Ετήσιες προβλέψεις Ταρώ 2021

0
Τα καλά θα έρθουν, αν υπάρχει μέτρο!

Η Αρκάνα που χαρακτηρίζει το 2021 είναι η Εγκράτεια. Επειδή η εγκράτεια, όπως όλοι ξέρουμε, είναι το αντίθετο της υπερβολής, η κάρτα αυτή υπονοεί τη μέση οδό. Δείχνει πως τα καλά πράγματα αυτή τη χρονιά θα έρθουν, αν υπάρχει μέτρο και κίνηση. Η κίνηση φέρνει αλλαγή και η οκνηρία στασιμότητα.

Ο θρίαμβος της Εγκράτειας μας προτρέπει να αποδεχτούμε την ευθύνη γι’ αυτό που μας συμβαίνει και εν συνεχεία να πάρουμε τον έλεγχο της ζωής μας, δρώντας συνειδητά, για συγκεκριμένο σκοπό και έχοντας θετική στάση απέναντι στα πράγματα. Στον τομέα των σχέσεων ευνοούνται εκείνοι που θα βάλλουν νερό στο κρασί τους. Στα επαγγελματικά οι συνεργασίες και το ομαδικό πνεύμα. Ο οικονομικός τομέας θέλει νοικοκυριό και όχι παρορμητικές κινήσεις.

Τo μήνυμα της χρονιάς είναι: Αποφεύγουμε τα ακραία πράγματα και ακολουθούμε τη μέση οδό. Κινιόμαστε προσεκτικά, σκεφτόμαστε, προτού πράξουμε και εξετάζουμε καλά την κατάσταση, πριν δεσμευτούμε ή πάρουμε αποφάσεις.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

XV Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Πες όχι στις υπερβολές

Γενικά: Το 2021 πες όχι στις υπερβολές και απόφυγε άσκοπες ενέργειες γιατί σίγουρα δεν θα γλιτώσεις τους μπελάδες. Οι αντοχές σου θα δοκιμαστούν και συχνά θα σε φέρνουν στα όριά σου. Αν πρόκειται να μετακινηθείς, προσπάθησε να οργανωθείς όσο καλύτερα γίνεται. Τα αναπάντεχα της τελευταίας στιγμής δε θα λείπουν.

Αισθηματικά: Συναισθηματικά είσαι σε μια έκρυθμη φάση. Το μυαλό σου είναι αλλού και η γενικότερη ρευστότητα που επικρατεί στη ζωή σου δεν σε αφήνει να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι μόνος/η, δεν θα σου λείψουν τα φλερτ και οι πικάντικές ερωτικές περιπέτειες της μιας βραδιάς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά: Κυνήγησε τους στόχους σου με πείσμα και επιμονή. Δεν θα χάσεις, αν ρισκάρεις λίγο στα επαγγελματικά σου, αρκεί να παρουσιαστεί η κατάλληλη ευκαιρία. Η τάση σου να καταναλώνεις περισσότερα από ό,τι αντέχει η τσέπη σου σε κάνει να χάνεις τον έλεγχο στα έξοδά σου.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Ο ΠΥΡΓΟΣ XVI

Ξεχνάς ό,τι θεωρούσες ως δεδομένο!

Γενικά: Το 2021 ξέχνα ό,τι θεωρούσες ως δεδομένο. Θέματα που νόμιζες ότι είχες τακτοποιήσει επανέρχονται. Οι ανατροπές και οι εκπλήξεις θα σε αποσυντονίσουν αρχικά, αλλά ταυτόχρονα θα σου ανοίξουν νέα μονοπάτια για μια πιο υγιή καθημερινότητα. Από σένα εξαρτάται, αν θα πας με τη ροή των γεγονότων.

Αισθηματικά: Εντείνονται οι συναισθηματικές σου ανασφάλειες και έχει έρθει η στιγμή να επανεκτιμήσεις κάποιες καταστάσεις και ίσως και την ίδια σου τη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα χρειαστεί να αποχαιρετήσεις μια παλιά σου εμμονή και να ενδώσεις σε ένα νέο αισθηματικό ξεκίνημα, το οποίο θα προκύψει εντελώς ξαφνικά.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Οι πρόσκαιρες λύσεις που συντηρούσες καιρό, διαπιστώνεις ότι δεν είχαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Γι’ αυτό αναθεώρησε τα πιστεύω σου, αναγνώρισε τι θέλεις, τι έχει αξία και τι είναι σημαντικό για σένα. Καιρός να κλείσεις τους όποιους λογαριασμούς σου με τα παλιά.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

XVII ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Χαμόγελα και αισιοδοξία!

