Πώς ρίχνει σήμα το κάθε ζώδιο ότι θέλει σεξ

0

δες τα σημάδια που σου δείχνει το κάθε ζώδιο.

Όλα του έρωτα δύσκολα κι άντε να καταλάβεις πότε έρχεται το πράσινο φως. Έχουν ανάψει τα αίματα, πιστεύεις ότι κατ’εκεί το πάει, μα δεν είσαι και σίγουρος. Πριν κάνεις καμιά γκάφα και μείνεις στα κρύα του λουτρού, δες τα σημάδια που σου δείχνει το κάθε ζώδιο. Δε θα πας αδιάβαστος στη μάχη!

ΚΡΙΟΣ
Το δηλώνει ευθέως και το ζητά ξεκάθαρα. Για τον Κριό η ερωτική πρόσκληση δε χρειάζεται να είναι έμμεση και με παιχνίδια. Του αρκεί να σου πει ότι θέλει να κάνετε σεξ. Εξάλλου, χαρακτηρίζεται για την ευθύτητα του χαρακτήρα του και προτιμά να είναι βέβαιος ότι έχεις πάρει το μήνυμα κι ότι οι προθέσεις του είναι έκδηλες.


ΤΑΥΡΟΣ
Σε χαϊδεύει στο επίμαχο σημείο. Ξέρεις πως αν ο Ταύρος αγγίξει τα γεννητικά σου όργανα, είναι προφανές τι θέλει να ακολουθήσει. Όσα προκαταρκτικά κι αν προηγηθούν πριν το σεξ, η πρώτη του κίνηση θα είναι αυτό το χάδι -μια κίνηση ματ, ενδεικτική της επιθυμίας του να κάνετε σεξ. Τι πιο ξεκάθαρο εξάλλου απ’ το να μπει απευθείας στο ψητό με τις πράξεις του;


ΔΙΔΥΜΟΙ
Σε ‘χει ρίξει στο κρεβάτι χωρίς να προλάβεις να βγάλεις κιχ. Ο κτητικός Δίδυμος όταν θέλει σεξ, μπαίνει απευθείας στο ψητό. Δεν περιμένει, δεν πετάει υπονοούμενα, δεν αρχίζει τα χαδάκια περιμένοντας ανταπόκριση. Τα προκαταρκτικά γι’ αυτόν δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικά, γι’ αυτόν αν τον δεις να σε πλησιάζει αφοπλιστικά με διάθεση να σε γδύσει, να είσαι σίγουρος για τις προθέσεις του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάθε φορά που θέλει σεξ, δεν έχεις άλλη επιλογή απ’ το να το καταλάβεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα αρχίσει τα γλυκόλογα. Περισσότερο από όσο το συνηθίζει δηλαδή. Τα λόγια του θα στάζουν μέλι, τα κομπλιμέντα σιρόπι, και τα χάδια θα μοιάζουν σαν κάτι παραπάνω από προδέρμ και βελούδο. Δεν τελείωσε όμως εδώ• η περιποίηση, τα επίπεδα της οποίας θα σε κάνει να αισθανθείς ότι ανήκεις σε βασιλική οικογένεια, θα σε απογειώσει. Θα σε ταΐσει στο στόμα, θα σε γδύσει ο ίδιος, και θα πάρει όλο τον έλεγχο της κατάστασης ώστε να καταλήξετε στο κρεβάτι• ή όπου αλλού έχει βάλει στο νου.


ΛΕΩΝ
Σου τρίβεται. Στην κυριολεξία. Είναι μια μεγάλη γάτα μην το ξεχνάς αυτό. Συνεπώς δε θα σ’ αφήσει καθόλου ν’ αμφιβάλεις ακόμα κι αν ξεκινήσει τα τριψιματάκια πιο χαλαρά. Θα σου πιάσει τα μαλλιά, θα κατέβει στην πλάτη (θ’ ασχοληθεί εκεί κάμποσο), θα περάσει στην κοιλίτσα, θα σνομπάρει αυτό που περιμένεις και θα πάει στις πατούσες. Μετά θα ξαναγυρίσει. Από πάνω ως κάτω. Ε κάποια στιγμή πρέπει να ξυπνήσεις κι εσύ. Αλλιώς θα σε ξυπνήσει εκείνος.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Όταν αυτό το ζώδιο θέλει σεξ, θα σε κάνει και σένα να θες, πριν καν προλάβεις να το σκεφτείς. Με τις κινήσεις του και τις ευρηματικές ιδέες του θα σε κάνει να θες σεξ εδώ και τώρα σε σημείο που θα το ζητήσεις εσύ πρώτος. Κι αυτό γιατί για τον Παρθένο μετράει πολύ το γεγονός να ξέρει ότι ο άλλος γουστάρει εκείνη τη στιγμή, για να περάσει καλά. Όποτε θα ξεκινήσει με λίγο χάδι και φιλί αλλά, τελικά θα αφήσει τον άλλον να το ξεκινήσει.


