THE COCK: To Σαρβάειβορ!

0

Βρε βουρ στο «Σαρβάειβορ» παιδί μου! Βουρ στο «Σαρβάειβορ»

Τα έχω πάρει κρανίο να ‘ούμε, πολύ άσχημα να ‘ούμε. Γιατί πάνω που κάτι βγαίνει που αξίζει να ‘ούμε, πέφτουν όλοι να το φάνε! Αλλά έτσι είμαστε εμείς οι Έλληνες να ‘ούμε. Μη δούμε τον άλλο επιτυχημένο, αμέσως να πέσουμε να τον φάμε να ‘ούμε.

Θα καταλάβατε νομίζω να ‘ούμε, που το πάω… Γιατί είστε άτομο με επίπεδο όπως κι εγώ να ‘ούμε. Μιλάω για «Το Σαρβάειβορ» να ‘ούμε

Μιλάμε για εκπομπή ανωτάτου επιπέδου να ‘ούμε. Τι Εκπαιδευτικη Τηλεόραση και μαλακίες που βλέπαμε μικρά να ‘ούμε. Σαρβάειβορ φορ φορ έβερ (Ελληνική μετάφραση: “για πάντα» )  να ‘ούμε! Βγαλμένο από τη ζωή.

Έρχεται λοιπόν ο μικρός από το σχολείο κατά τις 14.30. Εγώ, ως συνήθως, είχα δύσκολη μέρα όμως δύο η ώρα ήμουνα σπίτι να ‘ούμε και είχε ετοιμάσει η γυναίκα κάτι λαχανοντολμάδες και έτρωγα να ‘ούμε. Τρώω νωρίς να ‘ούμε, για να ξεκουράζουμε και λίγο το μεσημέρι να ‘ούμε.

Έρχεται το παιδί να ‘ούμε σχεδόν κλαμένο να ‘ούμε.

«Τι έγινε ρε;», τον ρωτάω

«Η δασκάλα μπαμπά είπε να μην βλέπουμε SURVIVOR, γιατί λέει είναι πολύ χαμηλού επιπέδου. Εκμεταλλεύονται τους ανθρώπους και κάποιοι βγάζουν τρελά λεφτά για να χαζεύετε εσείς»

Κόντεψε να μου καθίσει ο λαχανοντολμάς στο λαρύγγι…

«Έτσι σου είπε;»

«Ναι. Και μου είπε ότι όλοι αυτοί που παίζουν είναι τελειωμένοι, αμόρφωτοι, χωρίς κανένα στόχο στη ζωή τους και όσο βλέπουμε, μπορεί να καταντήσουμε και εμείς σαν κι αυτούς»

«Θα την κανονίσω εγώ την δασκαλίτσα σου αύριο», του είπα.

Στο δικό μου το παιδί θα πει έτσι ρε…; Θα την λιώσω να ‘ούμε. Αντί να δίνει στα παιδιά αρχές να ‘ούμε, τους κουρκουτιάνει το μυαλό.

Άκου ρε κάτι δασκάλοι ρε. Ρε το παιδί ξενυχτάει κάθε βράδυ για να δει «Σαρβάειβορ» ρε. Έχει ξενυχτήσει ποτέ ρε για κανένα μάθημα να ‘ούμε; Αίμα και ψυχή δίνουν ρε αυτά τα παιδιά ρε. Και θα πει ρε αυτή για το επίπεδο τους να ‘ούμε…

Καλλιτέχνες να ‘ούμε… Παπαδοπούλου φωνάρα να ‘ούμε… Αθληταράδες… Χούτος μεγάλη, παιχτούρα να ‘ούμε… Ηθοποιοί να ‘ούμε! Χρανιώτης, οσκαρικός… Φοβερές ερμηνείες να ‘ούμε… Παιδαράδες! Σπαλιάρας… Ναι ρε 4000 γκομένες να ‘ούμε… Να βλέπει κι ο μικρός να μαθαίνει κάνα κόλπο να ‘ούμε… Και ‘νταξει… Τι θέλουτε να ‘ούμε; Ομορφιά και προσωπικότητα να ‘ούμε… Λάουρα για πάντα να ‘ούμε… Μ’ αρέσει και εμένα πολύ…

Θα μου πει εμένα αυτή τi να βλέπει το παιδί μου να ‘ούμε… Ρε η αρένα της ζωής γίνεται εκεί μέσα να ‘ούμε. Γιατί οι σπιούνοι δεν υπάρχουν κι έξω να ‘ούμε;Πεινάνε ρε οι ανθρώποι ρε! Άμα πεινάς εσύ μωρή, θα πάω να της πω. Δε θα καρφώσεις τον συνάνθρωπο σου να ‘ούμε. Υποφέρουν για να βλέπουμε εμείς από τον καναπέ. Τους έχουν σμπαλαριάσει τα νεύρα  να ‘ούμε. Ζουν ένα δράμα να ‘ούμε. Και θα πει αυτή στα παιδιά να μη βλέπουν. Ρε την άσχετη.

Βέβαια εγώ δεν κόλωσα να ‘ούμε. Πήγα και τη βρήκα. Και της τα είπα όλα τα παραπάνω να ‘ούμε. Με κοίταζε σαν χάνος και μετά μου είπε ότι δε φταίνε τα παιδιά αλλά οι γονείς. Και να προσέξω τον μικρό γιατί είναι φοβερό μυαλό και κάτι τέτοιες μαλακίες να ‘ούμε. Μου ‘δωσε και μια λίστα με κάτι βιβλία να διαβάσω. Και για ‘μενα και για το παιδί λέει. Θα μας καλλιεργήσουν λέει.

Μωρέ τι καλλιέργεια και ραντίσματα να ‘ούμε. Χωράφι είμαι. Σχολεία είναι αυτά να ‘ούμε; Δασκάλοι είναι αυτοί να ‘ούμε;

Κι εγώ από αντίδραση για να της την πω… Όχι μόνο κάθομαι  βλέπω «Σαρβάειβορ» μαζί με το μικρό αλλά έβαλα κι αυτή την υπηρεσία. To Replay TV και τον βάζω να τα ξανά βλέπει την άλλη μέρα και να  μου λέει και την περίληψη. Αυτή είναι παιδεία να ‘ούμε. Βγαλμένη απ’ τη ζωή να ‘ούμε. Βρε βουρ στο «Σαρβάειβορ» παιδί μου! Βουρ στο «Σαρβάειβορ»

kissmygrass
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top