μέσα του. Ακόμα, μπορείτε να του κάνετε δώρο μια φωτογραφική μηχανή που θα γίνει και το αγαπημένο του αξεσουάρ στα επόμενα του ταξίδια. Αν θέλετε πάλι κάτι πιο απλό μπορείτε να καταφύγετε στην λύση του βιβλίου.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Οι Αιγόκεροι είναι άνθρωποι φιλόδοξοι που θέλουν οικονομική ασφάλεια και επαγγελματική επιτυχία και έχουν μάθει στην ζωή τους να ζητάνε την τελειότητα μέσα από την απλότητα. Για τον λόγο αυτό το δώρο που θα κάνετε στον Αιγόκερω της ζωής σας θα πρέπει να είναι ανάλογο των προδιαγραφών του ίδιου. Δηλαδή κομψό και ποιοτικό. Θα μπορούσατε λοιπόν να του κάνετε δώρο ένα όμορφο και σινιέ ρολόι. Επίσης ένα πρακτικό σετ για το γραφείο του, που θα τον βοηθήσει στην οργάνωση, θα εκτιμηθεί δεόντως. Ακόμα μπορείτε να του αγοράσετε μια συλλεκτική πένα που θα είναι κάτι που πραγματικά θα τον ενθουσιάσει. ‘Αλλες επιλογές και ίσως πιο κλασικές, είναι αυτές της γραβάτας ή των μανικετόκουμπων ή ακόμα και του πουκάμισου.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Το ζώδιο των αντί ...αντικομφορμιστής, αντισυμβατικός, αντιδραστικός, αντιρομαντικός κλπ κλπ κλπ Διαφορετικός και, ίσως και λίγο, εκκεντρικός λοιπόν καθώς είναι ο καλός σας θα χρειαστεί και αντίστοιχο δώρο . Θα πρέπει λοιπόν να χρησιμοποιήσετε όλη σας την φαντασία για να καταλήξετε σε κάποιο δώρο που θα του αρέσει. Κάντε του δώρο λοιπόν ένα μάθημα scuba diving και δώστε του την ευκαιρία της εξερεύνησης του βυθού. Μπορείτε επίσης να του κάνετε δώρο εισιτήρια για μια συναυλία. Βέβαια μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε την τύχη σας στα ρούχα ή στα παπούτσια, φτάνει ότι αγοράσετε να είναι casual. Ακόμα μπορείτε να του αγοράσετε ένα ηλεκτρονικό gadget ή γιατί όχι και ένα τηλεσκόπιο. Αν έχετε χρόνο επισκεφτείτε το e-bay και ψάξτε για κάτι πραγματικά ασυνήθιστο όπως κάποια σπάνια έκδοση βιβλίου ή κάποιο αντίγραφο αρχαίου νομίσματος.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Ρομαντικοί και ονειροπόλοι οι άντρες του ζωδίου αυτού. Γεννημένοι καλλιτέχνες, ευαίσθητοι και δημιουργικοί . θα αγαπήσουν το δώρο που θα βγάλει συναίσθημα. Αυτό πρέπει να περιμένετε και από τον δικό σας λατρεμένο ψαράκι. Ο άντρας Ιχθύς δεν θέλει να αισθανθεί ότι του πήρατε δώρο γιατί έπρεπε λόγω της ημέρας αλλά γιατί θέλατε με τον τρόπο αυτό να του δείξετε για ακόμα μια φορά πόσο τον αγαπάτε και πόσο τον νοιάζεστε. Μπορείτε λοιπόν να αγοράσετε δύο ίδια βραχιόλια στο ένα να γράφει το όνομα σας και να του το χαρίσετε για να το φοράει και στο άλλο που θα φοράτε εσείς να γράφει το δικό του όνομα. Ένας artwork πίνακας με θέμα κολάζ κοινών σας φωτογραφιών, είναι ακόμα ένα δώρο που θα λατρέψει. Εννοείται ότι θα ξετρελαθεί με ένα ταξίδι δώρο/έκπληξη σε ένα νησί.



Έλενα Γκιτσάλη
zwdia24

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top