θα σας ξετρελάνει...
ΥΛΙΚΑ
- 1 1/2 κιλό σπανάκι
- φρυγανιά τριμμένη
- 1 1/2 φλιτζάνι τσαγιού κεφαλοτύρι τριμμένο
- 4 κουταλιές της σούπας βούτυρο λιωμένο
- αλάτι
- πιπέρι
- 4 κουταλιές της σούπας βούτυρο
- 1 κουτί γάλα εβαπορέ
- νερό
- 1 αυγό
- 8 κουταλιές αλεύρι
- αλάτι
- πιπέρι
- Καθαρίζω το σπανάκι, το πλένω και το κόβω σε κομμάτια.
- Σε μια κατσαρόλα βάζω νερό, ρίχνω αλάτι και το αφήνω να βράσει.
- Στη συνέχεια στραγγίζω το σπανάκι και το στύβω με τα χέρια.
- Λιώνω το βούτυρο και βουτυρώνω το πυρέξ.
- Το υπόλοιπο βούτυρο το ρίχνω στο σπανάκι.
- Ετοιμάζω την μπεσαμέλ.
- Στρώνω μια λεπτή στρώση μπεσαμέλ στο πυρέξ και την πασπαλίζω με τυρί.
- Από πάνω στρώνω το σπανάκι και πασπαλίζω με τυρί.
- Πάνω από το σπανάκι ρίχνω την μπεσαμέλ και το υπόλοιπο τυρί.
- Ραντίζω με βούτυρο και κατόπιν ρίχνω την φρυγανιά.
- Ψήνω σε ζεστό φούρνο στους 220 βαθμούς για περίπου μίση ώρα, μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.
trome
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.