Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος των ζωδίων;

0

οι σκέψεις που τους προκαλούν τρόμο και ανησυχία για το αύριο;

Κριός: Η ήττα

Φυσικά το αήττητο , ενεργητικό και παρορμητικό Κριάρι, δεν θέλει να χάνει ... Έχει τα πρωτεία σε όλα και αισθάνεται ότι η ζωή είναι ένα ματς όπου πρέπει να μετράει μόνο νίκες! Για να μην ηττηθεί θα κάνει ότι περνά από το χέρι του προκειμένου να αποδείξει σε όλους ότι είναι ο πρώτος και ο μοναδικός.

Ταύρος : Η φτώχεια

Ο Ταύρος είναι το ζώδιο της καλοπέρασης... Θέλει την ηρεμία του, το φαγητό του, τα λούσα του, τις απολαύσεις του και δικαίως αφού είναι «παιδί» της Αφροδίτης !!! Η ασφάλεια της ύλης είναι πολύ σημαντική στην ζωή του, τι γίνεται όμως όταν το ταμείο είναι μείων;; Σκέφτεται τι θα απογίνει και τα βάφει μαύρα γιατί πράγματι ο μεγαλύτερος φόβος του είναι η φτώχεια !

Δίδυμος: Μην χάσω το μυαλό μου

Έξυπνος, τετραπέρατος και με σκέψεις και γνώσεις προχωρημένες... Γιατί να φοβάται ότι θα χάσει το μυαλό του;;; Μα το μυαλό του το χρησιμοποιεί σαν μοτεράκι, το δουλεύει συνέχεια και αναρωτιέται πώς θα είναι η στιγμή που θα έχει κουραστεί και δεν θα μπορεί να επεξεργαστεί άλλες πληροφορίες... Ένας ακόμα φόβος του, είναι να μην μπορεί να επικοινωνήσει με το περιβάλλον του!

Καρκίνος: Μην πάθουν κάτι όσοι αγαπώ

Τρυφερός, ευαίσθητος και συναισθηματικός, ο Καρκίνος φοβάται τι θα απογίνει αν χάσει από το πλευρό του έναν άνθρωπο που αγαπά πραγματικά πολύ! Έτσι υπερπροστατευτικός όπως είναι, πραγματικά τον «πνίγει» η σκέψη και το συναίσθημα ότι μπορεί να ζήσει μία απώλεια, έναν αποχωρισμό, ή μία απομάκρυνση ...

Λέων: Τα γηρατειά

Είναι δυνατόν ο «Βασιλιάς του Ζωδιακού» να μην έχει όλα τα βλέμματα θαυμασμού επάνω του;;; Όχι φυσικά δεν γίνεται ... Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους του λοιπόν είναι τα γηρατειά... Τον τρομάζουν οι ρυτίδες, η κυτταρίτιδα, τα προγούλια, αλλά και το γεγονός ότι δεν θα μπορεί να διασκεδάζει, να ερωτεύεται και να κάνει τις τρέλες του όπως αυτός θέλει.

Παρθένος: Η αρρώστια

Ο γνωστός «υποχόνδριος» του ζωδιακού ξέρουμε πολύ καλά ότι θέλει υγεία, τάξη και οργάνωση στη ζωή του! Θα μου πεις και ποιος δεν τα θέλει αυτά ... Όλοι μας τα θέλουμε αλλά ο Παρθένος το παρακάνει. Ο μόνος του φόβους είναι μην κολλήσει κανά μικρόβιο, μην πάθει κάτι , μη και μη και μη και μη ...

Ζυγός: Η μοναξιά

Δεν μπορεί ούτε στιγμή να είναι χαρούμενος χωρίς να έχει στο πλευρό του έναν άνθρωπο που θα τον συντροφεύει, θα τον σπρώχνει, θα αποφασίζει για αυτόν και θα τον παροτρύνει. Ο Ζυγός, είναι ο συντροφικός του ζωδιακού και πράγματι αν έχει έναν μεγάλο φόβο αυτός είναι μήπως και τον εγκαταλείψουν όλοι και μείνει μονάχος. Αυτός ο φόβος τον αναγκάζει πολλές φορές να υποχωρεί και να δέχεται ανθρώπους που δεν του αξίζουν!

Σκορπιός: Το ψέμα

«Λες να μου κρύβει πράγματα;; Χμμμ κάτι υποψιάζομαι ότι δεν πάει καλά ... Καλά το νιώθω μάλλον θα είναι ψέμα ...»! Ο Καχύποπτος Σκορπιός έχει τον φόβο ότι μπορεί οι άνθρωποι που τον περιβάλλουν να κρατούν μυστικά και ψέματα από τον ίδιο ... Δεν θέλει να προδοθεί (και ποιος θέλει άλλωστε) και ο φόβος του ότι μπορεί να μην του φερθούν έτσι όπως του αξίζει και έτσι όπως ο ίδιος θέλει τον κάνουν να λειτουργεί υπερβολικά, επίμονα και ασφυκτικά.

Τοξότης: Η στασιμότητα

Γίνεται ζωή χωρίς πρόοδο;;; Όχι φυσικά δεν γίνεται ... πόσο μάλλον για έναν Τοξότη που θέλει τα ταξίδια του, τις γνώσεις του, τις γνωριμίες του και τις εμπειρίες του! Ο εφιάλτης του;;; Ότι ξαφνικά η ζωή θα τα φέρει έτσι που θα επέλθει η στασιμότητα ..... Φόβος του;; Μην αναγκαστεί να μείνει με την ρόμπα και την παντόφλα στον καναπέ, κάνοντας ζάμπινγκ.

Αιγόκερως: Τι θα πει ο κόσμος

Για ένα καθαρό κούτελο ζούμε ... πρεσβεύει ο καθωσπρέπει Αιγόκερως ο οποίος μπορεί να ζοριστεί, να πιεστεί, να συγκρατηθεί αλλά όχι αγάπη μου δεν θα δώσει δικαιώματα στο κοινωνικό περιβάλλον για να τον σχολιάσουν ... Φόβος του;;; Μην θιχτεί το όνομά του, μην κάνει κάτι το οποίο θα συζητηθεί, θα γίνει κουτσομπολιό ή θα θίξει το όνομά του ...

Υδροχόος : Ο Γάμος

Αππαπαπαπ εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα είναι η απάντηση του Υδροχόου στο άκουσμα της λέξης γάμος, δέσμευση, ισόβια μαζί ... Δεν είναι ότι δεν παντρεύεται ή ότι δεν κάνει μόνιμες σχέσεις, απλά τον τρομάζει ακόμα και η σκέψη ότι η ερωτική του ζωή τελείωσε μετά το στεφάνι....

Ιχθύς: Απώλεια

Ο Ιχθύς κυρίως φοβάται την συναισθηματική απώλεια, τον κατακερματισμό των όνειρων του, την διάψευση των προσδοκιών του και την απώλεια σε κάθε τι που έχει αγαπήσει και πονέσει. Ο φόβος αυτός τον κάνει να λειτουργεί με ανασφάλεια, ζήλεια ή ακόμα και με μουρμούρα πολλές φορές

oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top