Πώς θα σου εκφράσει κάθε ζώδιο την αγάπη του;

0

Μήπως σου δείχνει τα αισθήματα του, αλλά εσύ δεν καταλαβαίνεις;

Είναι γεγονός ότι κάθε άνθρωπος εκφράζεται με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, έτσι πολλές φορές μπερδευόμαστε, διχαζόμαστε, μας πιάνουν οι ανασφάλειες και δεν μπορούμε να κατανοήσουμε αν όντως υπάρχουν πραγματικά αισθήματα ή όχι! Σε αυτό το άρθρο όμως θα μάθεις, πώς εκφράζει κάθε ζώδιο την αγάπη του!

Κριός: Εκεί που τσακωνόσαστε και δεν σε αφήνει να μιλήσει, θα σε αρπάξει και θα σου δώσει ένα φιλί που θα σου κόψει την ανάσα. Το Κριάρι δείχνει με απότομο και ξαφνικό τρόπο την αγάπη του, μην ξεχνάς όμως ότι και ο καβγάς που ρίχνει μαζί σου μία ένδειξη αγάπης είναι.

Ταύρος: Όταν ο Ταύρος αρχίζει και σε βάζει στην ρουτίνα της καθημερινότητάς του και μοιράζεται μαζί σου πράγματα που αγαπά όπως : την μαγειρική, το φαγητό, το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης, την ντουλάπα του και όλες τις καθημερινές του δραστηριότητες, τότε ναι σε αγαπά πραγματικά....Θα στο εκφράσει κολλώντας σαν βδέλα πάνω σου!

Δίδυμος: Ο Δίδυμος θα σου εκφράσει την αγάπη του με ατέλειωτες χαρές και γέλια, αλλά και με την γνωστή λογοδιάρροια , όπου θα πεις «Αμαν πια, και αύριο μέρα είναι, πάμε να κοιμηθούμε και θα συνεχίσουμε την κουβέντα αύριο»! Όχι αγάπη μου, ο Δίδυμος όταν αγαπά, μιλά και δεν σταματά!

Καρκίνος: Πρόσεξε θα κρυώσεις... Έφαγες; Έφτασες στη δουλειά, γιατί άκουσα επεισόδια στο δρόμο... Σε παρακαλώ μην τρέχεις με το αυτοκίνητο! Ο Καρκίνος θα εκφράσει την αγάπη του με προστασία, που πολλές φορές φτάνει και στα όρια της υπερβολής. Μένει κρεμασμένος πάνω σου, δείχνοντας με κάθε τρόπο ότι είσαι δικός του άνθρωπο.

Λέων: Ο Λέοντας θα σε πήξει στα δώρα, στις εκπλήξεις, στα φιλιά και θα θέλει να απολαμβάνεται διαρκώς την σχέση σας. Ο Λέοντας εκφράζει την αγάπη του γενναιόδωρα, όμως πρόσεξε, γιατί έχει και τις απαιτήσεις του και περιμένει το ίδιο να κάνεις και εσύ για αυτόν!

Παρθένος: Ο Παρθένος εκφράζει την αγάπη του με πράξεις... Θα σου πλύνει το αυτοκίνητο, θα σου συμμαζέψει την τσάντα, θα προθυμοποιηθεί να τακτοποιήσετε το σπίτι, θα τρέξει στο φαρμακείο να σου πάρει ντεπόν επειδή πονά το κεφάλι σου! Μπορεί να είναι απλά αυτά που διαβάζεις, όμως προσφέροντας τις υπηρεσίες του, ο ίδιος εκείνη την ώρα σου εκφράζει την αγάπη του!

Ζυγός: Ο Ζυγός θα σου εκφράσει την αγάπη του, δείχνοντας συγκαταβατικότητα σε ότι και να του πεις ... Πετάει ο γάιδαρος ; Ναι πετάει θα σου πει! Όταν θέλει να δείξει την αγάπη του, είναι μόνιμα χαμογελαστός, ζεστός, γλυκός, τρυφερός και συντροφικός χωρίς να χαλά χατίρια ... Ωστόσο , ναι θα αρχίσει να ζητά γάμους και νυφικά, αλλά και αυτό για τον Ζυγό έκφραση αγάπης είναι!

Σκορπιός: Εδώ έχουμε να κάνουμε με μία ιδιάζουσα περίπτωση.. Ο Σκορπιός εκφράζει την αγάπη του με έναν μυστήριο, δύσκολο, ακατανόητο τρόπο ... Πολλές φορές μπορεί να δοκιμάσει την αντοχή σου, προκειμένου από τη μία πλευρά να βεβαιωθεί για τα δικά σου συναισθήματα, αλλά για να σου βγει και από πάνω ότι αυτός σε αγαπά πολύ περισσότερο από ότι εσύ τον ίδιο. Οι ζήλειες, οι εντολές και οι έλεγχοι είναι μερικοί από τους τρόπους που ο Σκορπιός εκφράζει αγάπη!

Τοξότης: Ο Τοξότης εκφράζει την αγάπη του με τον πιο περίεργο τρόπο, την στιγμή που δεν το περιμένεις και με χιούμορ που μπορεί να σε κάνει να σκεφτείς: Τώρα σοβαρολογεί ή με δουλεύει; Όχι αγάπη μου σοβαρολογεί, αλλά αυτή η ειρωνεία, το χιούμορ και το «φευγάτο» του Τοξότη είναι μέρος της ιδιοσυγκρασίας του!

Αιγόκερως: Ο Αιγόκερως θα εκφράσει την αγάπη του προς το άτομο σου όταν αρχίσει να σε επιδεικνύει στο περιβάλλον του , καμαρώνοντας για την σχέση σας... Σου ακούγεται κουλό;;;Ένας Αιγόκερως δεν αποκαλύπτει εύκολα την αισθηματική του ζωή, παρά μόνο όταν είναι απόλυτα σίγουρος για τα αισθήματά του!

Υδροχόος: Όταν ο Υδροχόος σου δίνει ραπόρτο τι έφαγε, τι ήπιε, που πήγε, με ποιους μίλησε και αρχίζει να μοιράζεται μαζί σου απλά , καθημερινά πράγματα σαν να είναι το κολλητάρι σου, είναι μία ένδειξη ότι σου εκφράζει την αγάπη του !

Ιχθύς: Το συναισθηματικό Ψαράκι, γράφει ποιήματα, σου τραγουδά, ρίχνει και λίγο δάκρυ για να σου δείξει το πόσο πολύ σε λατρεύει ... Σου μαγειρεύει, σε έχει στα όπα – όπα, μα προπάντων κάνει όνειρα μαζί σου , ζητώντας και την επιβεβαίωση ότι και εσύ αισθάνεσαι το ίδιο!

oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top