Οι 5 λόγοι που χωρίζουν τα ζώδια!

0

Μάθε πως παίρνει το κάθε ζώδιο την απόφαση του χωρισμού!

Ένας χωρισμός είναι πάντα μια δύσκολη στιγμή και κάθε άνθρωπος παίρνει την απόφαση να χωρίσει για εντελώς διαφορετικούς λόγους, αυτή είναι και η αιτία που πολλές φορές καθόμαστε και αναρωτιόμαστε “Τι έφταιξε, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χωρίσαμε”! Αν λοιπόν περνάς και εσύ αυτή την περίοδο μία φάση που θέλεις απαντήσεις και στο μυαλό σου τριγυρίζει ένα μεγάλο “γιατί”, αρκεί να διαβάσεις τους πέντε σημαντικούς λόγους για τους οποίους κάθε ζώδιο παίρνει την απόφαση του χωρισμού!

ΚΡΙΟΣ
1. Ένας από τους βασικότερους λόγους για τους οποίους χωρίζει ένα Κριάρι είναι η ρουτίνα! Όταν λοιπόν, η φλόγα του έρωτα αρχίζει να σβήνει και ο Κριός πάψει πλέον να είναι ερωτευμένος, γιατί αισθάνεται ότι έδεσε τον “γάιδαρό” του, τότε είναι που φεύγει μακριά…
2. Η γκρίνια είναι ο αμέσως επόμενος λόγος για τον οποίο ο Κριός, θα τρέξει μακριά από μία σχέση… Οι ατάκες του στυλ “Γιατί δεν μου τηλεφώνησες; Δεν με αγαπάς πια; Τι άλλο θέλεις να κάνω; Γιατί μου το κάνεις αυτό;” δημιουργούν ένα δυσάρεστο κλίμα στη σχέση και ο Κριός αρχίζει πλέον να ξενερώνει και να κουράζεται…
3. Φοβάται την δέσμευση, την σταθερότητα, τον γάμο και την οικογένεια! Ο Κριός θα πάρει την απόφαση να χωρίσει από μία σχέση, επειδή προτιμά να είναι ελεύθερος και έχει αρχίσει να νιώθει ότι τα όρια στενεύουν και ότι εσύ θέλεις κάτι παραπάνω από έναν απλό ερωτικό δεσμό.
4. Πολλές φορές ο Κριός θα χωρίσει έτσι απλά από αντίδραση, για να σε “τιμωρήσει”! Αν λοιπόν του έχεις δηλώσει αρκετές φορές ότι “Αν δεν αλλάξεις τότε ξέχασέ με…”, να ξέρεις ότι αντιδραστικά και μόνο θα πάρει το καπελάκι του και θα φύγει μακριά!
5. Η επιπολαιότητά του αλλά και η βιασύνη του, τον οδηγούν πολλές φορές στην απόφαση του χωρισμού, όμως σε αυτή την περίπτωση δεν έχεις να φοβηθείς ότι ήρθε το οριστικό τέλος, γιατί θα κάνει τις βόλτες του και σύντομα θα γυρίσει και πάλι κοντά σου!

ΤΑΥΡΟΣ
1. Αν σου έχει δώσει αρκετές ευκαιρίες για να διορθώσεις κάποια… θεματάκια που τον ενοχλούσαν και εσύ απλά αδιαφόρησες, να ξέρεις ότι ο Ταύρος τη στιγμή που δεν το περιμένεις θα σου πει το τελευταίο αντίο!
2. Σε τσάκωσε σε ψέμα; Τον κορόιδεψες, τον απάτησες ή του κράτησες κάποιο μεγάλο μυστικό, το οποίο το ανακάλυψε και βγήκε έξω από τα ρούχα του; Ο Ταύρος όταν χάσει την εμπιστοσύνη του, οδεύει προς τον χωρισμό!
3. Ο Ταύρος που δεν έχει χορτάσει από ερωτικές εμπειρίες και δεν είναι ακόμα έτοιμος να δοθεί ολοκληρωτικά σε έναν δεσμό, θα χωρίσει γιατί δεν θέλει ούτε να πληγώσει, αλλά ούτε και να πληγωθεί!
4. Αν τα οικονομικά του δεν πηγαίνουν καλά ή έχει ξεμείνει από δουλειά, τότε τα βλέπει όλα “μαύρα” και αισθάνεται ότι δεν μπορεί να δώσει όσα θα ‘θελε στη σχέση του και έτσι εγκαταλείπει την προσπάθεια! Έτσι λοιπόν, ο Ταύρος θα χωρίσει αν οι βάσεις της ζωής του δεν είναι σταθερές.
5. Θα χωρίσει από μία σχέση όταν αντιλαμβάνεται ότι δεν υπάρχουν προοπτικές για μέλλον! Αν λοιπόν δεν βρίσκεστε στο κατάλληλο “timing” ή δεν πληροίς τις προδιαγραφές που ο ίδιος θα ήθελε, τότε ο χωρισμός είναι μονόδρομος!

