Ποιους ανθρώπους δεν αντέχει κάθε ζώδιο;

0

Με ποιους ανθρώπους δεν μπορεί να κάνει «χωριό» κάθε ζώδιο;

Είναι γεγονός ότι δεν μπορούμε να ταιριάξουμε με κάθε άνθρωπο, αλλά ούτε και με κάθε ζώδιο! Με κάποιους ανθρώπους δένει το γλυκό, ενώ άλλους δεν μπορούμε καν να σταθούμε στο πλευρό τους, μας φαίνονται ανυπόφοροι και δεν τους αντέχουμε. Σε αυτό το άρθρο θα ρίξουμε «φως» στα μυστικά των ζωδίων, μαθαίνοντας ποιοι είναι οι άνθρωποι με τους οποίους κάθε ζώδιο δεν μπορεί να κάνει «χωριό»!

Κριός: Δεν μπορώ τους ανθρώπους που είναι τα «ζώα μου αργά»! Τι εννοώ;;;; Αυτούς που μέχρι να κουνήσουν το ένα τους πόδι μυρίζει το άλλο, που βαριούνται, που δεν έχουν ενέργεια, που μένουν στον καναπέ με το τηλεκοντρόλ τρώγοντας ποπ κορν και είναι πέρα βρέχει ... Η ζωή θέλει ενέργεια!

Ταύρος: Δεν αντέχω τους ανθρώπους που είναι αχάριστοι και ψεύτες ... Δεν σου λέω, μου έχουν τύχει πολλές τέτοιες περιπτώσεις, που τους έδωσα και την ψυχή μου και στο τέλος εισέπραξα το παράσημο της ανοιχτής παλάμης. Άντε να εμπιστευτείς άνθρωποι ξανά!

Δίδυμος: Δεν μπορώ να ταιριάξω με ανθρώπους που είναι μίζεροι, ντροπαλοί αλλά και ... στενόμυαλοι! Βαριέμαι αφόρητα τους ανθρώπους που είναι όλο τα ίδια και τα ίδια, που όταν τους μιλάς κοκκινίζουν ή που δεν μπορούν να ανοιχτούν για να κάνεις μαζί τους μία κουβέντα της προκοπής ....

Καρκίνος: Οι άνθρωποι με τους οποίους εκνευρίζομαι και δεν αντέχω να έχω στο πλευρό μου είναι οι αναίσθητοι και οι σκληροί ... Ξέρεις ακριβώς τι εννοώ; Μιλώ για τους ανθρώπους που δεν υπολογίζουν τα ανθρώπινα συναισθήματα, που ξεχνούν ότι καλό τους έκανες, που φέρονται απάνθρωπα, έστω και αν ξέρουν ότι σου ραγίζουν την ψυχή!

Λέων: Δεν αντέχω τους ανθρώπους που είναι βαρετοί και σοβαροφανείς .... Η ζωή θέλει γέλιο, κέφι, ενθουσιασμό, να δίνεις απλόχερα και γενναιόδωρα όλη σου την ψυχή και όχι να κρύβεσαι πίσω από τους καθωσπρεπισμούς και να γίνεσαι σαν «αγγούρι» όταν έρχεσαι σε επαφή με τους ανθρώπους! Χαμογελάτε βρε....

Παρθένος: Θα σου μιλήσω ξεκάθαρα έστω και αν μιλήσω σκληρά. Δεν αντέχω τους ανώριμους ανθρώπους που έχουν δήθεν χιούμορ και δήθεν γνώσεις ... Που θα παραστήσουν τους εξυπνάκηδες πετώντας μία ατάκα και καλά που θεωρείται ξύπνια , ενώ στην ουσία, έχουν κάνει «πασαλείμματα» γνώσεων ... Όσο για το χιούμορ; Αν δεν το έχετε ρε παιδιά, μην το χρησιμοποιείται!

Ζυγός: Δεν μπορώ να έχω επαφή με ανθρώπους που είναι αναιδείς αλλά και άξεστοι ... Πες βρε άνθρωπε μία καλή κουβέντα, κάνε ένα κομπλιμέντο, ρίξε ένα χαμόγελο .. Απορώ με κάποιους ανθρώπους που είναι συνέχεια μέσα στα νεύρα , την τσαντίλα βυθισμένοι στο «εγώ» τους .... Τέτοιους ανθρώπους πραγματικά δεν τους αντέχω ...

Σκορπιός: Εύκολη η ερώτησή σου... Δεν αντέχω τους ανθρώπους που είναι επιφανειακοί, τόσο στην σκέψη, όσο και στο συναίσθημα και την συμπεριφορά ... Κάτι το οποίο μισώ είναι η επιδειξιομανείς ... Βλέπεις στο δρόμο κάτι τύπους 60άρηδες, κυκλοφορούν με την mercendesκαι την 20χρονη και λες ... Τώρα τι πας να παραστήσεις εσύ;

Τοξότης: Δεν αντέχω να έχω επαφή με ανθρώπους που είναι «κότες» και «σοβαροφανείς»! Τι εννοώ με τον όρο «κότες»; Που μπορεί να παριστάνουν τους δυνατούς και τους αήττητους, αλλά αν τους τα βάλεις δύσκολα, βάζουν την ουρά κάτω από τα σκέλια ... Όσο για τους σοβαροφανείς;;; Μιλώ για τους ανθρώπους που σφίγγονται, περιορίζονται, ζουν για ένα καθαρό κούτελο στην κοινωνία, στην ουσία όμως ;;; Τα αμαρτήματά τους μπορεί να είναι εξαιρετικά βαριά!

Αιγόκερως: Δεν αντέχω τους ανθρώπους που ξεφεύγουν από τα όρια που τους θέτεις και παίρνουν πρωτοβουλίες από την σημαία, χωρίς να σε υπολογίζουν καν ... Υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι ανάμεσά μας αρκετοί! Επιπλέον, εκνευρίζομαι με τους ανθρώπους που είναι αδύναμοι και ανασφαλείς και τα περιμένουν όλα στο χέρι από εσένα!

Υδροχόος: Είναι αλήθεια ότι τα πάω καλά σχεδόν με όλους, όμως υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που πραγματικά γίνονται ανυπόφοροι. Ποιοι είναι αυτοί; Οι άνθρωποι που είναι εγωιστές, που υπολογίζουν μόνο το δικό τους καλό και δεν βλέπουν το πόσο μπορεί να υποφέρει ένας άνθρωπος δίπλα τους! Επιπλέον, δεν μπορώ να ταιριάξω με τους ανθρώπους που έχουν «κολλημένα» μυαλά .... Ανοίξτε βρε παιδιά λίγο το μυαλό σας ο κόσμος θα γίνει καλύτερος

Ιχθύς: Δεν αντέχω τους ανθρώπους που μένουν μόνο στην επιφάνεια και δεν αναζητούν την ουσία ... Σημαντικό είναι να μπορείς να νιώσεις το πώς αισθάνεται ο άνθρωπος δίπλα σου, να τον πονέσεις βλέποντας στα μάτια του τον πόνο, την αδικία, την αχαριστία... Τέτοιοι άνθρωποι δυστυχώς λείπουν από τις μέρες μας.

oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top