Ζώδια και Συγχώρεση

0

Τι σχέση έχουν τα 12 Ζώδια με την συγχώρεση;

Είναι κοινώς αποδεκτό ότι η ανθρώπινη φύση είναι ατελής και ότι από τη στιγμή που γεννιόμαστε είμαστε προγραμματισμένοι να κάνουμε «λάθος» επιλογές για να έχουμε μια συγκεκριμένη εμπειρία και να εξελιχθούμε.

Έτσι και πολλές φορές ασυνείδητα, αλλά και συνειδητά κάνουμε λάθη για τα οποία μετανιώνουμε και θέλουμε να επανορθώσουμε , ζητώντας ειλικρινά συγνώμη από τους ανθρώπους που έχουμε πληγώσει.

Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που θέλουμε να επανορθώσουμε για τα λάθη μας και δεν βρίσκουμε ανταπόκριση; Και μήπως η Αστρολογία μπορεί να μας διαφωτίσει, λέγοντας ποιο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, είναι πρόθυμο να μας συγχωρέσει και ποιο όχι;

Βέβαια είναι σημαντικό να δούμε και ποιο από τα δώδεκα ζώδια είναι το πιο εκδικητικό και να ξέρουμε από πριν τι θα επακολουθήσει στην περίπτωση που δεν θα φερθούμε με σωστό τρόπο;

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός είναι από τη φύση του εγωιστής και συμπεριφέρεται με αδιαφορία σε άτομα που τον έχουν πληγώσει , αρχικά για να μη φανούν οι αδυναμίες του και κατόπιν να μη θεωρηθεί θύμα των περιστάσεων. Γενικά δεν συγχωρεί, θα θυμάται πάντα τι έχει συμβεί και λόγω του Άρη, που κυριαρχεί σε αυτό το ζώδιο , θα θελήσει να ανταποδώσει με κάποιο τρόπο. Γρήγορα προχωράει παρακάτω και δεν δίνει πολλές ευκαιρίες.


ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος είναι παιδί της Αφροδίτης , άρα αγαπάει την αρμονία και απεχθάνεται τους καυγάδες και τις φασαρίες και για αυτό κάνει υπομονή και δίνει ευκαιρίες. Σε περίπτωση που πληγωθεί και βρεθεί στη θέση για να δώσει την άφεση αμαρτιών, θα το κάνει αλλά για να μη φανεί ότι έπεσε έξω στις εκτιμήσεις του. Θα συγχωρέσει λοιπόν, αλλά δεν θα εμπιστευτεί ξανά αυτόν/η που τον πλήγωσε.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι Δίδυμοι ναι είναι ανοιχτά μυαλά, παιδιά του Ερμή , συζητάνε αρκετά αυτό που θα έχει συμβεί , τόσο όμως ώστε καταλήγει να γίνεται κουτσομπολιό και έτσι δημοσιοποιεί την προσωπική του ζωή και κινδυνεύεις να εκτεθείς ανεπανόρθωτα για αυτό που έχει συμβεί. Οι Δίδυμοι δίνουν συνέχεια συγχωροχάρτια αλλά αναιρούν συχνά τα λόγια. Το αποτέλεσμα είναι να χάνουν το γόητρο και την αξιοπιστία τους και έτσι κανείς να μην τους παίρνει στα σοβαρά. Συγχωρούν από επιπολαιότητα . Εκδικούνται όμως συχνά.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος παιδί της Σελήνης, είναι θύμα και θύτης μαζί, θα δεινοπαθήσεις δηλαδή εάν του φερθείς άσχημα, γιατί δεν θα το ξεχάσει ποτέ και θα επανέρχεται συχνά στο γεγονός που έχει συμβεί. Έτσι, κυριολεκτικά θα μετανιώσεις για την συγνώμη που ζήτησες και θα ξεχάσεις την ..κακή σου πράξη, θέλοντας να ξεφύγεις από τη γκρίνια του. Τελικά Ο Καρκίνος συγχωρεί αλλά συνέχεια παραπονιέται και η ζωή γίνεται αφόρητη..