ΔΙΔΥΜΟΙ
1. Όταν αντιλαμβάνεται ότι μιλάτε άλλη “γλώσσα”, με λίγα λόγια όταν μεταξύ σας υπάρχει επικοινωνιακό χάσμα το οποίο τον κουράζει, τότε ο χωρισμός γίνεται για τον Δίδυμο η εύκολη λύση!
2. Όταν το κλίμα στη σχέση σας αρχίζει να παίρνει πιο “οικογενειακή τροπή… Είσαστε αρκετό καιρό μαζί και επιμένεις να κάνει ανοίγματα, για τα οποία ο Δίδυμος δεν είναι έτοιμος; Το έχει πολύ εύκολο να φύγει μακριά.
3. Θέλει να διασκεδάσει, να φλερτάρει, να παίξει, να βλέπει τους φίλους του όποτε θέλει και η σχέση σας τον “εγκλωβίζει”… Τότε θα πάρει την απόφαση να πει “αντίο” στη σχέση σας.
4. Του βάζεις δύσκολα; Έχεις πολλές απαιτήσεις και είσαι όλο όρους και όρια; Δεν τα σηκώνει αυτά ένας Δίδυμος, ο οποίος θέλει να κινείται ελεύθερος σαν τον αέρα!
5. Θα πάρει την απόφαση να χωρίσει, όταν έχει χάσει τον ενθουσιασμό του και βρεθεί κάποιο άλλο πρόσωπο, που θα του κεντρίσει το ενδιαφέρον!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
1. Ο Καρκίνος εύκολα θα χωρίσει, αν γυρίσει και πάλι κοντά του ο μεγάλος έρωτας από τα παλιά, τον οποίο πάντα περίμενε και ποτέ του δεν ξέχασε…
2. Ο χωρισμός γίνεται μονόδρομος, όταν από τη σχέση του μετρά μόνο πληγές και απογοητεύσεις!
3. Όταν η οικογένεια ή πολύ δικοί του άνθρωποι τον συμβουλεύουν ότι δεν είσαι το κατάλληλο πρόσωπο για αυτόν ή ότι αξίζει κάτι καλύτερο, κάποια στιγμή σίγουρα θα τον επηρεάσουν και θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια!
4. Αν η σχέση σας του αφήνει συναισθηματικά κενά και εσύ δεν του δείχνεις την αγάπη σου και τα συναισθήματά σου, τότε θα σου πει “χωρίζουμε”, κρατώντας την ελπίδα… ότι θα ταρακουνηθείς και θα αλλάξεις!
5. Αν ο Καρκίνος βρίσκεται σε περίοδο της ζωής του που θέλει να κάνει οικογένεια και παιδιά και εσύ δεν μπορείς να του δώσεις αυτό που τόσο πολύ έχει ανάγκη, τότε ναι, θα βάλει τέλος στη σχέση σας!