ΖΥΓΟΣ
Θα σε περιποιηθεί. Ο Ζυγός το περιποιητικό το ‘χει γενικώς στο αίμα του, ένα τσικ παραπάνω όμως όταν κάτι θέλει από εσένα. Συνεπώς θα σου μαγειρέψει, θα σε μασαζάρει, θα σου φέρει πρωινό στο κρεβάτι. Κι επειδή ως λάτρης κάθε τι ωραίου λατρεύει και τ’ αρώματα θα ψεκάσει επάνω του ό,τι πιο μοσχομυριστό για να σου ‘ρθει έτοιμος. Αν λοιπόν ξυπνήσεις και βρεις δίπλα σου κρουασάν και το Ζυγό ν’ αρωματίζεται, ξέρεις.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με το βλέμμα. «Μια ματιά σου μόνο φτάνει…» έλεγε ο Νότης και ξέρετε για ποιους γράφτηκαν οι στίχοι. Ο σκορπιός θα ξεκινήσει διακριτικά, σταδιακά αυξάνοντας τις υπόνοιες στη συζήτησή σας. Όταν θα κουραστεί με τη σπόντα, θα περάσει στο δυνατό του χαρτί – στα έντονα βλέμματα, αυτά που θα σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι ήδη σε έχει γδύσει και βλέπει στο μυαλό του ταινία το τι πρόκειται να κάνετε. Ε, αν πια δεν το πιάσεις το υπονοούμενο ούτε και τότε, ικανός είναι να εμφανιστεί ολόγυμνος μπροστά σου, να κόψει και χρόνο από την ήδη καθυστερημένη συνεύρεσή σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα φτιάξει την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Ο Τοξότης δεν αποδίδει κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Γι’ αυτόν αν το δεις να σου μαγειρεύει, να γεμίζει το σπίτι κεριά, τη μπανιέρα με αρωματικά έλαια, να παίρνει ρεπό απ’ τη δουλειά να μείνετε οι δυο σας στο σπίτι, να ‘σαι βέβαιος για το τι θα ακολουθήσει. Οι πράξεις αυτές είναι σήματα ότι θέλει να καταλήξετε ομαλά και κλιμακωτά στο κρεβάτι, ακολουθώντας πιστά το τελετουργικό που έχει στο μυαλό του για να φτιαχτεί.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με σήματα Μορς. Αν περιμένεις να καταλάβεις ποτέ ο Αιγόκερως θέλει σεξ, είναι σαν να προσπαθείς να λύσεις το κύβο του ρουμπικ σε ένα δευτερόλεπτο. Όσο κι αν νομίζει ότι το κάνει εμφανές, στην πραγματικότητα το καταλαβαίνει μόνο ο ίδιος. Ο Αιγόκερως δεν έχει βρει τον τρόπο να δείξει πότε θέλει ο ίδιος σεξ, γι’ αυτό περιμένει από σένα το κάλεσμα ή απλώς στο ζητάει. Αιγοκεράκι, άσε τις αναστολές στην άκρη, γιατί με τούτα και με κείνα θα καταλήξεις να ικανοποιείσαι μόνος σου.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στο δείχνει και στο λέει όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται. Κάθε φορά που θέλει σεξ είναι πανεύκολο να το καταλάβεις. Μπορεί να σου πει ωραιότατα και ωμά τη φράση: «Θέλω να κάνουμε σεξ». Δεν κρύβει λόγια ο Υδροχόος. Τα λέει χύμα και δε χάνει τον καιρό του. Σημασία γι’ αυτόν έχει ο τρόπος σου και η ευρηματικότητα πάνω στο σεξ. Τώρα για το πως θα πέσει το σήμα ούτε που τον απασχολεί. Είναι τόσο χαλαρός και ελεύθερος σ’ αυτό το κομμάτι που θα σε κάνει και σένα να γίνεις. Θα σε μυήσει στον κόσμο του απότομα, αλλά δε επιτρέψει να νιώσεις αμήχανα.


ΙΧΘΕΙΣ
Θα φροντίσει να σε διεγείρει εγκεφαλικά. Θα σου στείλει μια ημίγυμνη σελφι στο κινητό, θα σε περιμένει να γυρίσεις και θα σου ανοίξει μόνο με τα εσώρουχα, θα βάλει στην τηλεόραση να δείτε τσόντα αντί για κωμωδία. Ο Ιχθύς εξάπτει διαρκώς τη φαντασία σου και θέλει να ‘ναι σίγουρος ότι έχεις καβλώσει εγκεφαλικά πριν προχωρήσετε σαρκικά. Γι’ αυτόν τα mind games είναι απαραίτητο προκαταρκτικό για καλό σεξ και είναι το σήμα κατατεθέν του ότι έχει ορεξούλες.

pillowfights
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top