Πόσο εύκολα βαριέται στο σεξ κάθε ζώδιο;

0

Μερικοί δεν φημίζονται για το... πάθος τους!

Η Θεοπούλα είχε πει «Άντε καλέ σιγά! Κόβεται το Σεξ;». Μωρέ, κόβεται και παρακόβεται! Όσο… απολαυστικό κι αν είναι, υπάρχουν κάποια πράγματα που μας… ξενερώνουν και μας κάνουν να βαριόμαστε! Ποια είναι αυτά;

Κριός
Ε, καλά τώρα… Με τον Άρη πάνω από το κεφάλι του, σκέφτεται το σεξ κάθε 2 δευτερόλεπτα! Ακόμα κι όταν τσακώνεται! Έλα όμως που και ο παθιάρης ο Κριός μπορεί να βαρεθεί στο σεξ! Πως; Με δύο τρόπους! Πρώτον αν του κόψουν την πρωτοβουλία και δεύτερον αν το έχει δεδομένο. Δεν το θέλει στο πιάτο ρε παιδάκι μου! Θέλει να το διεκδικήσει το… σεξ! Μόνο έτσι δεν βαριέται!

Ταύρος
Μαμ, «κοκό» και νάνι είναι το Ταυράκι! Όπου «κοκό» φυσικά, το σεξ! Είναι και αισθησιακός αλλά και αχόρταγος σε αυτόν τον τομέα, αλλά-κι όμως-μπορεί να βαρεθεί! Πως; Σεξ τύπου, γρήγορα, πρόχειρα, άβολα ή αστραπιαία, χωρίς τα απαιτούμενα προκαταρκτικά, είναι πέρα για πέρα βαρετό για τον Ταύρο, που θέλει και ποσότητα αλλά κυρίως ποιότητα!

Δίδυμος
Όσο κι αν δεν το πιστεύεις, το βαριέται πανεύκολα! Ναι, ναι αυτός ο ερωτύλος, που φλερτάρει απίστευτα και αποπνέει την μέγιστη γοητεία, μπορεί εύκολα να βαρεθεί το σεξ και μάλιστα με δύο τρόπους! Πρώτον, και στο κρεβάτι χρειάζεται διάλογος για το Δίδυμο! Σεξ στα μουγκά θα τον κάνει να χασμουριέται! Δεύτερον και κυριότερο, η ρουτίνα! Ναι, όταν έχει μακροχρόνια σχέση ο Δίδυμος, βαριέται που ξέρει και τι θα ζήσει στο κρεβάτι με ένα ταίρι που έχει περιπτυχθεί κι άλλες αμέτρητες φορές… Ε του αρέσει το καινούργιο, τι να κάνουμε!

Καρκίνος
Μην τον βλέπεις έτσι γλυκούλι και αθώο το Καρκινάκι! Κρύβει φουλ πάθος και ερωτισμό μέσα του! Το θέμα είναι όμως, πως πάντα συνοδεύεται από συναίσθημα! Αυτό σημαίνει, ότι ένα σεξ ανούσιο, ψυχρό, ζωώδες που βασίζεται μόνο στη σαρκική απόλαυση και όχι στο συναίσθημα, όχι απλά το βαριέται αλλά τον αφήνει και παντελώς αδιάφορο!

Λέων
Τι να λέμε τώρα! Αν το σεξ δεν έχει χολιγουντιανό σκηνικό, πάθος στο κόκκινο και δεν θυμίζει συναισθηματική σε συνδυασμό με αισθησιακή ταινία, τότε είναι βαρετό για το Λιοντάρι και λίγα λέμε! Σεξ με πρόγραμμα, χλιαρό και μόνο για σωματικές ανάγκες είναι η απόλυτη βαρεμάρα για έναν Λέοντα!

Παρθένος
Αν και σίγουρα αποτελεί τον πιο περιποιητικό και ταλαντούχο εραστή, βαριέται πολύ εύκολα το σεξ. Ίσως περισσότερο από όλους. Δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, απλά κάθε είδους απόλαυση για τον Παρθένο είναι δευτερεύουσα στη ζωή του και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας του μπορεί να έρθουν στο μυαλό του, ακόμα και εκείνη την ώρα!