ΛΕΩΝ
1. Αν τον προσβάλεις, τον θίξεις, τον ειρωνευτείς και δεν εκτιμήσεις την αξία του, τότε θα κλείσει οριστικά το κεφάλαιο της σχέσης σας.
2. Θα αποφασίσει να χωρίσει, αν ο σύντροφος που έχει στο πλάι του είναι “τσιγκούνης”! Ο πληθωρικός Λέοντας είναι της άποψης πως όποιος είναι τσιγκούνης στα χρήματα είναι και στα αισθήματα!
3. Όταν ο Λέοντας δεν περνάει καλά μέσα στη σχέση του και αρχίζει η ζωή του να γίνεται μίζερη, δύσκολη και κλειστή, τότε έχει ανάγκη για ανανέωση και χωρίζει.
4. Αν παραμελήσεις το Λιοντάρι ερωτικά, τότε θα σου δώσει μερικές ευκαιρίες μπας και επανορθώσεις… Αν δεν το κάνεις, τότε θα βαρεθεί και θα αναζητήσει αλλού τον έρωτα!
5. Προσπάθησες να πάρεις τα “ηνία” της σχέσης από τα χέρια του και θέλησες να του βάλεις τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι; Δεν τα ανέχεται αυτά ο αρχηγικός Λέοντας, που θέλει να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο… Πριν γίνει λοιπόν το θύμα, αποφασίζει να χωρίσει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
1. Αν ένας Παρθένος δεν είναι έτοιμος να δεθεί συναισθηματικά με το άτομο που έχει σχέση και δεν μπορεί να δώσει όλα αυτά που θεωρεί απαραίτητα για να έχει έναν σωστό δεσμό, τότε ευθέως θα σου πει να απομακρυνθείτε!
2. Περνά μία περίοδο που τα επαγγελματικά του είναι η προτεραιότητά του και εσύ έχεις απαιτήσεις και δεν καταλαβαίνεις τις προσπάθειές του; Συγγνώμη, αλλά θα προτιμήσει τη δουλειά του!
3. Μπορεί να έδωσε ευκαιρίες στη σχέση σας, αλλά να διαπίστωσε ότι έχετε άλλα χούγια, διαφορετικές συνήθειες και ότι η ζωή σας δεν μπορεί να συμβαδίσει… Σε αυτή την περίπτωση, θα βάλει τη λογική του μπροστά και θα πει “αντίο”!
4. Αν ο Παρθένος βγάλει το πόρισμα ότι είσαι ένα άτομο στο οποίο δεν μπορεί να βασιστεί και να επενδύσει, τότε θα προτιμήσει να μείνει μακριά…
5. Επειδή έχεις να κάνεις με έναν μυστήριο τύπο, ο οποίος μπορεί να ψυχρανθεί εντελώς ξαφνικά και από μία πολύ μικρή λεπτομέρεια, ο χωρισμός θα είναι αναμενόμενος, όταν το ένα του ξινίζει και το άλλο του βρωμίζει στη σχέση σας!

