Τα ζώδια και η άσκηση!

0

Ποια έχουν καλή σχέση με το γυμναστήριο;

Το καλοκαίρι έφτασε σχεδόν, τα ρούχα που κάλυπταν κάποιες ατασθαλίες στη διατροφή όλο και γίνονται ελαφρύτερα, τα μαγιό άρχισαν να εμφανίζονται στις βιτρίνες, καιρός λοιπόν να επανέλθουμε στην τάξη πριν την έξοδο στις παραλίες.. Ποια είναι η τάξη; Μα φυσικά άσκηση και διατροφή!

Το θέμα μας είναι πόσο θέλουμε να μπούμε σε αυτή την τάξη και να αφήσουμε την αγαπημένη μας γωνιά στον καναπέ για να τρέχουμε στα γυμναστήρια ή να κάνουμε «έξωση» από τα ντουλάπια μας στα νόστιμα μας σνακ για να «απολαμβάνουμε» το καροτάκι μας; Και εδώ το ζώδιό μας έχει την δική του άποψη!

★ Κριός
Είσαι το μόνο ζώδιο που δεν χρειάζεται να πας γυμναστήριο, μια και τρέχεις συνέχεια πάνω κάτω, όλη μέρα σαν τη σβούρα. Έχεις απίστευτη ενέργεια και είσαι από τους τύπους που δεν μπορούν να κάτσουν σε μια μεριά για πολύ ώρα, νομίζεις ότι κάτι θα πάθεις. Όλα αυτά τα σούρτα-φέρτα σε γυμνάζουν χωρίς καν να το καταλάβεις.

★ Ταύρος
Πόσες φορές, γλυκέ μου Ταύρε, είπες ότι από Δευτέρα θα ξεκινήσεις γυμναστική και υγιεινή διατροφή; Μην το φοβάσαι το γυμναστήριο, όλα αυτά τα μηχανήματα που βλέπεις δεν είναι μεσαιωνικά όργανα βασανιστηρίων! Θα πιαστείς λίγο στην αρχή, αλλά μετά θα δεις πόσο καλό θα σου κάνει. Ανήκεις στα ζώδια που θέλουν επειγόντως άσκηση, γιατί είσαι και καλοφαγάς! Άσε τώρα λοιπόν το πιάτο στην άκρη και τρέχα να κλείσεις ένα πρόγραμμα. Άσε που εκεί κυκλοφορούν πολλές αιθέριες υπάρξεις!

★ Δίδυμοι
Έχεις από τη φύση σου ένα καλογυμνασμένο σώμα, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε χρειάζεται να περνάς ούτε από έξω από το γυμναστήριο! Είσαι υπέρ της φυσικής κατάστασης, όμως τείνεις πολλές φορές να έχεις καλογυμνασμένα πόδια από το περπάτημα, ενώ το υπόλοιπο σώμα σου πολλές φορές υστερεί. Σου λέει κάτι η λέξη “βάρη”; Και δεν μιλάμε για τα συζυγικά, αλλά εκείνα του γυμναστηρίου που θα τονώσουν κοιλιά, χέρια και πλάτες!

★ Καρκίνος
Αν είχε φωνή ο καναπές θα σου φώναζε να σηκωθείς από πάνω του, γιατί άρχισες να βγάζεις ρίζες! Ανήκεις στα τα άτομα που επιβάλλεται να περάσουν άμεσα μια βόλτα από το γυμναστήριο. “Τα ζώα μου αργά” είσαι Καρκίνε μου και σου αρέσει να τεμπελιάζεις! Όμως, κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου και ασχολήσου λίγο περισσότερο μαζί του! Σκέψου μόνο τι έχει να γίνει, όταν το καλοκαίρι βγεις στις παραλίες με κορμάρα!

★ Λέων
Όταν κάτι το κουκουλώνουμε για να μη φαίνεται, δε σημαίνει ότι το εξαφανίζουμε κιόλας, αγαπητέ μου Λέοντα! Άρα λοιπόν, με το να καλύπτεις την κοιλίτσα σου με ακριβά ρούχα δεν λύνεις το πρόβλημα. Λίγο τα σνακ στο γραφείο, λίγο τα μεζεδάκια και τα ποτά το βράδυ με φίλους και να σου τα παραπάνω κιλάκια! Και αν ήσουν τύπος που δεν σε ενδιαφέρει η εμφάνισή σου, κανείς δε θα σου έλεγε τίποτα! Τώρα όμως; Τρέχα μια βόλτα από το γυμναστήριο, γιατί ένα καλογυμνασμένο σώμα δεν είναι

★ Παρθένος
Τώρα τι να ει κανείς στον άνθρωπο που είναι υπέρμαχος της υγιεινής διατροφής και fun της γυμναστικής; Μόνο ένα: μη βαριέσαι! Ξέρεις εσύ πότε, όταν η ψυχολογία σου πέφτει και σώμα σου αποφασίζει να ακολουθήσει αυτή την …κατηφόρα. Μην επαναπαύεσαι, ο,τι αφήνεις, σε αφήνει.

