Τα 12 ζώδια πρωταγωνιστούν σε θρίλερ! Τι ρόλο έχει το καθένα;

0

Ποιο πιστεύεις ότι θα ήταν ο… δολοφόνος, το θύμα ή ο… ντετέκτιβ;

Το καθένα σίγουρα θα είχε και άλλο ρόλο. Μαντεύεις ποιος θα ήταν ο… δολοφόνος, ποιος το θύμα και ποιος ο… ντετέκτιβ; Υπάρχουν κι άλλοι ρόλοι βέβαια. Διάβασε και θα καταλάβεις τι εννοούμε.

ΚΡΙΟΣ

Αυτός που χώνει την μύτη του παντού! Συγγνώμη Κριέ μου, αλλά δεν μπορείς να κρατηθείς. Ως το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, σου αρέσει η έρευνα και ειδικά αν καταλάβεις ότι κάτι… βρωμάει, βγαίνει ο ντετέκτιβ Σαΐνης από μέσα σου. Θα είσαι, λοιπόν ,εκείνος που μόλις ακούσει έναν περίεργο ήχο στο υπόγειο, θα κατέβει αργά αργά τις σκάλες, την ώρα που θα καίγεται και η λάμπα και όλα θα γίνονται σκοτεινά. Μέχρι πού θα φτάσεις; Μόνο ο σεναριογράφος ξέρει…

ΤΑΥΡΟΣ

Εσύ θα ήσουν η φωνή της λογικής! Ο άνθρωπος που βρίσκεται στο πίσω μέρος του σκηνικού και μιλά για το πόσο προσεκτικοί πρέπει να είναι όλοι. Είσαι ο χαρακτήρας αυτός που θα προτείνει να φύγετε… τρέχοντας και να καλέσετε την αστυνομία. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι οι άλλοι θα σε αγνοήσουν και θα συνεχιστεί κανονικά η ταινία… Αν είσαι τυχερός ο χαρακτήρας σου θα επιβιώσει και φυσικά θα πεις στο φινάλε «εγώ στα έλεγα».

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ως Δίδυμος, θα είσαι αυτός που θα… δαιμονιστεί! Θα είσαι η πρώτη επιλογή του «κακού» για να καταλάβει το σώμα σου και να σε στοιχειώσει. Η ανάλαφρη φύση σου είναι αυτή που σε κάνει πιο… ευάλωτο στα πνεύματα. Αν έπαιζες, δηλαδή, στον «Εξορκιστή» θα ήσουν το κοριτσάκι που ήθελε να σώσει ο Father Karras.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσύ θα ήσουν… το παρεξηγημένο τερατάκι. Παραδείγματα μπορούμε να σου δώσουμε από τις ταινίες «Το φάντασμα της όπερας», «Το τέρας του Frankenstein» και άλλες. Τέρας μεν, αλλά όχι με κακές προθέσεις, όπως το να θες να τους σκοτώσεις όλους ή να καταστρέψεις τον πλανήτη. Σκληρός απέξω, ψυχούλα από μέσα.

ΛΕΩΝ

Ο δικός σου ρόλος είναι αυτός του κακού που αγαπούμε να μισούμε. Ναι. Εσύ θα ήσουν ο γοητευτικός κακός που κλέβει τις καρδιές των θεατών και που, παρότι θέλει να καταστρέψει τον κόσμο και να τους σκοτώσει… όλους, το κοινό τον αγαπά και ίσως τον στηρίζει κιόλας κάποιες φορές. Παραδείγματα; Ο Dr. Frank-N-Furter και ο Hannibal Lecter.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο περίεργος μπάτλερ. Αυτός θα ήσουν. Ο τύπος που φορά το κοστούμι του (που φυσικά είναι άψογο, σιδερωμένο και ατσαλάκωτο) και φροντίζει, ώστε όλα να είναι στην εντέλεια και να υπηρετεί το αφεντικό του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα ζούσες σίγουρα σε ένα τρομακτικό τεράστιο σπίτι που κανείς δεν θα ήθελε να το επισκεφτεί.

ΖΥΓΟΣ

Ο αθώος που στο τέλος επιβιώνει. Η ψυχούλα εκείνη που σε κάθε ταινία θα δούμε να σώζεται από τα «νύχια» του μανιακού δολοφόνου. Ίσως είσαι ο νέος στην παρέα, το μικρότερο αδερφάκι ή αυτός που πραγματικά δεν έχει ιδέα τι τον περιμένει και τι συμβαίνει γύρω του. Όπως και να έχει, η αθωότητα και η αφέλειά σου θα σε προστατέψουν στο τέλος. Βέβαια, υπάρχει και η πιθανότητα να είσαι αυτός που θα γίνει ο ήρωας που κανένας δεν περίμενε και που στο τέλος θα κλέψει όλη την δόξα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο νούμερο ένα ύποπτος. Αυτός που από την αρχή της ταινίας όλοι θα υποθέσουν ότι έχει κάνει την δολοφονία. Ακόμα και έτσι να μην είναι τα πράγματα και να μην έχεις κάνει τίποτα, ο ρόλος σου θα είναι αυτός του μυστήριου χαρακτήρα, ο οποίος σίγουρα τραβά πάνω του όχι μόνο την προσοχή, αλλά και τις υποψίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ήρωας της τελευταίας στιγμής. Αυτός που θα εμφανιστεί προς το τέλος της ταινίας για να σώσει την κατάσταση. Υπάρχεις γενικά μέσα στο σενάριο, αλλά το μεγάλο μπαμ το κάνεις στο τέλος. Έχεις ασχοληθεί στο παρελθόν με κυνήγι μαγισσών, δαιμόνων ή πνευμάτων και όλο λες να τα παρατήσεις, αλλά δεν το κάνεις γιατί κατά βάθος σου αρέσει η περιπέτεια και η αδρεναλίνη. Και φυσικά δεν μπορείς να αντισταθείς στην «γεύση» μιας ακόμα νίκης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτός που θα θυσιαστεί για τους άλλους. Είσαι πολύ καλός στον ρόλο του εξορκιστή ή του αστυνομικού ή ενός ατόμου με εξουσία. Γενικά, ο σκοπός σου στην ταινία είναι να αποδείξεις το πόσο ισχυρός είναι ο κακός. Αυτό σημαίνει ότι θα κάνεις τα πάντα για να τον σταματήσεις. Κάθε ιστορία χρειάζεται έναν «μάρτυρα» και δεν υπάρχει κανένας καλύτερος από σένα για τον ρόλο αυτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο… παλιός που είναι αλλιώς και προσπαθεί να τους προειδοποιήσει όλους για το κακό που έρχεται. Έχεις απλά το προαίσθημα. Δεν μπορείς να το εξηγήσεις, αλλά ξέρεις ότι κάτι θα συμβεί. Προσπαθείς να τους πείσεις, αλλά κανείς δεν σε ακούει και μάλιστα σε θεωρούν και τρελό. Συνεχίζουν κανονικά την πορεία τους, σε αγνοούν και στο τέλος… πεθαίνουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτός που μιλά με τα πνεύματα. Είσαι εκείνος που έχει το χάρισμα να επικοινωνεί με τον άλλο κόσμο και να δέχεται τα μηνύματα των πνευμάτων και στον οποίο θα απευθυνθούν όλοι στο τέλος για να εξετάσουν τα παραφυσικά φαινόμενα. Η διαίσθησή σου είναι ανεπτυγμένη και τους αποκαλύπτεις το τρωτό σημείο του «κακού» για να μπορέσουν να το ξορκίσουν και να γλιτώσουν.

astrology
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top