Ταρώ Οκτωβρίου 2020: Ευνοείται κάθε καινούργιο ξεκίνημα

0
τα αισθηματικά και τα οικονομικά του ζωδίου σου.

Η Αρκάνα που χαρακτηρίζει τον Οκτώβριο είναι ο Μάγος και δείχνει την ικανότητα που έχει κάποιος να προκαλεί και να επηρεάζει τα γεγονότα. Είναι μια κάρτα προόδου, δύναμης και δράσης. Αυτό το διάστημα ευνοείται κάθε καινούργιο ξεκίνημα που έχει προετοιμαστεί προσεκτικά. Οι σκέψεις για μια νέα σταδιοδρομία μπορεί να γίνουν πραγματικότητα. Η διάθεση και οι ευκαιρίες για περιπέτειες δεν θα λείψουν. Αν προκύψουν προβλήματα, θα βρεθούν λύσεις και θα αντιμετωπιστούν σχετικά εύκολα.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Γενικά: Αυτόν τον μήνα, απεγκλωβίζεσαι από πεποιθήσεις που σε περιορίζουν και δεν έχουν πλέον κάτι να σου προσφέρουν. Αν συνεχίσεις να δικαιολογείσαι και να επιμένεις, κάθε ευκαιρία για εξέλιξη απομακρύνεται.

Αισθηματικά: Ένα γεγονός έρχεται να δοκιμάσει την αντοχή σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η, σκέψου, πριν ενδώσεις. Καλύτερα να καθυστερήσεις, παρά να βιαστείς. Κράτησε αποστάσεις ασφαλείας, πριν πάρεις τελική θέση.

Επαγγελματικά: Κάνε μια ανασκόπηση και αναλογίσου την μέχρι σήμερα επαγγελματική πορεία σου. Σταμάτα να αντιδράς και βρες τρόπους να προσαρμοστείς στα καινούργια δεδομένα.

Οικονομικά: Οικονομική εφεδρεία για κάλυψη μιας έκτακτης ανάγκης.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Γενικά: Αυτόν τον μήνα, δίνεις προτεραιότητα στις πραγματικές επιθυμίες και ανάγκες σου και ψάχνεις τρόπους να τις καλύψεις. Απομακρύνεσαι από ό,τι θεωρείς βαρετό και αναζητάς καινούργια πεδία δράσης.

Αισθηματικά: Εύκολα διαχειρίζεσαι ένα πρόβλημα που δεν είχες υπολογίσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η, όσο πιο δύσκολος είναι ο δρόμος για να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, τόσο περισσότερο σε προκαλεί.

Επαγγελματικά: Ο τομέας των επαγγελματικών σου είναι διάσπαρτος από μια πλούσια γκάμα ευκαιριών. Κάποιες δεν πατάνε σε πολύ στέρεο έδαφος, αλλά αναμφίβολα είναι ενδιαφέρουσες.

Οικονομικά: Κατάλληλη εποχή για ανανέωση συμβολαίων.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Γενικά: Αυτόν τον μήνα, είσαι λιγότερο εκτεθειμένος/η σε ταλαιπωρίες και δράματα. Παρ’ όλα αυτά όμως, τα όποια λάθη και ακατάλληλες διαδρομές θα γίνουν αιτία να καθυστερήσουν τα σχέδιά σου.

Αισθηματικά: Η σχέση σου δοκιμάζεται καιρό και κάτι πρέπει να κάνεις, αν θέλεις να τελειώσουν οι εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, ένα ξεκίνημα στον αισθηματικό τομέα απαιτεί γρήγορη αποφασιστική αντιμετώπιση.

Επαγγελματικά: Είναι ευνοϊκή περίοδος για ριζικές αποφάσεις ή λήψη πρωτοβουλιών που αφορούν στην καριέρα σου και ενέχουν ρίσκο. Αν ψάχνεις για εργασία, ευνοείσαι για κάτι ενδιαφέρον.

Οικονομικά: Αν έχεις οικονομική άνεση θα χρειαστεί να συνδράμεις ένα άτομο από την οικογένειά σου.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Γενικά: Στόχος σου, αυτόν τον μήνα, είναι να εξασφαλίσεις μια ισορροπημένη διαβίωση τόσο στο σπίτι σου, όσο και στο εργασιακό σου περιβάλλον. Η διπλωματικότητα θα σε γλιτώσει από περιττούς διαπληκτισμούς.