Γενικά: Το 2021 χαμογελάς και αισιοδοξείς, μετά από πολύ καιρό. Βγαίνεις από το καβούκι σου, ανακτάς την αυτοπεποίθησή σου και είσαι πιο ανοικτός/η σε καινούργιες ιδέες και γνωριμίες. Βάζεις νέους στόχους, ονειρεύεσαι μακρινά ταξίδια, αναζητάς την περιπέτεια και φέρνεις στην επιφάνεια το παιδί που κρύβεις μέσα σου.

Αισθηματικά: Άφησε τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους χωρίς όρους και πιέσεις. Μόνο αν βρίσκεσαι σε καλή διάθεση, θα αφήσεις τον παρορμητισμό σου να αναλάβει δράση. Αν είσαι μόνος/η, αναζητάς ένα ερωτικό ταίρι που θα μπορεί να διατηρεί το ενδιαφέρον σου διαρκώς σε εγρήγορση.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να επεξεργαστεί τα νέα δεδομένα. Αξιοποίησε τη δημιουργικότητά σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις και η λύση θα βρεθεί. Μην κάνεις έξοδα που δεν είχες προγραμματίσει. Οικονομικό συμμάζεμα και όχι σπατάλες.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

XVIII Η ΣΕΛΗΝΗ

Διακυμάνσεις και αλλαγές!

Γενικά: Το 2021 οι διακυμάνσεις και οι αλλαγές που θα ζήσεις ενδέχεται να είναι δημιουργικές, μπορεί όμως να σε οδηγήσουν και σε λάθος κατεύθυνση. Ένας έρωτας ίσως να σου φέρει ευτυχία, έστω και πρόσκαιρη, μόλις όμως το τραγούδι της αγάπης τελειώσει, το πλοίο της ψευδαίσθησης θα βουλιάξει χτυπώντας στα βράχια.

Αισθηματικά: Κάτι συμβαίνει κάθε δυο και τρεις που διαψεύδει και ανατρέπει οτιδήποτε θεωρούσες ως τώρα σίγουρο. Αν είσαι μόνος/η, οι προϋποθέσεις για μια σταθερή σχέση που να έχει διάρκεια στο χρόνο δεν υπάρχει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα περάσεις όμορφα, έστω και περιστασιακά.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Το παρασκήνιο στο χώρο της εργασίας σου είναι έντονο και ενδέχεται να σε μπλέξει σε μπελάδες να δεν προσέξεις. Οι παρεξηγήσεις είναι σχεδόν βέβαιες και μπλοκάρουν την πιθανότητα σωστής επικοινωνίας. Οικονομικά σκαμπανεβάσματα. Μην παίρνεις αποφάσεις εν θερμώ.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

ΧΙΧ Ο ΗΛΙΟΣ

Η χρονιά κρύβει θησαυρούς!

Γενικά: Το 2021 κρύβει θησαυρούς, αρκεί όμως να μπορείς να τους ανακαλύψεις. Με όραμα και αισιοδοξία οι πιθανότητες να τα καταφέρεις πολλαπλασιάζονται. Μόλις η ευκαιρία εμφανιστεί στον ορίζοντα, είναι σημαντικό να κινηθείς γρήγορα, διαφορετικά μπορεί να γλιστρήσει μέσα από τα χέρια σου.

Αισθηματικά: Αγωνίζεσαι, όχι μόνο για όσα θεωρείς ότι δικαιούσαι, αλλά και για ό,τι δίνει χαρά στο άτομο με το οποίο μοιράζεσαι τη ζωή και το κρεβάτι σου. Αν δεν είσαι σε κάποια σχέση, μην κάθεσαι, άρχισε να φλερτάρεις και θα κάνεις μια σημαντική γνωριμία που ενδέχεται να έχει αίσια κατάληξη.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας συμφωνίες και καινούργιες συνεργασίες φέρνουν την επαγγελματική άνοδο που ονειρευόσουν ή μπορείς να κλείσεις ένα καλό deal στην εργασία σου, αν είσαι μισθωτός. Θα παρουσιαστούν σημαντικές ευκαιρίες για την βελτίωση των οικονομικών σου.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

ΧΧ Η ΚΡΙΣΗ

Μην αφήνεις καμιά ευκαιρία να χαθεί!

Γενικά: Το 2021 μην αφήνεις καμιά ευκαιρία να χαθεί. Ένα όνειρο ζωής ή ένα εγχείρημα, που έχεις αφήσει στη μέση, μπορεί τώρα να πάρει μορφή. Εστιάσου στα θετικά και εκμεταλλεύσου τα ταλέντα και τις δεξιότητες που έχεις αποκτήσει. Ο διαφορετικός τρόπος που βλέπεις τα πράγματα ίσως δυσαρεστήσει κάποιους.