ΖΥΓΟΣ
1. Ο πρώτος και ο πιο σπουδαίος λόγος για τον οποίο χωρίζει ένας Ζυγός, είναι γιατί έκανε μία νέα γνωριμία και θέλει να ξεκινήσει κάτι καινούργιο!
2. Ένας ακόμα λόγος για τον οποίο θα εξαφανιστεί από τη ζωή σου ένας Ζυγός, είναι επειδή δεν “καίγεται” και τόσο πολύ για να έχει σχέση ή δεν είναι και φουλ ερωτευμένος!
3. Αν η στάση σου απέναντί του είναι πολύ σκληρή, του μιλάς απότομα, δεν του δείχνεις τρυφερότητα ή έχεις πολύ δυναμική προσωπικότητα και αισθάνεται ότι δεν μπορεί να σε “κουμαντάρει”, τότε προτιμήσει να αποχωρήσει!
4. Να θυμάσαι πως ο Ζυγός δεν είναι σπιτόγατος, δεν του αρέσει να κλείνεται στους 4 τοίχους ενός σπιτιού και πάνω απ’ όλα δεν του αρέσει ο περιορισμός! Αν λοιπόν εσύ δεν του προσφέρεις την διασκέδαση, τις εξόδους και την καλοπέραση, τότε θα βαρεθεί και θα την κάνει!
5. Του έβαλες το μαχαίρι στο μυαλό για να πάρει αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σας; Όσο και να σε αγαπάει, θα προτιμήσει να χωρίσει, γιατί τις δύσκολες στιγμές ο Ζυγός το βάζει στα πόδια!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
1. Αν η σχέση που διατηρεί πάψει να τον εξιτάρει σεξουαλικά, τότε ο Σκορπιός μπαίνει σε διαδικασία ρουτίνας και προτιμά να χωρίσει!
2. Ο Σκορπιός χωρίζει και από εκδίκηση… Αν λοιπόν εσύ του πετούσες συχνά την ατάκα “χωρίζουμε”, αλλά στη συνέχεια δεν έκανες τα λόγια σου πράξη, μην παραξενευτείς αν μία μέρα σου πει τέλος και πράγματι το εννοεί!
3. Αν του έχεις δικαιώματα για να αμφιβάλει για τα αισθήματά σου, τον έχεις κάνει να ζηλέψει ή σε τσιμπήσει ότι λες ψέματα, τότε τον χωρισμό να τον αναμένεις…
4. Ο Σκορπιός που δεν είναι δεμένος συναισθηματικά με το ταίρι του, αλλά διατηρεί μία σχέση καθαρά και μόνο για ερωτικούς λόγους, χωρίς να τάζει αγάπες και μέλλον, αν δει ότι το άτομο με το οποίο συνδέεται έχει αρχίσει να το βλέπει διαφορετικά τη σχέση αυτή, τότε θα πει “τέλος”!
5. Η απόφαση του χωρισμού μπορεί να έρθει εντελώς ξαφνικά, χωρίς να το έχει πολυσκεφτεί, αλλά μετά από έναν πολύ άσχημο καβγά, που ο Σκορπιός δεν μπόρεσε να τον ξεπεράσει και να τον αφήσει πίσω του!

