Τι δεν σου πάει με τίποτα η καρδιά να δώσεις;

0

Η τσιγκουνιά δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων

Υπάρχει κάτι που δεν σου πάει η καρδιά να το δώσεις με τίποτα. Το κάθε ζώδιο είναι διαφορετικό, οπότε πάμε να δούμε τι… «τσιγκουνεύεται» το καθένα να δώσει. Διάβασε το δικό σου και θα δεις ότι θα συμφωνήσεις μαζί μας.

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός δεν έχει υπομονή. Μην του ζητήσεις ποτέ να περιμένει. Δεν μπορεί… Απλά τα πράγματα. Και όση έχει τέλος πάντων δεν θα την χαραμίσει ποτέ άσκοπα και ειδικά για κάποιον/α που δεν το αξίζει.


ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος έχει θέμα με τα πράγματά του. Μην του τα πειράξεις, μην τα ακουμπήσεις και μην του τα στερήσεις. Για κανένα λόγο. Δεν είναι ο τύπος που θα σου δανείσει, για παράδειγμα, ένα εργαλείο. «Να πάρεις το δικό σου. Εγώ δούλεψα, κουράστηκα και το πήρα…», θα σου απαντήσει.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι Δίδυμοι είναι τσιγκούνηδες σε ό,τι έχει να κάνει με την προσοχή που δίνουν στους άλλους. Δεν θα ασχοληθούν και πολύ μαζί σου. «Neeeeext» θα φωνάξουν και δεν θα τους νοιάξει και καθόλου. Πάνε παρακάτω με μεγάλη ευκολία σε κάτι που θα θεωρήσουν πιο ενδιαφέρον και θα τους ιντριγκάρει.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος, αν δεν σε ξέρει καλά, αν δεν σε εμπιστεύεται και αν δεν είναι δεμένος μαζί σου, δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να σε προτείνει για μια δουλειά. Δεν θα έβαζε ποτέ τον «λαιμό του στην γκιλοτίνα» για κάποιον/α που πιστεύει πως δεν είναι ικανός.


ΛΕΩΝ
Μην περιμένεις αναγνώριση από τον Λέοντα. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει ο «βασιλιάς» κάποιον άλλο να γίνει το κέντρο της προσοχής, ειδικά εάν ο ίδιος έχει συνεισφέρει περισσότερο στο όποιο πρότζεκτ ή εγχείρημα. Το δικό του όνομα θα είναι πάνω-πάνω και με μεγάλα γράμματα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεν είναι αυτό που λέμε… Σκρούτζ, αλλά τα λεφτά είναι πολύ σημαντικά για εκείνον και δεν υπάρχει περίπτωση να δανείσει στον οποιοδήποτε χρήματα, αν πρώτα δεν είναι 1000% σίγουρος ότι θα τα πάρει πίσω. Θα κάνει και τις φιλανθρωπίες του, αλλά δεν θα τα ξοδέψει άσκοπα. Έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να τα βγάλει…


ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός δεν θα σου δώσει υποσχέσεις που δεν μπορεί να τηρήσει. Τουλάχιστον είναι ειλικρινής… Αν κάτι δεν μπορεί να το κάνει, θα στο πει. Για εκείνον ο λόγος του μετράει, οπότε «τσιγκουνεύεται» με τις υποσχέσεις που θα δώσει.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός είναι τσιγκούνης σε ό.τι έχει να κάνει με την υποστήριξη. Για να «βάλει πλάτη» για ένα άτομο, θα πρέπει το άτομο αυτό να έχει περάσει όλα τα τεστ που του έχει βάλει, να έχει αποδείξει την πίστη του ή την φιλία του και να τον έχει κερδίσει. Έτσι και τα έχει κάνει όλα αυτά, τότε ο Σκορπιός θα κάνει τα πάντα για εκείνο.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότης και συμπόνοια δεν πάνε μαζί. Δεν είναι ότι δεν έχει αισθήματα ή ότι είναι άπονος Απλώς, του είναι πολύ δύσκολο να το εκφράσει. Βλέπει τα πράγματα από την δική του πλευρά μόνο. Αν του πεις ότι είχες μια άσχημη μέρα, θα σου απαντήσει ότι η δική του ήταν χειρότερη. Αν του πεις ότι είσαι «κομμάτια» από κούραση, θα σου πει ότι είναι «πτώμα»…


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερως είναι ο τύπος του ανθρώπου που θα σου πει όχι μόνο να μοιράσετε τον λογαριασμό, αλλά να πληρώσει ο καθένας ακριβώς ό,τι παρήγγειλε. Ούτε ευρώ παραπάνω. Δεν είναι τσιγκούνικο ζώδιο, απλώς δε θα σε κεράσει εύκολα και δεν θα πληρώσει παραπάνω μερίδιο για χάρη σου.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Υδροχόος δεν δείχνει εύκολα κατανόηση. Δεν του αρέσουν τα συναισθηματικά ξεσπάσματα και είναι πιο… ευαίσθητος σε ό,τι έχει να κάνει με τα δικά του αισθήματα, παρά με όλων των άλλων. Αν νομίζεις ότι θα καταρρεύσεις, τότε μην πας σε έναν Υδροχόο για να ζητήσεις παρηγοριά. Θα τον κάνεις να νιώσει άβολα και θα αποξενωθεί από εσένα.


ΙΧΘΕΙΣ
Ο Ιχθύς δεν μοιράζεται τις εμπνεύσεις του. Αν «ανακαλύψει» κάτι, τότε θα το κρατήσει για τον εαυτό του και δεν θα το μοιραστεί με κανέναν. Δεν θέλει να το μάθει κανείς. Μπορεί να σου μιλάει με τις ώρες για την δουλειά του, αλλά δεν θα σου αποκαλύψει από πού παίρνει τις ιδέες του ή τι τον εμπνέει.

astrology
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top