Αισθηματικά: Είσαι ανικανοποίητος/η και το δείχνεις αποκάλυπτα. Επιζητάς κάτι περισσότερο από αυτό που σου δίνει το άτομο με το οποίο σχετίζεσαι. Αν είσαι ελεύθερος/η, ο αρχικός ερωτικός σου ενθουσιασμός μπορεί γρήγορα να ξεπεραστεί, όταν νοιώσεις ότι κατέκτησες το αντικείμενο του πόθου σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά: Το τρέξιμο της προηγούμενης χρονιάς τώρα σε αποζημιώνει. Η ενασχόλησή σου με τον internet επεκτείνει τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες και την επικοινωνία σου με άτομα που βρίσκονται στο εξωτερικό. Έξοδα που δεν είχες υπολογίσει ταρακουνούν τον προϋπολογισμό σου.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

ΧΧΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

Οι ελπίδες σου αναπτερώνονται!

Γενικά: Το 2021 οι ελπίδες σου αναπτερώνονται. Τίποτα δεν σε τρομάζει και τίποτα δεν σε σταματά. Ευνοούνται καινούργια ξεκινήματα και επιχειρηματικές δραστηριότητες. Λειτουργείς πιο αισιόδοξα και ανοιχτόμυαλα από άλλοτε και αντιμετωπίζεις τα πράγματα με μια πιο εξωστρεφή και περιπετειώδη διάθεση.

Αισθηματικά: Έχεις αφοσιωθεί στη σχέση σου, δεν είσαι όμως ιδιαίτερα εκφραστικός/η και εκδηλωτικός/η με τα λόγια, αλλά με τις πράξεις σου. Αν είσαι μόνος/η, δεν εμπιστεύεσαι εύκολα και περνάς τον υποψήφιο σύντροφο από πολλές δοκιμασίες, μέχρι να διαπιστώσεις, αν είναι αντάξιος των προσδοκιών σου.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Καιρός για ανοίγματα. Ανανέωση στον επαγγελματικό τομέα ή ευχάριστες ειδήσεις αξιόλογων ευκαιριών στην εργασία σου. Το επικοινωνιακό σου χάρισμα θα σου αποφέρει σημαντικά οφέλη. Δεν πρέπει να χάσεις ούτε στιγμή την ισορροπία μεταξύ εσόδων και εξόδων.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

ΧΧΙΙ Ο ΤΡΕΛΟΣ

Νοιώθεις ότι ζεις σε ένα παράλληλο σύμπαν!

Γενικά: Το 2021 νοιώθεις ότι ζεις σε ένα παράλληλο σύμπαν, με ανατροπές και αλλαγές που όσο κι αν σε αποσυντονίζουν αρχικά, σε μαθαίνουν να προσαρμόζεσαι γρηγορότερα από ό,τι συνήθως. Ο διάλογος σε βοηθά να βρεις απαντήσεις σε θέματα που σε απασχολούν και η εσωτερική σου φωνή σε καθοδηγεί σε σωστές αποφάσεις.

Αισθηματικά: Η αφιλτράριστη συμπεριφορά σου απελευθερώνει συναισθήματα που δύσκολα μπορεί να διαχειριστεί το ερωτικό σου ταίρι και γίνεται η αιτία προστριβών ανάμεσα σας. Αν είσαι ελεύθερος/η, σε έλκουν οι δύσκολες ερωτικές περιπτώσεις οι οποίες έχουν μυστήριο ή ρίσκο, που ίσως να έχουν επιπτώσεις.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Αν σκέπτεσαι να αλλάξεις το επαγγελματικό σου περιβάλλον, κράτα μικρό καλάθι στις πολλές υποσχέσεις που διαλαλούν κάποιοι. Αν ψάχνεις για δουλειά κινητοποιήσου περισσότερο. Μην πάρεις βιαστικά σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τον σύντροφο σου εν αγνοία του.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Ι Ο ΜΑΓΟΣ

Δίνεις προτεραιότητα στις δικές σου ανάγκες!

Γενικά: Μετά την υποτονική χρονιά που πέρασε, το 2021 δίνεις προτεραιότητα στις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Αντιδράς χωρίς δεύτερη σκέψη σε ό,τι σε καταπιέζει και δεν σου επιτρέπει να κάνεις αυτό που θέλεις με το δικό σου τρόπο. Ταυτόχρονα είσαι ανοιχτός/η σε ό,τι μοιάζει καινούργιο και συναρπαστικό.

Αισθηματικά: Διχασμένος/η ανάμεσα στις προσωπικές σου ανάγκες και αυτές του συντρόφου σου. Τα καλώς αλλά και τα κακώς της σχέσης σου μπαίνουν κάτω από το μικροσκόπιο. Αν είσαι ελεύθερος/η, γοητεύεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς, αλλά η παιχνιδιάρικη πλευρά του χαρακτήρα σου συχνά δίνει λάθος εντυπώσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά: Η εμπειρία σου στον τομέα που ειδικεύεσαι και ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τις αντιξοότητες, κάθε φορά που παρουσιάζονται, μετράει πολύ κάθε φορά που δέχεσαι κριτική. Η γρήγορη αντίληψη των καθημερινών συνθηκών είναι το άλφα και το ωμέγα για τις οικονομικές σου κινήσεις.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

ΙΙ Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Δραπετεύεις από ό,τι δεν σε ικανοποιεί!

