Ό,τι ξεκινάει στραβά στον άντρα, σπάνια ισιώνει

0

Κανείς δεν αλλάζει για κανέναν.

Θαυμάζω του άντρες , τους αρσενικούς , εκείνους που στύβουν την πέτρα που λέμε. Τους καμαρώνω να εξελίσσονται, να είναι αεικίνητοι, να δημιουργούν, να μην τα παρατάνε, να μην έχουν ταβάνι.
Να σέβονται, να λατρεύουν, να δίνουν, να δίνονται και να μεγαλουργούν.

Μα είναι λίγοι, το ξέρεις άλλωστε. Ας μιλήσουμε λίγο και γι΄ αυτούς τους άλλους. Γι’ αυτούς που σιχαίνεσαι να συναναστρέφεσαι και βρίσκονται όλο μπροστά σου.
Για τους άντρες αποβράσματα.

Για εκείνα τα σιχάματα που σε τριγυρνάνε και πολλές φορές σε μπερδεύουν.
Είναι εκείνοι οι μισογύνηδες, που δε γαλουχήθηκαν σωστά. Που στο σχολείο έβαζαν στοίχημα με τους συμμαθητές τους για το ποιος θα πιάσει τον κ@λο της Σοφούλας. Που για κάποιο ανεξιχνίαστο λόγο, δε νιώθουν έρωτα ή αγάπη. Κι αν τον ένιωσαν κάποτε, τους πλήγωσε και αποφάσισαν να εκδικηθούν στην όποια επόμενη. Είναι αυτοί που θεωρούν τη γυναίκα κατώτερη ή πουτ@να.

Είναι εκείνοι που σε παραμυθιάζουν με μεγάλα λόγια για να γεμίσουν για λίγο το κρεβάτι τους.
Είναι εκείνοι που το μόνο που μένει μετά από κάθε σεξουαλική πράξη είναι ένας αριθμός παραπάνω.
Είναι εκείνοι που κάνουν σεξ και σχέσεις για να τις πουν στον διπλανό τους.

Είναι εκείνοι που απορούν για το πού πήγαν οι σωστές γυναίκες, λες και προσπάθησαν και ποτέ σοβαρά να τις κερδίσουν.
Είναι αυτοί που αν για λίγο ξεγελαστείς και ξαπλώσεις μαζί τους, θα δεις στο βλέμμα τους πως δεν καίγονται για σένα, αλλά για τις επιδόσεις τους.
Είναι εκείνοι που δεν τους απασχολεί να περάσεις καλά και συ, απλά θέλουν να σε εντυπωσιάσουν.
Είναι εκείνοι που απροκάλυπτα εξαφανίζονται εν μία νυκτί μετά από σεξομαραθώνιο, λες και κέρδισαν βραβείο. Γιατί έτσι σε βλέπουν. Το ξέρεις έτσι; Είναι εκείνοι που ζητάνε την προσωπική τους ικανοποίηση μόνιμα. Δε δίνουν έτσι. Και αν δώσουν ένα, είναι για να πάρουν δέκα. Και αξιώνουν, αυτό το ένα, εσύ να το βλέπεις για εκατό. Γιατί σου κάνουν και χάρη.
Είναι εκείνοι οι γελοίοι τύποι, που αρκούνται να ξέρουν ότι τους θες. Σου πετάνε τυράκι, παίζουν με τον ερωτοχτυπημένο σου εγκέφαλο και συ νομίζεις ότι καίγεται η καρδούλα τους. Π@π@ρια καίγονται. Θέλουν μονάχα να κρατούν το εγώ τους ενεργό και να το τοποθετούν σαν βασιλιά της ζούγκλας. Μέσα τους είναι τόσο ανασφαλείς και κομπλεξικοί, που αν πετάξεις στα χαμένα τη χαζομάρα της καψούρας, θα τους παίξεις στο φτερό.
Μέσα από τη δύναμή σου γίνονται θεοί. Εσύ και εγώ συντηρούμε τον ψυχαναγκασμό τους για επίδειξη και αποδοχή. Δε ζουν χωρίς εσένα, θα πεθάνουν το βλέπεις;
Αν ταΐζεις το λιονταράκι, θα μεγαλώσει και ίσως στο τέλος σε φάει.
Αν το αφήσεις νηστικό, θα φύγει από ασιτία.

Παίξε μπάλα λοιπόν σωστά κούκλα μου. Γιατί και εσύ άνθρωπος είσαι και μπερδεύεσαι. Έχεις ανάγκη να αφεθείς και να παρασυρθείς. Μα δες τα σημάδια, υπάρχουν. Ό,τι ξεκινάει στραβά, σπάνια ισιώνει. Κανείς δεν αλλάζει για κανέναν. Εσύ θα είσαι πάντα εσύ και αυτός ο ίδιος Μαλ@κας που γνώρισες.

Δέσποινα Πολυχρονιάδη
ewoman
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top