Το μεγάλο «ευχαριστώ» των ζωδίων στον Θεό

0

Ας δούμε όμως για ποιο (χιουμοριστικό) λόγο, είναι ευγνώμονα τα 12 ζώδια!

Η Ημέρα των Ευχαριστιών είναι πολύ ιδιαίτερη για όσους κατοικούν στην Βόρειο Αμερική. Ευχαριστούν τον Θεό, για την απόδοση της εσοδείας τους (παραδοσιακά), αλλά και για όλα τα καλά με τα οποία τους έχει ευλογήσει.

ΚΡΙΟΣ: Σε ευχαριστώ Θεέ μου που μου έδωσες δύναμη για δυνατές συγκινήσεις και καταστάσεις! Δεν χρειάζεται να τις αντέχω… Απλά τις δημιουργώ!!!

ΤΑΥΡΟΣ: Είμαι ευγνώμων, όχι μόνο εγώ, αλλά κι οι υπόλοιποι 11, για την υπομονή που μου έχεις δώσει. Αν μάθω και πόση είναι αρκετή και φτάνει, δε θα σκάσω κι άλλους γαιδάρους!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορώ κι επικοινωνώ! Διαδίδω τα όμορφα μηνύματα και κρατιέμαι μακριά από κουτσομπολιά (λέμε τώρα…)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Παράγω, δημιουργώ, αφήνω κληρονομιά για τις γενιές που θα ακολουθήσουν. Φυτρώνω το σπόρο, τον καλλιεργώ και δρέπω τους καρπούς! Απλά καμιά φορά με παίρνει το παράπονο και τότε δε θέλω ούτε λαχανάκια Βρυξελλών να τους καλλιεργήσω!

ΛΕΩΝ: Αρχικώς θα ήθελα να τονίσω ότι το μεγαλύτερο δώρο είμαι ΕΓΩ, προς όλους εσάς. Από κει και πέρα, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί την μεγαλοψυχία μου ως την μεγαλύτερη ευλογία!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σε ευχαριστώ για το δώρο της οργάνωσης, για τη δυνατότητα που έχω να βοηθώ και τους άλλους να εκτελέσουν τα σχέδια τους, πριν τους εκτελέσω εγώ που μου σπάνε τα νεύρα με την ανοργανωσιά τους! Ουφ!

ΖΥΓΟΣ: Δεν σπάω κεφάλια (αν και θα το ήθελα) και δεν χαλάω φιλίες για του ψύλλου το πήδημα Κύριε! Είμαι ευλογημένος με τη διαλλακτικότητα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έχω πίστη. Μπορεί να μην πιστεύω καν σε εμένα τον ίδιο, μα πιστεύω σε όλες τις καθαρές αξίες και τις υπερασπίζομαι. Μέχρι θανάτου. Αυτό το τελευταίο, να το προσέξω λιγάκι… Είναι μη αναστρέψιμο…

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν δεν είχα ευλογηθεί με την έμφυτη περιέργεια μου κι την αγάπη για τις ανώτερες φιλοσοφίες , ώστε να διευρύνω τους πνευματικούς μας ορίζοντες, να δω από ποιο κλαδί θα κρεμόσασταν όλοι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κανονικά θα έπρεπε να σε ευχαριστήσω για τον σπόρο της φιλοδοξίας που μου έχεις σπείρει μέσα μου. Αλλά εκείνο που με κάνει να ξεχωρίζω, είναι η αντοχή μου στις αντιξοότητες (σε αυτές συγκαταλέγω και την γκρίνια του Καρκίνου. Έλεος)…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αγαπώ το γεγονός ότι έχω όραμα, δύναμη κι ακλόνητη εμπιστοσύνη στις ιδέες μου και στα ιδανικά μου! Χωρίς όλα αυτά, δεν θα ήμουν εγώ!

ΙΧΘΥΕΣ: Δόξα τω Θεώ, δεν χρειάζομαι ανιχνευτή ψεύδους. Δεν πείθομαι από σκληρές αποδείξεις. Έχω διαίσθηση κι ένστικτο για 10 λαγωνικά! Λίγη ρύθμιση θέλει μόνο και θα δείτε τι θα πάθετε!

astrology
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top