Αισθηματικά: Συμμορφώσου με το κυρίαρχο κλίμα, ακόμα κι αν δεν σου αρέσει. Αν βαρέθηκες να είσαι μόνος/η διαφοροποίησε την συμπεριφορά σου και δώσε τον απαραίτητο χρόνο σε μια ιστορία να εξελιχτεί.

Επαγγελματικά: Για να προλάβεις τις εξελίξεις που έρχονται, καλό θα ήταν να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου. Σηκώνεις βάρη που δεν σου αναλογούν και αυτό κάνει κάποιους να βολεύονται.

Οικονομικά: Η λογική και το μέτρο στη διαχείριση κρίνονται αναγκαία.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Γενικά: Συζητήσεις, αλλαγές σχεδίων και ανατρεπτικές καταστάσεις, μπορεί να σε κουράζουν, είναι όμως αναπόφευκτα. Αντιμετώπισέ τα έγκαιρα, αν έχεις αποφασίσει να βελτιώσεις τη ζωή σου και να έχεις περισσότερες ευκαιρίες.

Αισθηματικά: Επιδίωξε να έχεις μια καλύτερη επικοινωνία με τον/την σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος/η, γνωρίζεις πολύ κόσμο, αλλά διστάζεις, όταν τα πράγματα σοβαρεύουν, χωρίς να ξέρεις πολλές φορές τον λόγο.

Επαγγελματικά: Ανοίγει ένας καινούργιος κύκλος για την πραγματοποίηση των επαγγελματικών σου προσδοκιών και αυτό απαιτεί από σένα συνέπεια και εργατικότητα. Οτιδήποτε ξεκινήσεις αναμένεται να έχει μιαν ενδιαφέρουσα πορεία.

Οικονομικά: Έλεγξε το πώς χειρίζεσαι τα οικονομικά σου και τι καταναλώνεις.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Γενικά: Αυτόν τον μήνα, διεκδικείς ό,τι πιστεύεις ότι αξίζεις και αντιμετωπίζεις τα πάντα με θετική διάθεση. Παρά τις αντιξοότητες και τις ευθύνες που ενδεχομένως να αντιμετωπίσεις, μαχόμενος/η φτάνεις στον στόχο σου.

Αισθηματικά: Υιοθετώντας καινούργια τακτική, εισπράττεις πιο ικανοποιητικά αποτελέσματα. Αν είσαι ελεύθερος/η, προετοιμάσου για καινούργιες εμπειρίες, ενώ οι συμπτώσεις και οι εξελίξεις θα παίξουν βαρύνοντα ρόλο.

Επαγγελματικά: Βρίσκεσαι σε μια περίοδο ανάπτυξης. Αυτό που χρειάζεσαι είναι να εξετάσεις προσεκτικά τις προοπτικές που ανοίγονται στο χώρο εργασίας σου και αν το κρίνεις αναγκαίο, να ρισκάρεις.

Οικονομικά: Προοπτικές για προσεχή οικονομική βελτίωση.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Γενικά: Αυτή η περίοδος είναι ιδιαίτερα σημαντική και καθοριστική για σένα γιατί επηρεάζει και ανασυγκροτεί τόσο την προσωπική, όσο και την επαγγελματική σου ζωή. Τα γεγονότα θα είναι πολλά και κάποια μη ελεγχόμενα.

Αισθηματικά: Η ανασφάλεια για το μέλλον σαμποτάρει την ερωτική σου ευτυχία. Αν είσαι ελεύθερος/η, με το ταμπεραμέντο και τη γοητεία σου κατακτάς με ευκολία ό,τι κινείται στο οπτικό σου πεδίο.

Επαγγελματικά: Ήρθε η ώρα να αναγνωριστούν η συνέπεια, η αφοσίωση και η εργατικότητά σου. Αυτό αποτυπώνεται στο επαγγελματικό σου προφίλ και έχει αντίκτυπο στους στόχους σου.

Οικονομικά: Απόφυγε ανοίγματα χωρίς εγγυήσεις.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Γενικά: Αυτόν τον μήνα, οι πιέσεις είναι αρκετές, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι που δεν ξέρεις ή δεν μπορείς να διαχειριστείς. Ανασκουμπώσου και βάλε πρόγραμμα για να μη σε πάρει από κάτω.

Αισθηματικά: Μια σειρά παρεξηγήσεων με το ταίρι σου οδηγείται σε αίσιο τέλος. Αν είσαι μόνος/η, το ότι δεν βιάζεσαι να ανοίξεις τα χαρτιά σου σε κάθε νέα γνωριμία, σου προσδίδει μια νότα μυστηρίου.

