Γιατί αξίζει να δώσεις συγχαρητήρια σε κάθε ζώδιο

0

Εμείς θελήσαμε για μία ακόμα φορά να κάνουμε την διαφορά...

Όλοι μας αξίζουμε κάποιες στιγμές να ακούσουμε ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, αυτή την υπέροχη λέξη που μπορεί να φτάσει το χαμόγελο μας ως τα αυτιά αλλά και να μας δώσει την δύναμη να συνεχίσουμε να προσπαθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται για το καλύτερο... Δυστυχώς είναι πολύ λίγες οι στιγμές που μοιραζόμαστε αυτή την όμορφη λέξη επιτυχίας στο περιβάλλον μας... Ο σύγχρονος αλλά και ανταγωνιστικός τρόπος ζωής, δεν μας αφήνει και πολλά περιθώρια να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας στο συνάνθρωπο μας. Εμείς θελήσαμε για μία ακόμα φορά να κάνουμε την διαφορά και να δώσουμε τα Συγχαρητήρια μας σε κάθε ζώδιο, γιατί όμως;;;

ΚΡΙΕ, συγχαρητήρια γιατί δεν το βάζεις ποτέ κάτω, για την δύναμη και το τσαγανό που διαθέτεις αλλά και για το γεγονός ότι πάντα υπερασπίζεσαι όποιον αγαπάς, βγάζοντάς τον από τα δύσκολα.

ΤΑΥΡΕ, σε εσένα θα δώσω συγχαρητήρια για την απεριόριστη υπομονή που διαθέτεις, για όλες αυτές τις φορές που έκανα τα πάντα για να σου σπάσω τα νεύρα, αλλά εσύ έγνεψες με κατανόηση, έσκυψες το κεφάλι και έδωσες τόπο στην οργή ....

ΚΑΡΚΙΝΕ, τα συγχαρητήρια σε εσένα αξίζουν γιατί παρόλες τις ευαισθησίες σου στέκεσαι πάντα κολώνα σε όλους μας και μας φροντίζεις δείχνοντας την αγάπη σου, ακόμα και όταν οι συνθήκες δεν το ευνοούν!

ΔΙΔΥΜΕ, σου αξίζουν συγχαρητήρια για την προσαρμοστικότητά σου, για την ικανότητα σου να μπορείς να εντάσσεσαι, να ελίσσεσαι και να μπαίνεις σε κάθε κατάσταση, με τόσο φιλικό τρόπο! Αααα και κάτι ακόμα, το μυαλό σου και το επικοινωνιακό σου ταμπεραμέντο πραγματικά τα θαυμάζω.

ΛΕΟΝΤΑ, συγχαρητήρια για το ταμπεραμέντο σου, την λάμψη σου, το μόνιμο χαμόγελό σου αλλά και για την γενναιοδωρία σου! Μπορεί πολλοί να σε λένε σνομπ, εγώ όμως ξέρω ότι θα έδινες τα πάντα για όσους αγαπάς.

ΠΑΡΘΕΝΕ, αν δεν είχαμε και εσένα πως θα μπορούσε να υπάρχει τάξη, οργάνωση και συνέπεια στη ζωή μας. Για αυτό το λόγο θέλω να σου δώσω και τα συγχαρητήριά μου γιατί είσαι η φωνή της λογικής όταν όλοι οι υπόλοιποι την έχουμε χαμένη ...

ΖΥΓΕ, τα συγχαρητήριά μου θα στα δώσω γιατί μόνιμα είσαι μέσα στο χαμόγελο και την ευγένεια. Δεν χάνεις ποτέ τους καλούς σου τρόπους, υποχωρείς όταν οι άλλοι τεντώνουν το σκοινί και καταφέρνεις να διατηρείς τις ισορροπίες γιατί δεν θέλεις ποτέ και κανείς να αδικηθεί.

ΣΚΟΡΠΙΕ, θα σου δώσω συγχαρητήρια γιατί είσαι ο μοναδικός απ΄όλους μας που καταφέρνεις και ξαναγεννιέσαι μέσα από τις στάχτες σου και που μπορείς να διαχειρίζεσαι εξαιρετικά δύσκολες περιπτώσεις χωρίς να το βάζεις κάτω.

ΤΟΞΟΤΗ, δεν χάνεις ποτέ την δίψα για ζωή και για αυτό το λόγο σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί είσαι μόνιμα στο χαμόγελο, στην αισιοδοξία, αλλά και στην κίνηση ... Επιπλέον, θαυμάζω και το φιλοσοφικό σου μυαλό!

ΑΙΓΟΚΕΡΕ, εσένα σου αξίζουν Συγχαρητήρια για την ωριμότητα που δείχνεις σε δεδομένες στιγμές. Είσαι αυτός που μπορεί στην δική σου ζωή να τα έχεις κάνει «σαλάτα» σίγουρα όμως όλους εμάς θα καταφέρεις να μας βάλεις στον ίσιο δρόμο δίνοντάς μας την πιο σοφή συμβουλή.

ΥΔΡΟΧΟΕ, είσαι πραγματικά ανθρωπιστής, έχεις κοινωνικές ευαισθησίες, λειτουργείς συλλογικά και γίνεσαι ο καλύτερος φίλος για όλους ... δεν είναι και λίγα για να σου πω λοιπόν συγχαρητήρια!

ΙΧΘΥ, όταν όλα φαντάζουν μαύρα, εσύ τότε βλέπεις το ουράνιο τόξο και δίνεις ελπίδα σε όλους εμάς τους υπόλοιπους. Δεν είναι λίγες οι στιγμές που έγινες ή και θα γίνεις θυσία για να μας αποδείξεις την αγάπη σου... Συγχαρητήρια λοιπόν

oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top