From Behind… Λίγο πιο κέντρο! Λίγο πιο αριστερά! Χοπ! Παρ’το και το 4ο

0

Τι είμαστε; «Μαλάκες» είμαστε να ‘ούμε…

Κοίτα… Εντάξει… Μη βαράτε να ‘ούμε… Θα εξηγήσω να ‘ούμε…

Ναι ξέρω να ‘ούμε… Τσούζει και πονάει το 4ο αλλά… Yπάρχει εξήγηση να ‘ούμε. Εδώ έχουμε άποψη να ‘ούμε και θα εξηγήσω να ‘ούμε. Δε πάμε να ψηφίσουμε έτσι σαν τα πρόβατα να ‘ούμε.

Τι είμαστε; «Μαλάκες» είμαστε να ‘ούμε…

Εμείς είμαστε άνθρωποι προοδευτικοί να ‘ούμε. Πονάμε για την μεσαία λαϊκή τάξη να ‘ούμε. Έτσι ανατραφήκαμε  να ‘ούμε. Και δεν μπορούμε να βλέπουμε τους δεξιούς, τους φασίστες και τους οπισθοδρομικούς να ‘ούμε.

Βγάζω σπυριά και με Σαμαρά και με Κούλη και με Άδωνη και ακόμα παλιότερα και με τον «κωλό γερα» τον Μητσοτάκη να ‘ούμε.

Άκου τώρα να ‘ούμε τι παίζει και πως «οι προοδευτικές δυνάμεις» προσπαθούν να σώσουν αυτόν τον τόπο, με άτομα σκεφτόμενα σαν και εμάς να ‘ούμε.

Όταν ο μπούλης η «Καραμανλού» το 2009 να ‘ούμε βγήκε και παραδέχτηκε τις μαλακίες του, είδε όλη η Ελλάδα τι σημαίνει δεξιά να ‘ούμε. Έξι εφτά χρόνια να ‘ούμε, παραλάβανε την Ελλαδάρα της ανάπτυξης του Σημίταρου και την κατεστρεψαν όλη «η μπουλοπαράταξη».

Και εκεί ήρθε, ο μεγάλος ο Γιωργάκης, ο γιος του Άγιου Ανδρέα, του μεγαλύτερου πολιτικού να ‘ούμε που πέρασε από την Ελλάδα… Ε τα πήγε καλά στη αρχή. Μετά ήρθαν τα Καστελόριζα. Εντάξει. Δε γινόταν διαφορετικά. Αφού η Δεξία να ‘ούμε ρήμαξε την Ελλάδα να ‘ούμε. Έκανε το σωστό ο άνθρωπος. Προοδευτικός και αυτός να ‘ούμε. Σαν κι εμένα να ‘ούμε.

Γι’ αυτό πέσανε να τον φάνε να ‘ούμε οι Σαμαράδες με τα Ζάππεια να ‘ούμε. Βρήκε πάλι πάτημα η Δεξία να πλήξει εμάς τους προοδευτικούς να ‘ούμε. Και μας μπαστάρδαψε να ‘ούμε και παγιδευτήκαμε.

Τι εννοώ; Εννοώ ότι εμείς «οι προοδευτικοί» να ‘ούμε δεν ψηφίσαμε τον Σαμαρά. Την Φωτάρα τον Κουβέλη ψηφίσαμε. Ο άνθρωπος προέρχεται από τα σπλάχνα της προοδευτικής αριστεράς να ‘ούμε. Πονάει για το λαό. Άλλο αν το κήτος ο Βενιζέλος και ο γιαλαμπούκας ο Σαμαράς τον… πιέσανε και για τα ΕΝΦΙΑ και για το χαράτσι και για όλα  να ‘ούμε. Πάλι η Δεξία φταίει να ‘ούμε… Μας παγίδεψε ρε πούστη και «μας γαμ’σαν».

Ναι αλλά… Ο λαός δεν ξεχνάει ρε να ‘ούμε… Και έτσι τιμωρήσαμε να ‘ούμε και πάλι «τον γιαλαμπούκα» με την παρέα του να ‘ούμε. Γιατί έτσι γουστάρουμε ρε… Γιατί δε γουστάρουμε τις φάτσες  σας ρε…

Βγήκαν τώρα και κάτι αναλυτάκια της σειράς και άρχισαν ότι ήταν καλύτερα με Σαμαρά να ‘ούμε και κάτι τέτοιες αηδίες. Ότι μπαίναμε στις αγορές να ‘ούμε και κάτι τέτοια. Άντε ρε… Σιγά ρε μη πιστέψω να ‘ούμε αυτές τις αηδίες να ‘ούμε…

Η χώρα ήθελε τη νέα ΑΛΛΑΓΗ ρε! Ήθελε τον νέο “Άγιο Ανδρέα junior” να ‘ούμε. Η χώρα ήθελε «Πρώτη φορά αριστερά» να ‘ούμε.

Α ρε να ‘ούμε… Μας ανέβασε στα αστέρια να ‘ούμε ο Αλεξάκος μας. Δυο φορές να ‘ούμε! Παιδαράς, τεκνό, μορφωμένος, αεράτος, νέος, ρήτορας απ’ολα ρε. Και πάνω απ’ όλα…ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ να ‘ούμε. Για τον φτωχό ρε αγωνίζεται να ‘ούμε. Να φάνε ρε τα κατώτερα στρώματα. Γι’ αυτό ρε τον ψήφισε ο κόσμος κι εγώ ρε να ‘ούμε. Είπαμε ρε… Εμείς είμαστε προοδευτικοί.

Με ποιον άλλον ρε είδαμε Μανώλη Γλέζο στην Ευρωβουλή ρε να ‘ούμε; Είπαμε το μεγάλο ΟΧΙ στο σύνταγμα με τα καλαματιανά να ‘ούμε. Ξανά πήρε πίσω τις καθαρίστριες ρε να ‘ούμε. Τρομερές κινησεις ρε!

Κοίτα τώρα… Τα 3 μνημόνια εξτρά, τα capital controls, το ότι πέφτουν οι συντάξεις κάθε μήνα, οι κατασχέσεις, τα μαγαζιά που κλείνουν και όλοι αυτοί να ‘ούμε που κλαίγονται για φορολογία στις τηλεοράσεις να ‘ούμε… Όλα αυτά να ‘ούμε είναι από παλιά. Είναι από την οπισθοδρόμηση. Ακόμα να το καταλάβουμε να ‘ούμε… Ο λαός δε ξεχνά τη σημαίνει δεξιά να ‘ούμε ρε…

Τώρα εμπιστευομάστε τυφλά να ‘ούμε την Αλεξάρα. Πονάει λίγο from behind (όπως έλεγε στις τουρίστριες ένα παλιό καμάκι, φίλος μου) να ‘ούμε αλλά… Είναι για το καλό της χώρας. Και πάνω απ’ όλα… Όλα αυτά είναι κεντροαριστερά και προδευτικά να ‘ούμε.

Άσε που… Μεταξύ μας… Έχουμε λίγο λίπος ακόμα και εμείς από τις εποχές… Ξέρετε να ‘ούμε… Του Αγίου του Ανδρέα να ‘ούμε. Ας δώσουμε και λίγο από το υστέρημα μας να ‘ούμε. Αν δε δώσουμε εμείς οι προοδευτικοί ποιοι θα δώσουν να ‘ούμε;

Για την Ελλάδα νοιαζόμαστε να ‘ούμε. Μωρέ και 5ο αντέχουμε, νομίζω… Αρκεί να μπει από «κεντρο αριστερά» να ‘ούμε. Να μην πονάει!

THE COCK
kissmygrass
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top