εύκολο και πεντανόστιμο γλυκό.
Υλικά
- 320 γραμ αμύγδαλα λευκά
- 600 γραμ άχνη ζάχαρη
- 5 ασπράδια αυγών
- βουτυρόκρεμα για την γέμιση
- 100 γραμμάρια βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 100 γραμμάρια άχνη ζάχαρη
- 1 βανίλια
- Στο μπλέντερ αλέθομαι τα αμύγδαλα μαζί με την ζάχαρη άχνη και τα δυο ασπράδια!
- Την μεταφέρουμε σε μπολ και το χτυπάμε λίγο ακόμα με το μίξερ προσθέτοντας τα υπόλοιπα ασπράδια και 2 κουταλιές σούπας.αμύγδαλο λικέρ!
- Βάζουμε την ζύμη στο κορνέ και τοποθετούμε στο ταψί με.λαδόκολλα δισκάκια στα οποία βάζουμε ένα αμύγδαλο επάνω ψήνουμε για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς
- Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να ασπρίσουν!
- Τοποθετούμε έναν εργολάβο ανάποδα βάζουμε κρέμα και το κλείνουμε με έναν άλλο εργολάβο
fumara
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.