ΤΟΞΟΤΗΣ
1. Ο Τοξότης θα χωρίσει, αν ο σύντροφος που έχει στο πλάι του δεν είναι ιδιαίτερα εύστροφος και δεν του δίνει τα ερεθίσματα που ο ίδιος θέλει προκειμένου να μην βαριέται…
2. Όταν στενεύουν τα όρια σε μία σχέση και αυτός αρχίζει να χάνει τις αγαπημένες του συνήθειες και ασχολίες, με λίγα λόγια όταν περιορίζεται η ελευθερία του, τότε τον πιάνουν οι τάσεις φυγής και χωρίζει!
3. Ο Τοξότης είναι και αρκετά επιπόλαιος… Μπορεί στην αρχή να ενθουσιάστηκε και να έταξε λαγούς με πετραχήλια, στην πορεία όμως να κατάλαβε ότι τα αισθήματά του ήταν σαν το μπαλόνι, που ξαφνικά… ξεφούσκωσε!
4. Ο Τοξότης, χωρίς χιούμορ και παιχνίδι δεν μπορεί να αντέξει… Αν λοιπόν παρεξηγείσαι με τα αστεία του, τα παίρνει όλα στα σοβαρά και έχεις αρκετά συντηρητικές ιδέες, τότε μάλλον τον έχασες!
5. Ένας Τοξότης είναι ανυπάκουος σε κανόνες, εντολές και τελεσίγραφα… Αν η σχέση σας λοιπόν τον καταπιέζει, τότε θα ψάξει να βρει γρήγορα την έξοδο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
1. Αν δεν ταιριάζουν οι ζωές σας, τα ενδιαφέροντά σας, οι δουλειές σας και το κοινωνικό σας background, τότε ο Αιγόκερως θα βάλει τη λογική μπροστά και θα πάρει την απόφαση να χωρίσει, γιατί θα βγάλει το πόρισμα ότι η σχέση σας δεν οδηγεί πουθενά.
2. Αν “κρεμαστείς” από πάνω του και παραμελήσεις τον εαυτό σου, τα όνειρά σου, τις φιλοδοξίες σου και περιμένεις μόνο πότε θα σου τηλεφωνήσει και πότε θα βρεθείτε, τότε ο Αιγόκερως θα κουραστεί, δεν θα πάρει στα σοβαρά τη σχέση σας και θα προτιμήσει το χωρισμό!
3. Ο Αιγόκερως δίνει πολύ μεγάλη αξία στην γνώμη των κοντινών του προσώπων… Αν λοιπόν δεν σε συμπαθεί η οικογένειά του ή οι φίλοι του σε κοιτάζουν με μισό μάτι, θα έρθει η στιγμή που θα επηρεαστεί και θα απομακρυνθεί!
4. Σε περίπτωση που ο Αιγόκερως περνά μία δύσκολη φάση στα επαγγελματικά του ή βρεθεί σε περίοδο ανεργίας, τότε τα ερωτικά μόνο βάρος θα του είναι… Όταν ένας Αιγόκερως βάζει προτεραιότητά του την καριέρα του, τότε είναι που χωρίζει κιόλας!
5. Μπορεί να υπομείνει τσακωμούς, εντάσεις, ασυμφωνία χαρακτήρων και άλλα προβλήματα σε μία σχέση, αλλά όταν παραγίνουν, τότε βάζει τελεία και παύλα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
1. Μία μέρα εντελώς ξαφνικά, ο Υδροχόος μπορεί να ξυπνήσει και να πάρει την απόφαση να κάνει ριζικές αλλαγές στη ζωή του… Να φύγει σε άλλη χώρα, να κάνει μία μεγάλη ανατροπή ακόμα και να χωρίσει! Δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ με σιγουριά τι μέρα σου ξημερώνει στο πλάι του!
2. Αν η ερωτική σχέση που ξεκινήσατε έχει αρχίσει πλέον να γίνεται περισσότερο φιλική και πάψει πλέον ο ερωτικός πόθος, μπορεί να μην σου πει “χωρίζουμε”, αλλά θα σε κάνει εσένα από την πλευρά σου να του ζητήσεις εξηγήσεις και τότε θα απομακρυνθεί!
3. Προσπαθείς να του επιβληθείς, να τον βάλεις σε τάξη, να τον νοικοκυρέψεις και γενικότερα να τον βάλεις στα μέτρα και στα σταθμά που εσύ θέλεις; Η επανάστασή του θα είναι ο χωρισμός σας!
4. Αν έχει στο πλάι του ένα άτομο που δεν είναι και τόσο κοινωνικό και δεν θέλει τόσο την δικτύωση και την επαφή με τους ανθρώπους, τότε ο Υδροχόος δεν βρίσκει κανένα ενδιαφέρον, βαριέται και χωρίζει!
5. Ο Υδροχόος χωρίζει, όταν βγάλει το συμπέρασμα ότι η σχέση που έχει δεν είναι η ιδανική, αυτή δηλαδή που θα μπορέσει να αφιερωθεί.

ΙΧΘΥΕΣ
1. Ο Ιχθύς θα πάρει την απόφαση του χωρισμού, γιατί έκανε κάποια “λαδιά”, μία απιστία ή ερωτεύτηκε κάποιο άλλο πρόσωπο.
2. Θα χωρίσει επειδή αισθάνεται ότι καταπιέζεται από μία σχέση ή επειδή το ταίρι του έχει τόσες απαιτήσεις, που αισθάνεται ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει!
3. Ο χωρισμός είναι αναπόφευκτος, αν του κάνεις διαρκώς σκηνές και καβγαδίζεις μαζί του! Το Ψαράκι θέλει ηρεμία και όταν δέχεται φωνές, υστερίες και ζει μέσα στην ένταση, δεν μπορεί… Προτιμά να χωρίσει!
4. Όταν ο Ιχθύς νιώσει μπλοκαρισμένος συναισθηματικά από… μόνος του, δηλαδή με λίγα λόγια όταν δεν ξέρει τι θέλει, σε αυτή την περίπτωση πρέπει να δεχτείς την απόφασή του να χωρίσετε. Βέβαια, να θυμάσαι ότι μπορεί και να το μετανιώσει άμεσα!
5. Η ανασφάλεια και ο φόβος οδηγούν πολλές φορές έναν Ιχθύ σε χωρισμό! Αν λοιπόν πιστεύει ότι εσύ θα τον εγκαταλείψεις, θα προτιμήσει πρώτος να πει το τελευταίο “αντίο”, για να προστατέψει τον εαυτό του από πιθανές πληγές.

astrologos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top