λιχουδιά για μικρούς και μεγάλους...
Υλικά
- 60 γρ. αρακά (κατεψυγμένο)
- 2 μεγάλες πατάτες κομμένες σε μικρούς κύβους
- 3 φέτες ζαμπόν χοντροκομμένες
- 2 αυγά χτυπημένα
- 1-2 κουτ. σούπας αλεύρι
- λίγο αλάτι
- λίγο ελαιόλαδο
- Βράζουμε για 15 λεπτά σε μπόλικο αλατισμένο νερό τον αρακά (κατεψυγμένο) και τις πατάτες. Στραγγίζουμε και αδειάζουμε σε μπολ.
- Με ένα πιρούνι λιώνουμε τις πατάτες και τον αρακά, προσθέτουμε το ζαμπόν, τα αυγά, το αλεύρι και το αλάτι και ανακατεύουμε.
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ρίχνουμε κουταλιές από το μείγμα.
- Τηγανίζουμε τους πατατοκεφτέδες για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσουν.
gastronomos
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.