Τι κάνουν τα ζώδια για να επανορθώσουν τα λάθη τους;

0

Ποια τα αναγνωρίζουν και ποια ζητούν συγνώμη;

΅Το να κάνεις λάθος είναι ανθρώπινο, το να συγχωρείς είναι θεϊκό.΅
Alexander Pope

Το να κάνεις λάθη είναι ανθρώπινο και όλοι μας έχουμε πέσει κάποια στιγμή σε κάποιο σφάλμα αλλά μερικές φορές δεν βρίσκουμε το θάρρος να το παραδεχτούμε και πολύ περισσότερο να ζητήσουμε συγνώμη από εκεί που πρέπει..Μήπως λοιπόν ανήκεις σε αυτούς που αισθάνονται αδικημένοι και περιμένουν να ακούσουν μια συγνώμη; Θέλεις να μάθεις αν τελικά θα το κάνει το πρόσωπο που σε αδίκησε;

★ ΚΡΙΟΣ
Ο ατίθασος, δυναμικός Κριός, όταν προκύψει κάποιο πρόβλημα, αρχικά δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος. Θα τσακωθείς μαζί του, μπορεί και να βριστείς, όμως θα πρέπει πρώτα να εκτονωθεί η κατάσταση και να ηρεμήσει, προκειμένου στη συνέχεια να καταλάβει πόσο λάθος ήταν… Μην περιμένεις να σου γυρίσει γονατιστός, εκλιπαρώντας για συγχώρεση… Ο Κριός, όταν του περάσουν τα νεύρα, θα παραδεχτεί τόσο τα λάθη του, όσο και τα πάθη του, θα πει «Εγώ έτσι είμαι, δυστυχώς» και θα προσπαθήσει στη συνέχεια να επαναφέρει το ανάλαφρο κλίμα! Συμβουλή: Μην νομίζεις ότι δεν θα επαναλάβει το ίδιο λάθος στην πορεία… Ωστόσο, θα γυρίσει, χωρίς να σου δείξει το πόσο πολύ μετανόησε…

★ ΤΑΥΡΟΣ
Εδώ τα πράγματα είναι λιγάκι δύσκολα, γιατί ο Ταύρος είναι εξαιρετικά πεισματάρης και δεν μπορείς εύκολα να του αλλάξεις άποψη… Πολλές φορές δεν παραδέχεται ούτε στον ίδιο του τον εαυτό τα λάθη του, προσπαθεί να τα κουκουλώσει με κάθε τρόπο. Αν λοιπόν έχει υπάρξει ένας Ταύρος που σε αδίκησε και δεν σου φέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο, μην περιμένεις ότι εύκολα θα κάνει το βήμα να σε προσεγγίσει, ζητώντας σου συγνώμη. Θα προσπαθήσει να δικαιολογήσει τον εαυτό του, για το φέρσιμό του και φυσικά θα επιχειρήσει να ρίξει σ’ εσένα τις ευθύνες, δίνοντάς σου ένα «κάρο» επιχειρήματα, για να σε κάνει να σκεφτείς για πιο λόγο φέρθηκε με αυτό τον τρόπο! Ωστόσο να θυμάσαι: Αν η σχέση σου με έναν Ταύρο έγινε «σαλάτα» και κάνει αυτός το πρώτο βήμα για να είστε και πάλι μαζί, σημαίνει ότι έχει μετανοήσει, άσχετα αν ο ίδιος δεν πρόκειται να το παραδεχτεί αυτό.