ΛΕΩΝ
Ο Λέοντας είναι περήφανος, δεμένος ηθικά στα πιστεύω του και θα κάνει αρκετό καιρό να αποδεχτεί τα λάθη σου και την οποιαδήποτε κακή σου συμπεριφορά. Βέβαια είναι και μεγαλόκαρδος, θα δώσει ευκαιρίες εάν καταλάβει ότι πραγματικά μετάνιωσες και σαν βασιλιάς οφείλει να είναι και επιεικής. Μέσα του όμως δεν θα καταπιεί το ατόπημα σου και θα σε βάλει σε ..καραντίνα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Παρθένος είναι παιδί του Ερμή, ακραία σχολαστικό και σε έχει περάσει από κόσκινο, τουλάχιστον μέχρι να σε αποδεχτεί και τελικά μπεις στον κοντινό του κύκλο. Τώρα για θέματα συγνώμης, ναι είναι συζητήσιμος, θα αναλύσει μέχρι θανάτου, αυτό που έχει συμβεί και ανάλογα με το πόρισμα, θα πράξει. Δίνει συγχωροχάρτια, υπό προϋποθέσεις.


ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός είναι παιδί της Αφροδίτης, διπλωμάτης και ευγενικός πάντα ακούει , δέχεται τη συγνώμη σου και κατανοεί ότι σαν άνθρωπος και εσύ, μπορείς να κάνεις λάθη (κανείς δηλαδή αναμάρτητος). Βασικά ο Ζυγός σκέφτεται ότι είναι καλύτερα να σε συγχωρέσει παρά να σε χάσει και προτιμά να είναι ελαστικός στα λάθη σου. Κάποια στιγμή μπορεί και να σε να σε αντικαταστήσει. Δηλαδή συγχωρεί από συμφέρον.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός θεωρείται το πιο εκδικητικό ζώδιο και ότι δεν συγχωρεί και δεν ξεχνά ότι έχει συμβεί ακόμα και εάν έχουν περάσει πολλά χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι λόγω της ευαισθησίας του , ο Σκορπιός δυσκολεύεται να συγχωρέσει γιατί πληγώνεται βαθιά , οπότε συμπεριφέρεται αλλόκοτα και αρχικά δεν θα καταλάβεις εάν τον έχεις πληγώσει ή όχι. Ωστόσο Θα πάρει πάντα εκδίκηση για αυτό που έκανες και αυτό μεταφράζεται σε συναισθηματική αποχώρηση.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης είναι ζώδιο του Δία, άρα συγχωρεί και φιλοσοφεί γενικά, βλέποντας το καλό πίσω από το κακό που του έχεις κάνει και έτσι θα προσπαθήσει να πάει παρακάτω ή να βελτιώσει τη σχέση σας. Είναι αρκετά ανοιχτός σε συζητήσεις και φιλοσοφικές θεωρίες για αυτό και δεν θα σε εκδικηθεί. Αλλά μην περιμένεις να ξεχάσει το ατόπημα σου.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερως είναι παιδί του Κρόνου, οπότε θέλοντας και μη, έφταιξες και πρέπει να πληρώσεις. Έτσι και δύσκολα θα σε συγχωρέσει, εκτός εάν πρέπει, επιβάλλεται δηλαδή από εξωτερικούς παράγοντες και υπολογίζει αρκετά τη γνώμη των άλλων. Δεν συγχωρεί, ακόμα και εάν αποδεχτεί το λάθος σου και να ξέρεις ότι γίνει ο αδύναμος κρίκος.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Υδροχόος είναι παιδί του Ουρανού και αντιλαμβάνεται ότι μπορεί να κάνεις λάθος και να φερθείς άσχημα, αλλά επειδή δε δένεται τόσο με τους άλλους είναι εύκολο να σε συγχωρέσει και να μη κρατήσει κακία. Βέβαια μη περιμένεις να σε στηρίζει τώρα, όπως έκανες πρωτύτερα, και πιθανόν να είναι παντελώς αδιάφορος. Γενικά εύκολα αλλάζει παρέες, φιλίες.


ΙΧΘΕΙΣ
Ναι , το πιο συμπονετικό ζώδιο του ζωδιακού, θα σε συγχωρέσει , επιλέγει συχνά να παίζει το ρόλο του θύματος και έτσι πολλές φορές σε προκαλεί να κάνεις ξανά και ξανά το ίδιο λάθος. Δεν θέλει να είναι κακός, τουναντίον πολλές φορές επιλέγει να είναι το θύμα παρά ο θύτης. Τώρα βέβαια εάν κάνει το ίδιο λάθος με σένα. Δεν σε πειράζει ; έτσι δεν είναι ;

oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top