Λαχταριστό και παραδοσιακό πιάτο για το μεσημεριανό σας
Υλικά
Για 2-4 άτομα
- 1 κιλό μοσχάρι φιλέτο ή κιλότο
- 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 3 κουταλιές της σούπας ξίδι
- 1 ½ φλιτζάνι λευκό κρασί
- 100 γραμμάρια μαϊντανός
- 5 σκελίδες σκόρδο
- αλεύρι
- αλάτι
- Πιπέρι
- Κόβουμε το κρέας σε μικρές φέτες, το αλατοπιπερώνουμε και το αλευρώνουμε ελαφρώς.
- Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει και τσιγαρίζουμε το κρέας να πάρει ξανθό χρώμα.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε το σκόρδο καθαρισμένο και ψιλοκομμένο, σβήνουμε με ξίδι και το κρασί, προσθέτουμε λίγο νερό και πασπαλίζουμε το μαϊντανό ψιλοκομμένο.
- Σκεπάζουμε με καπάκι και ψήνουμε σε μέτρια φωτιά για 30 λεπτά περίπου.
sidagi
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.