Γενικά: Το 2021 ψάχνεις τρόπους να δραπετεύσεις από ό,τι δεν σε ικανοποιεί. Δίνεις την εικόνα ότι απομακρύνεσαι από ό,τι σε καταπιέζει, χωρίς όμως να παίρνεις ριζικές αποφάσεις, Μη κοινοποιώντας τις διαθέσεις σου, δημιουργείς ένα ακαταμάχητο πέπλο μυστηρίου. Θετική περίοδος για αυτοβελτίωση.

Αισθηματικά: Στα συναισθηματικά το κλίμα είναι απροσδιόριστο. Αν σε ενδιαφέρει να αλλάξει το σκηνικό, φρόντισε να κάνεις μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης. Αν είσαι ελεύθερος/η μια φιλική σχέση από το περιβάλλον της εργασίας σου, που στηρίζεται στον καλό κώδικα επικοινωνίας που έχετε αναπτύξει, εξελίσσεται σε ερωτική.

Επαγγελματικά – Οικονομικά: Έχε τις κεραίες σου τεντωμένες και μην πιστεύεις απόλυτα ό,τι σου υπόσχονται. Κάτι ασυνήθιστο κυοφορείται κρυφά και δεν σε βοηθά να κρίνεις αντικειμενικά καταστάσεις που συμβαίνουν στην καριέρα σου. Ένα θέμα οικογένειας, σπιτιού ή ακίνητης περιουσίας αναζητά επίμονα λύση.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

ΙΙΙ Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον!

Γενικά: Το 2021 είσαι με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, κάνεις όνειρα, οργανώνεις ταξίδια και απολαμβάνεις τις μικροχαρές της ζωής. Τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα και τα έξυπνα επιχειρήματα σου χαρίζουν γοητεία. Χωρίς καμιά προσπάθεια κερδίζεις τις εντυπώσεις σε όποιον κύκλο και να βρεθείς.

Αισθηματικά: Κράτησε ζωντανές τις ελπίδες σου για ένα καλύτερο μέλλον, δίνοντας στην συμπεριφορά σου ένα πιο ανέμελο στιλ και βρίσκοντας κοινά ενδιαφέροντα με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις δεσμό, μη βιαστείς να δεσμευτείς, αν η γνωριμία που θα κάνεις δεν δείξει με πράξεις το ενδιαφέρον της.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Παρ’ ότι η περίοδος είναι ρευστή, για σένα είναι ιδανική για να υλοποιήσεις τους στόχους και τα σχέδιά σου ή για να επιλύσεις προβλήματα που σε ταλαιπωρούσαν καιρό. Τα οικονομικά σου είναι σε ανοδική πορεία που περνά από τείχη δυσκολιών, αλλά και ευμενών περιστάσεων.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

ΙV Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Με καθαρή εικόνα της πραγματικότητας!

Γενικά: Το 2021, έχοντας μια καθαρή εικόνα της πραγματικότητας, μπορείς να χαράξεις με επιτυχία το δικό σου δρόμο. Η φαντασία, η λογική και η δημιουργική σου διάθεση είναι καλά συγχρονισμένες και λειτουργούν σαν μια σανίδα σωτηρίας σε έναν κυκεώνα δυσκολιών. Τα «πρέπει» υπερισχύουν των «θέλω» σου.

Αισθηματικά: Στα χέρια σου βρίσκεται η συνέχεια της σχέση σου, ιδίως αν είναι μακροχρόνια. Διώξε τα σύννεφα της ρουτίνας με μικροαποδράσεις και ευχάριστες παρέες και γρήγορα το τοπίο θα αλλάξει προς το καλύτερο. Αν είσαι ελεύθερος/η, και δεν συμβιβάζεσαι με κάτι λιγότερο από αυτό που επιθυμείς, οι πιθανότητες περιορίζονται.

Επαγγελματικά – Οικονομικά: Αν έχεις δική σου επιχείρηση, να θυμάσαι ότι σε καμιά περίπτωση και για κανένα λόγο δεν αφήνεις το «τιμόνι» σε κανέναν άλλο, ακόμα κι αν αυτός είναι ο πιο στενός σου συνεργάτης. Με σύνεση και καλή οργάνωση έχεις όλα τα εχέγγυα να πετύχεις ακόμα και το ανέφικτο.



Νία Θεοφανίδου
astrology

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top