Επαγγελματικά: Για να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει θα πρέπει να εργάζεσαι μεθοδικά και να μην αφήνεις για αύριο αυτό που μπορείς να ολοκληρώσεις σήμερα, έστω κι να χρειαστεί να ξεπεράσεις τα όριά σου.

Οικονομικά: Η οικονομική σου κατάσταση γίνεται όλο και πιο βιώσιμη.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Γενικά: Είσαι ο πρωταγωνιστής αυτού του μήνα. Προσκλήσεις, κοινωνικότητα και μετακινήσεις συνθέτουν ένα ευχάριστο σκηνικό. Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται ξεπερνάνε κάθε προσδοκία.

Αισθηματικά: Ο τομέας των ερωτικών σου αφήνει πολλά περιθώρια για χαρά και ικανοποίηση. Αν είσαι ελεύθερος/η, η ερωτική σου ζωή σου μπαίνει σε μια καινούργια ενδιαφέρουσα φάση.

Επαγγελματικά: Να είσαι προσεκτικός/η στα σημάδια που λαμβάνεις από τον χώρο της εργασίας σου και να αντιδράς με ψυχραιμία ή να προσαρμόζεσαι έγκαιρα απέναντι σε νέες καταστάσεις που πιθανό να προκύψουν.

Οικονομικά: Κλείνεις σταδιακά κύκλους εκκρεμοτήτων.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Γενικά: Μετά από ένα πιεστικό διάστημα, παίρνεις ξανά τον έλεγχο της ζωής σου και δημιουργείς εσύ τις ευκαιρίες σου. Δεν έχεις κανένα θέμα να διαχειριστείς ακόμα και την πιο απαιτητική κατάσταση.

Αισθηματικά: Πολύ πιθανό να χρειαστεί να παλέψεις για να κρατήσεις τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, το φλερτ και οι ανέμελες περιπέτειες θα αποδειχτούν ιδιαίτερα αναζωογονητικές.

Επαγγελματικά: Αναμένεται κλιμάκωση των εξελίξεων στον εργασιακό τομέα. Θα υπάρξουν ανακατατάξεις και σημαντικές ευκαιρίες για να προβάλλεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου.

Οικονομικά: Μια καινούργια πηγή εσόδων έρχεται την κατάλληλη στιγμή.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Γενικά: Έχε τα μάτια σου ανοιχτά για τυχόν παρασκήνιο που μπορεί να εμφανιστεί αυτό το διάστημα. Κράτησε μια επιφυλακτική στάση και κυρίως προσπάθησε να μην ανοίξεις όλα τα χαρτιά σου.

Αισθηματικά: Ψυχραιμία και όχι βιασύνη στις αποφάσεις και τις δηλώσεις σου. Αν είσαι μόνος/η, δεν χρειάζεται να συμβιβάζεσαι με ανθρώπους που δεν σου ταιριάζουν και μόνο προβλήματα δημιουργούν.

Επαγγελματικά: Μια απρόβλεπτη ανατροπή στο χώρο εργασίας σου αφήνει μια αίσθηση πικρίας. Τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σου σκοντάφτουν σε ένα εμπόδιο που δεν είχες προβλέψει.

Οικονομικά: Τα βιοποριστικά σου έξοδα είναι αυξομειούμενα.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Γενικά: Είναι μια καλή περίοδος για να ανοίξεις τα φτερά σου. Μια αλλαγή θα αποβεί θετική. Το θέμα είναι να φανείς δημιουργικός/η, και να τολμήσεις να δοκιμάσεις τον εαυτό σου σε νέες συνθήκες.

Αισθηματικά: Αναθεωρείς αρκετές από τις αρχές σου, αλλάζεις μερικές από τις συνήθειες σου και εκλογικεύεις τα όνειρά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, η ξεροκεφαλιά πολλές φορές σου γυρίζει μπούμερανγκ.

Επαγγελματικά: Καιρός για αισιοδοξία. Ο τομέας των επαγγελματικών σου βρίθει από φρέσκιες προτάσεις, ενώ κάποιοι αντιλαμβάνονται ότι έχεις τα ηγετικά προσόντα που χρειάζονται.

Οικονομικά: Καλύτερες προοπτικές για το οικονομικό σου μέλλον.



astrology
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top