Τα hot spots των ζωδίων!

0

Ποια είναι τα "στέκια" τους;

Μάθε που συχνάζει αυτός/ή που σε ενδιαφέρει για να μπορέσεις εύκολα να τον/την προσελκύσεις με τον ανάλογο τρόπο διασκέδασης! Διάβασε παρακάτω το ζώδιό του/της και πολύ εύκολα θα σου λυθούν οι απορίες!

ΚΡΙΟΣ

Σε έναν Κριό αρέσει η διασκέδαση! Θα κλείσει πρώτο τραπέζι πίστα στα μπουζούκια ή αλλιώς θα βρίσκεται στο πιο «in» club της πόλης με μεγάλη παρέα. Θα διασκεδάσει, θα πιεί και θα μιλάει με τα διπλανά τραπέζια και μη βρεθείς προ εκπλήξεως αν γίνει «ένα» με όλους!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο λάτρης του καλού φαγητού γνωρίζει καλά όλα τα εστιατόρια, με τα πιο νόστιμα εδέσματα! Το μότο του είναι «Ακόμα κι ο έρωτας περνά απ’ το στομάχι»! Ένας Ταύρος μετά από ένα καλό φαγητό, ενδεχομένως να βρεθεί σ’ ένα φημισμένο μπαρ με εκλεπτυσμένο κόσμο και σπάνια cocktail!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι δίδυμοι είναι απλοί και προτιμούν ένα κουτούκι με καλό κρασί και ζωντανή μουσική. Τους αρέσουν οι ”κουλτουριάρικες” καταστάσεις και ίσως τους συναντήσεις στο εθνικό θέατρο ή ακόμα και σε μια έκθεση ζωγραφικής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος προτιμά να διασκεδάζει σε μέρη που αισθάνεται οικεία! Είναι πολύ εύκολο να τον εντοπίσεις, καθώς τα μέρη που συχνάζει είναι συγκεκριμένα. Τόσο ένα μπαρ, όσο ένα café ή ακόμα και ένα εστιατόριο που είναι χρόνια πελάτης και φυσικά γνωρίζει από το σερβιτόρο ως και τον ιδιοκτήτη είναι τα standart στέκια του!

ΛΕΩΝ

Ένα Λιοντάρι λατρεύει να παρευρίσκετε στα μέρη που συχνάζει όλη η αφρόκρεμα! Προτιμά τα Νότια Προάστια το καλοκαίρι και τα βόρεια το χειμώνα! Φυσικά λατρεύει το θαλάσσιο σκι στον «Αστέρα Βουλιαγμένης » το καλοκαίρι και για το χειμώνα επιλέγει τα πολυτελή σαλέ της «Αράχοβας» και το σκι στον Παρνασσό. Αγαπά την πολυτέλεια, όμως αγαπά και την καλή παρέα. Γι’ αυτό δε θα διστάσει να περάσει τη βραδιά του σπίτι, παίζοντας Ταμπού με τους καλούς του φίλους, περνώντας υπέροχα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος επιλέγει μέρη ήσυχα με απαλή μουσική και δίνει έμφαση στην υγιεινή! Είναι ο «Κατακουζηνός» του ζωδιακού! Μη σου φανεί περίεργο αν απολυμαίνει ποτήρια και μαχαιροπίρουνα σε κάθε έξοδό του! Του αρέσουν επίσης, οι περίπατοι στη θάλασσα που τον ηρεμούν και τον γαληνεύουν.

ΖΥΓΟΣ

Ένας Ζυγός λατρεύει τις εξόδους! Όπου και να τον καλέσεις θα παρευρεθεί με μεγάλη του χαρά! Είναι τόσο κοινωνικός που όταν βγαίνει γνωρίζει κόσμο και καταλήγει σε “after” μαγαζιά, μαζί τους. Αγαπά επίσης την τέχνη, το θέατρο και το σινεμά, όπως επίσης και τις συναυλίες των αγαπημένων του καλλιτεχνών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μυστηριώδης Σκορπιός αγαπά τη νύχτα και τα ξενύχτια! Προτιμά τα μέρη με χαμηλό φωτισμό που αποπνέουν μια αίσθηση ερωτισμού. Του αρέσει να περιπλανιέται στα μπαρ και ζει σαν το «βρικόλακα»! Το φως του ήλιου δεν τον εμπνέει για εξόδους…αλλά μόλις πέσει το σκοτάδι ξεκινά να ζει. Το γνωστό άσμα «έκανα τη νύχτα…μέρα» ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ ενός Σκορπιού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένας Τοξότης ζει τη ζωή του στο μέγιστο! Εκεί που θα πίνει το ποτό του, ξαφνικά μπορεί να σηκωθεί και να πάρει την επόμενη πτήση για Ibiza συνεχίζοντας τη διασκέδασή του! Το ελεύθερο πνεύμα του, του επιτρέπει να βλέπει τη ζωή σαν όνειρο και να το ΖΕΙ. Δε χάνει ούτε μια ευκαιρία, άλλα ούτε και μια στιγμή που να μένει ανεκμετάλλευτη στο Θείο δώρο, που λέγεται ΖΩΗ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο εργασιομανής Αιγόκερως διασκεδάζει ακόμα και στη δουλειά! Βρίσκει τρόπους να περνά καλά στην εργασία του κι αυτό τον ευχαριστεί! Δύσκολα θα βγει να «ξεσαλώσει» σ’ ένα μπαρ ή σ’ ένα club. Αν τον πετύχεις έξω…θα χαλαρώνει με τους συναδέλφους του σε ένα μέρος ήρεμο και χαλαρό, μετά από μια μέρα σκληρής, αλλά εποικοδομητικής εργασίας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Του Υδροχόου του αρέσουν οι βόλτες στην εξοχή, η θάλασσα και πάνω απ’ όλα η καλοπέραση. Του αρέσει το σινεμά και επιλέγει χιουμοριστικά έργα που θα του ανεβάσουν τη διάθεση! Θα τον βρεις σε μέρη με πολύ κόσμο και πάντα με καλή παρέα. Μπορεί ακόμα να παρευρεθεί και σ’ένα bazaar για ζώα, συνδυάζοντας τη φιλοζωία και την καλοπέραση μαζί!

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιχθύς αγαπά το κάθε τι που αποπνέει ρομαντισμό! Για παράδειγμα, αν έχεις στο νου σου ένα μαγαζί με πολλά κεριά και χαμηλό φωτισμό, το πιο πιθανό είναι να τον δεις εκεί! Λατρεύει το βραδινό μπάνιο στη θάλασσα, με μια φωτιά να σιγοκαίει στην παραλία και να κοιτά τα αστέρια τ’ ουρανού!

e-zwdia
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top