Κουραμπιές VS Μελομακάρονο. The first Blood!

0

Εγώ την ανδρική πλευρά την ανέλυσα.

Και μια και πλησιάζει η εποχή κυρίες μου και κύριοι, θα εξετάσω εδώ μαζί σας το φλέγον θέμα της εποχής. Χέστε τα μνημόνια. Πιο είναι αυτό; Λοιπόν. Έρευνα λέει ότι οι γυναίκες προτιμούν τους κουραμπιέδες από τα μελομακάρονα. Ενώ οι άντρες το αντίθετο. Ναι και μένα τα μελομακάρονα μ αρέσουν. Οι κουραμπιέδες όχι και ιδιαίτερα. Γιατί άραγε; Θα σας αναλύσω την ανδρική πλευρά.

Λοιπόν. Κουραμπιές. Από το όνομα και μόνο καταλαβαίνετε. Όχι δεν είμαι προκατειλημμένος. Αλλά έχει αυτά τα πρώτα 5 γράμματα, τα οποία παραπέμπουν σε μη ευχάριστες καταστάσεις. Για παράδειγμα. Κουρα-στικός. Κουρα-φέξαλα. Κουραδ-χεσε μέσα καταλάβατε. Ας αφήσουμε τη γραμματική όμως κι ας πάμε σε πιο χειροπιαστά πράγματα, τα οποία είναι τα εξής και κατατάσσονται στις παρακάτω κατηγορίες…

1) Τσάκωμα. Στοπ. Βουτάς έναν με το χεράκι. Στοπ. Επιχειρείς να τον φας. Στοπ. Χιονίζει. Στοπ. Ο τυφώνας μαλάκας. Στοπ. Ρούχα σκατά. Στοπ. Πάτωμα / Καναπές / Τραπέζι σκατά. Στοπ. Μάνα / γυναίκα / γκόμενα ωρύεται. Στοπ. Όμως εσύ δεν ήσουν άνθρωπος, όμως εσύ ήσουν χιονάνθρωπος. Στοπ. Μητροπάνος. Στοπ. Κολλάς ολόκληρος. Στοπ. Σκατά σκατά σκατά. Στοπ.

2) Δάγκωμα. Δαγκώνεις και η ζάχαρη σου μένει στα χείλη και τα κάνει άσπρα σαν το λιπ γκλος της Τζούλιας πριν την τσόντα. Σε πιο extreme δαγκωματιές η άχνη μπαίνει και στο ρουθούνι. Μέχρι εδώ καλά ας πούμε. Πες όμως ότι σπάει ο διάολος το ποδάρι του και την ώρα που έχεις σαβουρώσει τον κουραμπιέ και σου κάθεται κι η άχνη στο ρουθούνι, μαλάκας φίλος σου σε τραβά φώτο. Άντε να εξηγήσεις στη μάνα σου όταν δει το άλμπουμ ότι δεν έπαιρνες κόκες. Να το παλικάρι πιο κάτω το ίδιο έπαθε. Χέστα φίλος.

3) Κατάποση. Τα έχεις καταφέρει να περάσεις αλώβητος τα δύο πρώτα στάδια και μασάς. Το στόμα σου μοιάζει με μπετονιέρα που ανακατεύει τσιμέντο χωρίς νερό. Έχει κάτσει στον ουρανίσκο ένα παχύ στρώμα από ζαχαράλευρο. Βρίσκεσαι στα πρόθυρα πνιγμού ώσπου ένα ποτήρι παγωμένο νερό σε λυτρώνει. Έπειτα σκέφτεσαι γιατί έφαγες αυτή τη μαλακία. Α κι αν έχει και αμύγδαλο μέσα, άντε βγάλε απ τους τραπεζίτες τα κομματάκια. Γενικότερα είναι σαν να τρως απότιστο καστανόχωμα .

Λοιπόν δεν έχω δίκιο; Ενώ το μελομακαρονάκι, χλουμπ! Άπατο. Πάμε για το επόμενο. Τώρα το γεγονός ότι οι γυναίκες προτιμούν τους κουραμπιέδες δεν μπορώ να το εξηγήσω. Γουστάρουν να πλένουν ρούχα;

Έχουν άλλη τεχνική στο δάγκωμα; Τι να πω. Τέλος πάντων. Εγώ την ανδρική πλευρά την ανέλυσα. Οι γυναίκες ας μας πουν μια γνώμη να γίνει το κείμενο διαδραστικόν…

Παναγιώτης Λαμπρίδης
kissmygrass
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top