★ ΔΙΔΥΜΟΙ
Φυσικά και κάνω λάθη… άνθρωπος είμαι και όχι μηχανή…» αυτή είναι η άποψη του Διδύμου, που η επιπολαιότητά του πολλές φορές τον οδηγεί σε λάθη, τα οποία αναγνωρίζει και προσπαθεί να διορθώσει! Ο Δίδυμος είναι το άτακτο παιδί του ζωδιακού, ο αιώνιος έφηβος, ο οποίος κάνει σφάλματα, όμως έχει τον τρόπο να επανορθώνει… Αν λοιπόν περιμένεις αυτή την περίοδο μία «συγνώμη» από έναν Δίδυμο, να ξέρεις ότι αν πράγματι έφταιγε, θα κάνει το βήμα για να σε προσεγγίσει και πάλι! Δεν χρειάζεται να κάνεις το κλίμα μεταξύ σας ακόμα πιο βαρύ, ρίχνοντας ευθύνες και επισημαίνοντας τα λάθη του. Αν τον θέλεις στη ζωή σου, άκουσέ τον και δώσε του μία δεύτερη ευκαιρία…

★ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μπορεί να παραστήσει για λίγο το θύμα, να ξεκινήσει τις κλάψες προσπαθώντας να δικαιολογήσει την δική του θέση, παριστάνοντας για λίγο ότι ο ίδιος είναι ο αδικημένος…! Όταν όμως φτάσει ο κόμπος στο χτένι (και αυτό θα συμβεί όταν τον κάνεις εσύ από την πλευρά σου να καταλάβει ότι σε αδίκησε), τότε θα βυθιστεί σε μελαγχολία και θα ψάχνει να βρει τρόπο για να κερδίσει το χαμένο έδαφος… Μην παραξενευτείς λοιπόν αν τον δεις να κλαίει και να εκλιπαρεί για τη συγνώμη σου, αν σε ταράξει με μηνύματα, γράμματα και με γλυκές, τρυφερές πράξεις, προκειμένου να τον συγχωρέσεις! Ένας Καρκίνος δεν θέλει να πληγώνει τα άτομα που αγαπά, ακόμα κι αν άθελά του δεν σου φέρθηκε όπως θα έπρεπε, αυτό θα το αναγνωρίσει και θα δώσει τον αγώνα του για να επανορθώσει.

★ ΛΕΩΝ
Είτε φταίει είτε δεν φταίει, ο Λέοντας είναι αμετανόητος και δεν παραδέχεται τα λάθη του, ακόμα και όταν ξέρει ότι φταίει! Θα βρει αρκετές δικαιολογίες στον εαυτό του, προκειμένου να πειστεί ότι είχε δίκιο, και φυσικά δεν πρόκειται να ρίξει τα μούτρα του και να κάνει το πρώτο βήμα, ακόμα και αν ο ίδιος φταίει που έγιναν όλα «θάλασσα» μεταξύ σας. Μην ξεχνάς ότι είναι αρκετά εγωιστής για να ομολογήσει τα σφάλματά του, για να παραδεχτεί τα πάθη του και για να ομολογήσει τις αμαρτίες του. Για έναν Λέοντα πάντα κάποιος άλλος φταίει και μάλιστα, με τα λόγια του μπορεί να σε πείσει κιόλας ότι φταις εσύ, έστω και να το φταίξιμο είναι αποκλειστικά δικό του! Ωστόσο, για να μην τον αδικούμε κιόλας, μπορεί να μην παραδέχεται ευθέως τα σφάλματά του, μπορεί να μην ζητά εύκολα συγνώμη, αλλά όταν έχει κάνει την «λαδιά» του, τότε θα σου στείλει λουλούδια, θα σου κάνει δωράκια και θα σε αποθεώσει, προκειμένου και πάλι να σε κερδίσει.

★ ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο λογικός και πρακτικός Παρθένος ξέρει πολύ καλά ποια είναι τα πάθη του, τα λάθη του και οι αδυναμίες του. Αναγνωρίζει στον εαυτό του πού έφταιξε και προσπαθεί να φέρεται με δίκαιο τρόπο στους ανθρώπους που αγαπά. Αν λοιπόν προέκυψε κάποιο θέμα μεταξύ σας και δεν σου φέρθηκε και με τον καλύτερο τρόπο, τότε να ξέρεις ότι το λάθος του θα το καταλάβει και θα βρει τον τρόπο να επανορθώσει για αυτό. Μπορεί να περάσει καιρός μέχρι να σε προσεγγίσει και πάλι, γιατί θα αισθάνεται άσχημα για αυτό, όμως ναι, θα έρθει η ώρα, που θα παραδεχτεί το σφάλμα του! Αν η παρουσία σου στη ζωή του Παρθένου είναι απαραίτητη, τότε θα αποκαταστήσει το άσχημο κλίμα και θα κάνει τα πάντα για να σε κρατήσει κοντά του. Αν όμως, αισθάνεται από την πλευρά του αδυναμία και πιστεύει ότι αυτό το λάθος μπορεί να το επαναλάβει, τότε θα σου ζητήσει συγνώμη και θα μείνει μακριά σου, απλά γιατί δεν θα θέλει να σε πληγώσει ξανά.

★ ΖΥΓΟΣ
Η ζωή είναι πολύ ανάλαφρη για έναν Ζυγό, ο οποίος έχει ροπή στα λάθη, στα πάθη και στις αδυναμίες και γνωρίζει πολύ καλά, ότι όλα αυτά είναι μέσα στη ζωή και δεν αξίζει να χαλιόμαστε! Ένας Ζυγός θα παραδεχτεί το σφάλμα του, όταν βεβαιωθεί ότι εσύ από την πλευρά σου έχεις ηρεμήσει, έχεις ξεχάσει το γεγονός και ότι δεν κρατάς κακίες. Αν εσύ δείξεις με την στάση σου ότι τον περιμένεις στην γωνία για να του τα ψάλεις για άλλη μία φορά, τότε μην περιμένεις να σε προσεγγίσει για συγνώμη, πολύ απλά γιατί δεν αντέχει τους καβγάδες και τις αντιθέσεις. Ο Ζυγός λοιπόν θα έχει την διάθεση να αναγνωρίσει τα σφάλματά του, αρκεί να ξέρει εκ των προτέρων ότι το έδαφος τον ευνοεί!

★ ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είναι βέβαιο ότι ένας Σκορπιός έχει έντονα πάθη, που πολλές φορές τον οδηγούν και σε λάθη, τα οποία όμως ξέρει και τα κρατάει πολύ καλά κρυμμένα και προσπαθεί εγκαίρως να τα καλύψει, όχι με τα λόγια του, αλλά με τις πράξεις του. Δεν λέει εύκολα συγνώμη, αλλά αν του κρατήσεις μούτρα και τον απομακρύνεις από κοντά σου, λόγω του σφάλματός του, τότε θα είναι σαν να τον “κοντράρεις” και σε αυτή την περίπτωση, όχι μόνο δεν θα ζητήσει συγνώμη, αλλά θα σου ρίξει και τις ευθύνες! Ένας Σκορπιός θεωρεί ότι αν τον αγαπάς, τότε θα συγχωρείς τα σφάλματά του, έστω και αν ο ίδιος δεν σου ζητά συγνώμη. Στην περίπτωση που ο ίδιος αισθάνεται ότι και εσύ από την πλευρά δεν έχεις φερθεί σωστά απέναντί του, τότε να ξέρεις ότι από την πλευρά του θα σε τιμωρήσει και δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να παραδεχτεί το σφάλμα του σε σένα, ακόμα και αν ο ίδιος κατανοήσει ότι σε αδίκησε.

★ ΤΟΞΟΤΗΣ
Άνθρωποι είμαστε και σφάλματα κάνουμε όλοι, σε τούτη τη ζωή… λέει ο Τοξότης, αφού το έχει φιλοσοφήσει το ζήτημα και ξέρει πολύ καλά, ότι κάθε άνθρωπος έχει πάθη και κάνει λάθη! Δεν του αρέσει να δραματοποιούνται οι καταστάσεις και φυσικά, αν ξέρει ότι εσύ θα κλαις, θα οδύρεσαι και θα του χτυπάς συνέχεια το λάθος του, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ζητήσει συγνώμη, άσε που δεν πρόκειται να παραδεχτεί και το σφάλμα του! Να θυμάσαι πως ο τρόπος που σκέφτεται και λειτουργεί ένας Τοξότης είναι αρκετά επιπόλαιος και πολλές φορές κάνει λάθη, τα οποία ο ίδιος δεν μπορεί να κατανοήσει… Μην παίρνεις λοιπόν τις μετρητοίς την συμπεριφορά του και μην περιμένεις σοβαρές συζητήσεις, που θα δείχνουν μετάνοια, αν θέλεις να συνεχίσει να υπάρχει στη ζωή σου!

★ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ένας Αιγόκερως δεν θέλει να εκτίθεται, γι’ αυτό το λόγο όταν κάνει ένα σφάλμα, θα κάνει πρώτο το βήμα για να επανορθώσει, για να ζητήσει συγνώμη και για να εξομαλύνει την κατάσταση. Δεν θέλει να βγαίνει μείον, δεν θέλει να σχηματίσεις για αυτόν άσχημη άποψη και δεν αντέχει τα «κατηγορώ», πόσο μάλλον όταν ο ίδιος φταίει. Σαφώς, δεν είναι εύκολο από την πλευρά του να αναγνωρίσει τα λάθη του, γιατί τόσο στα λόγια του όσο και στις πράξεις του, προσπαθεί να κινείται βάση λογικής. Έτσι λοιπόν, αν έχει προκύψει κάποιο θέμα μεταξύ σας και έχετε απομακρυνθεί εξαιτίας του, τότε ναι, θα κάνει το πρώτο βήμα για να επανορθώσει και θα προσπαθήσει να σου δώσει να καταλάβεις την δική του θέση!

★ ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην παραξενευτείς αν τσακωθείς άσχημα με έναν Υδροχόο, επειδή έκανε κάποιο λάθος και σε αδίκησε, και την άλλη μέρα σου τηλεφωνήσει σαν να μην τρέχει τίποτα! Ο Υδροχόος δεν δίνει και τόση μεγάλη βάση στα σφάλματα, ούτε στα δικά του, αλλά ούτε και στα σφάλματα των γύρω του! Δεν λέει εύκολα συγνώμη, γιατί θεωρεί ότι τα λάθη, τα πάθη και οι αδυναμίες είναι μέσα στο πρόγραμμα… Έτσι λοιπόν, μην περιμένεις να παραδεχτεί το λάθος του, μην περιμένεις να ζητήσει συγνώμη… περίμενε όμως ότι θα τον δεις μέσα στη χαρά και στον ενθουσιασμό, σαν να μην έχει μεσολαβήσει τίποτα μεταξύ σας, να προσπαθεί να σπάσει τον πάγο για να τα ξαναβρείτε.

★ ΙΧΘΥΕΣ
Ο Ιχθύς, ακόμα και αν δεν φταίει, θεωρεί ότι τα πάντα γύρω του συμβαίνουν επειδή εκείνος έκανε κάποιο σφάλμα. Έτσι λοιπόν, αν ένας Ιχθύς σε αδίκησε, σου είπε ψέματα και δεν σου φέρθηκε όπως άξιζε, το σίγουρο είναι ότι, αν σε αγαπά, θα ζητήσει συγνώμη. Το πρόβλημα με έναν Ιχθύ είναι ότι πολλές φορές δεν μπορεί ο ίδιος να καταλάβει που είναι το λάθος του, που έφταιξε, καταλαβαίνει ότι κάτι δεν έκανε σωστά, όμως μπερδεύει την σκέψη του και δεν ξέρει πώς πρέπει να λειτουργήσει… Σε κάθε περίπτωση όμως, επειδή δεν του αρέσει να υπάρχει άσχημο κλίμα ανάμεσα σε αυτόν και στους ανθρώπους που αγαπά, θα ζητήσει συγνώμη… αλλά θα επαναλάβει σύντομα ξανά το ίδιο λάθος, αν δεν φροντίσεις να του επισημάνεις και να του εξηγήσεις τι είναι αυτό που σε ενόχλησε!

astrologos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top