Μπριζόλα στη λαδόκολλα


Η πιο νόστιμη μερίδα.

Υλικά
  • 2 μπριζόλες χωρίς κόκαλο χοιρινές
  • 2 πιπεριές κόκκινη και πράσινη
  • 1 σφηνάκι κρασί
  • 1 σφηνάκι λάδι
  • Ρίγανη, πιπέρι, αλάτι
  • Μουστάρδα, κέτσαπ
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 5 μικρές πατάτες
  • 100 γραμμάρια διάφορα τυριά
Εκτέλεση
  • Παίρνουμε τις μπριζόλες και τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια και βάζουμε λάδι, το κρασί, αλάτι, πιπέρι, μουστάρδα, κέτσαπ, ρίγανη σκόρδο και τις αφήνουμε για 2 ώρες να μαριναριστούν
  • Κόβουμε τις πατάτες σε ροδέλες χοντρές τις πιπεριές και τα τυριά και έχουμε και αλάτι αν νομίζουμε ότι χρειάζεται ανάλογα πόσο αλμυρά είναι τα τυριά
  • Κόβουμε δύο μεγάλες λαδόκολλες και ρίχνουμε τα υλικά μας όλα μαζί ανακατεμένα και κλείνω τη λαδόκολλα.
  • Κόβω και αλουμινόχαρτο και το τυλίγω όλο αυτό το βάζω σε ένα ταψί και για δύο δυόμιση ώρες ψήνουμε στους 180 βαθμούς.
  • Καλή μας όρεξη

cookpad

Σας ενδιαφέρουν κι' αυτά...