★ Ζυγός
Βράζει στο αίμα σου ο χορός και τρέχεις όπου και αν σε καλέσουν, σου αρέσει η γυμναστική όμως μόνο όταν δεν βαριέσαι. Καταφεύγεις σε λύσεις έτσι της τελευταίας στιγμής όπως μια κρέμα σύσφιξης, δεν κάνουν όμως θαύματα και αυτές. Σου βρήκα την λύση, πείσε το καλύτερο φιλαράκι σου και πηγαίνετε μαζί, θες παρέα σε όλα, σε ξέρω.

★ Σκορπιός
Κινητήριος δύναμη για εσένα, αγαπητέ μου Σκορπιέ, είναι ο έρωτας, δεν μπορεί όμως να πηγαίνεις στο γυμναστήριο μόνο όταν θες να εντυπωσιάσεις το αντικείμενο του πόθου σου! Το σώμα σου χρειάζεται συνεχή εκγύμναση, μη χαλαρώνεις λοιπόν μετά από ένα χωρισμό ή όταν δεν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον στο προσκήνιο. Σκέφτηκες ότι μπορεί να λειτουργήσει και το αντίθετο; Όντας καλογυμνασμένος, σίγουρα κάτι ενδιαφέρον θα κάνει την εμφάνισή του στο προσκήνιο!

★ Τοξότης
Δεύτερο σπίτι σου είναι το γυμναστήριο και τα αθλητικά κέντρα, είσαι από τα πιο καλογυμνασμένα ζώδια. Αυτό όμως παύει να ισχύει σε δυο περιπτώσεις, η μια είναι όταν παρασύρεσαι σε κραιπάλες με τους φίλους σου κάθε βράδυ και η δεύτερη, όταν η κατάσταση στο περιβάλλον σου είναι στάσιμη και δεν σε εμπνέει κανείς για να τον εντυπωσιάσεις. Και κάτι τελευταίο: όταν ξεκινάμε μια δραστηριότητα δεν την αφήνουμε στην μέση! Μην κάνεις τον ανήξερο, θυμήσου την ομάδα ορειβασίας, που δήλωσες συμμετοχή και πήγες μόνο μια φορά!

★ Αιγόκερως
Όταν λέμε γυμναστική, Αιγόκερέ μου, δεν εννοούμε το να πηγαίνεις από το ένα γραφείο στο άλλο με την καρέκλα του γραφείου, λες και κάνεις συγκρουόμενα. Ούτε το να σηκώνεσαι απλά, για να φας στα όρθια ένα σάντουιτς. Γυμναστική είναι να ξεμουδιάσουν οι αρθρώσεις και να στάξει ιδρώτας. Επείγει λοιπόν το να βρεις χρόνο και να εντάξεις στο καθημερινό σου πρόγραμμα και μια βόλτα από το γυμναστήριο!

★ Υδροχόος
Καλώς τον Τζίτζικα του ζωδιακού κύκλου! Όλο το χειμώνα κάθεσαι και περνάς ζωή και κότα και τον Μάιο σε πιάνει πανικός. Πώς να προλάβεις να κάνεις γραμμωμένους κοιλιακούς μέσα σε έναν μήνα; Των φρονίμων τα παιδιά, πριν βάλουν το μαγιό γυμνάζονται. Έχεις την τάση, Υδροχόε μου, να το πηγαίνεις με τη σεζόν, αλλά αυτό δεν είναι λύση. Εμπρός λοιπόν, βήμα ταχύ προς το γυμναστήριο! Και μην ξεχάσεις να πάρεις ένα ετήσιο πρόγραμμα.

★ Ιχθύες
Σου αρέσει το καλό φαγητό και είσαι εξαιρετικός μάγειρας, είναι φυσικό λοιπόν να έχεις κάποια παραπάνω κιλά! Δεν πειράζει όμως, αφού έχεις καλή σχέση με τη γυμναστική και μπορείς να κοντρολάρεις την κατάσταση, αν θέλεις. Το κακό είναι πως θα πρέπει να πηγαίνουν όλα καλά στη ζωή σου για να ασχοληθείς με το σώμα σου, γιατί αν δεν έχεις καλή ψυχολογία, η μόνη άσκηση που θα κάνεις είναι να ανακατεύεις το φαγητό στην κατσαρόλα.

astrologos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top