Ζυγός
Πότε βαριέται το σεξ ένας Ζυγός; Όταν δεν έχει… ταμπέλα! Τι εννοούμε; Πως αν το σεξ δεν είναι μέσα σε σχέση σοβαρή ή γάμο, δεν έχει καμία ουσία για το Ζυγό και φυσικά το βαριέται! Οπότε onenightstand, ελεύθερες σχέσεις και τέτοια, κάνουν τον Ζυγό, όχι μόνο να χασμουριέται, αλλά και να απεχθάνεται το σεξ!

Σκορπιός
Χαχαχαχα! Εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν τύπο που τα πάντα γύρω του, είναι σεξ! Είναι προτεραιότητα του και όλα γυρνάνε γύρω από αυτόν τον τομέα. Συνεπώς, ο Σκορπιός δεν βαριέται τον μικρό του θεό, το σεξ, εκτός κι αν είναι από μόνο του βαρετό! Δεν θέλει απλά πράγματα και θεωρεί ότι δεν υπάρχουν όρια στο κρεβάτι! Αν του βάλουν όρια, τότε ναι, βαριέται!

Τοξότης
Βαριέται πανεύκολα το σεξ, παρόλο που είναι ένα παθιάρικο Ζώδιο της Φωτιάς. Βαριέται όμως ένα συγκεκριμένο είδος… σεξ! Το συνηθισμένο! Αυτό που κάνουν όλοι! Ο Τοξότης θέλει περιπέτεια και στο σεξ, θέλει αλλαγές, θέλει πειραματισμούς, θέλει διαφορετικά μέρη. Ένα σεξ πάνω στο κρεβάτι, κάνοντας τα… κλασσικά, κάνουν τον Τοξότη να… κοιμάται!

Αιγόκερως
Μπορεί να σου φαίνεται ψυχρός αλλά οι επιδόσεις του στο κρεβάτι είναι ακαταμάχητα… ζωώδεις! Ο Αιγόκερως θα βαρεθεί το σεξ μόνο αν το ταίρι του δεν του κάνει όχι σαν σεξ-παρτενέρ, αλλά σαν προσωπικότητα. Όσο κι αν αποδίδει στο κρεβάτι ο άλλος, αν ο Αιγόκερως δεν τον θαυμάζει, δεν έχει γοητευτεί ή δεν είναι του επιπέδου του, τον βαριέται πανεύκολα και απλά δεν του βγαίνει!

Υδροχόος
Η απάντηση είναι μία! Δεν το βαριέται το σεξ ποτέ εκτός αν είναι… σοβαρό! Αν δεν έχει παιχνίδια, γέλιο και διασκέδαση αλλά έχει μόνο ρομαντισμούς και πάθη και τέτοια, ναι, ο Υδροχόος θα βαρεθεί! Δεν του αρέσουν τα στημένα και αν είναι τέλειο το κρεβάτι, το βαριέται. Δεν θέλει τέλειο σεξ! Αυτό που τον τρελαίνει είναι τα πειράματα, ακόμα κι αν καταλήξει σε γκάφες!

Ιχθύς
Βρε ‘σεις… Αν το σεξ δεν έχει λίγη φαντασία, λίγο παιχνίδι ρόλων, λίγο παραμύθι, τότε είναι αναπαραγωγή ζώων, όχι σεξ! Για το Ψάρι, εκείνη η ώρα είναι μία μαγεία και αφήνει την φαντασία του ελεύθερη και αν και ο άλλος ανταποκρίνεται, τότε κάνει θαύματα! Επίσης, ένα πράγμα που όχι απλά βαριέται, αλλά τον ξενερώνει κιόλας, είναι τα πολλά λόγια! Ε μα! Τι τον κόβεις με φράσεις την ώρα που η φαντασία του οργιάζει, πουλάκι μου;

oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top