Θα σε εκπλήξει η γνώμη που έχει για σένα το απέναντί σου ζώδιο!

0

Τι πραγματικά πιστεύει για σένα;

Σε μισεί; Σε αγαπά; Σε θαυμάζει ή του σπας τα νεύρα; Διάβασε το ζώδιο που βρίσκεται απέναντί σου για να δεις την πραγματική του γνώμη για σένα και μετά διάβασε και το δικό σου. Θα δεις ότι μπορεί και να μην διαφωνείτε και τόσο σε κάποιες περιπτώσεις...



Ο Ζυγός είναι άλλα ντ' άλλα. Με τρελαίνει με το «ναι, μεν, αλλά». Είναι γοητευτικός, δε λέω, μου αρέσει αλλά μου σπάει τόοοοοοσο πολύ τα νεύρα με αυτή την νια-νια συμπεριφορά του. Άσε που μέχρι να πάρει μια απόφαση, θα γεράσω....





Άλλες φορές τον λατρεύω κι άλλες θέλω να τον πάρω παραμάζωμα με τα κέρατά μου. Ιδίως αν αρχίζει αυτό το σαρκαστικό χιούμορ που σιχαίνομαι.






Δε με χαλάει ο Τοξότης. Μπορώ να τον κουλαντρίσω μια χαρά αλλά νομίζω ότι τον ενοχλώ τόσο πολύ σε κάποιες φάσεις που είμαι σχεδόν βέβαιος ότι ξαγρυπνά τη νύχτα συνωμοτώντας το θάνατό μου.





Θέλω να παντρευτώ τον Αιγόκερω!









Αμάν πια με αυτό το παιδί. Κοινωνική επανάσταση και κουραφέξαλα. Καλές οι θεωρίες σου χρυσό μου, να μαζευόμαστε να τις συζητάμε όταν δεν έχουμε τέταρτο για μπιρίμπα αλλά επιτέλους πάρε το απόφαση ότι οι πλούσιοι είναι πλούσιοι και οι φτωχοί, φτωχοί από αρχαιοτάτων χρόνων και δεν αλλάζει.




Είναι η αντιπαράθεση του συναισθήματος με τη λογική μου. Είμαστε οι αντίθετες πλευρές μιας τραμπάλας. Με χρειάζεται περισσότερο απ' ό, τι εγώ αυτόν. Δώστε τον μου λίγο να τον στρώσω στη δουλειά να δει τι πάει να πει πόνος και απογοήτευση που μου είναι μέσα στην κλάψα...




Καλέ είναι αγενής και μπρουτάλ. Τι να τον κάνω; Αν καμιά φορά του πω «δεν ξέρω» φοβάμαι ότι θα με σκαμπιλίσει. Βέβαια, αυτός κυβερνάται από τον Άρη, εγώ από την Αφροδίτη... Ε, όσο να πεις μου ξυπνάει τα σεξουαλικά μου ένστικτα.





Θα κάνω σεξ με Ταύρο! Και μετά... θα τον σκοτώσω. Τόσο απλά!









Δεν τον μπορώ τον Δίδυμο μερικές φορές. Θέλω να τον χτυπήσω που πετάγεται συνεχώς και το παίζει ξερόλας. Άσε που μονοπωλεί το ενδιαφέρον με τα κουτσομπολιά του.






Έχει λυσσάξει ο Καρκίνος να τον παντρευτώ. Δε θέλω σου λέω, μάνα μου! Με βλέπεις και λες "να μια γλυκιά αγκαλίτσα να χωθώ"; Ή καψουρεύομαι! Άσε που θα με ταράξεις στην γκρίνια και την κρεβατομουρμούρα.





Η στραβωμένη, γεμάτη απέχθεια μούρη του Λέοντα όταν τον προκαλώ, είναι όλα τα λεφτά. Μιλάμε, αξία ανεκτίμητη. Το τι πλάκα σπάω άμα του την λέω και προσβάλλεται, δε λέγεται. Να 'ναι καλά το γατάκι!





Μπορώ να πάρω κάποιο άλλο ζώδιο; Όχι; Γιατί; Εγώ δε τη θέλω την Παρθένο γιατί γίνεται πολύ κακιά μαζί μου ορισμένες φορές και με πληγώνει. Μη σου πω ότι ενεργεί λες και είναι ρομπότ κι όχι άνθρωπος.





astrology
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top