Για μεσημέρι και για βράδυ...
Υλικά
Για 2-4 άτομα
- 1 σκελίδα σκόρδο
- μαϊντανό όσο θέλετε
- 150 γραμμάρια γραβιέρα
- 2 κουταλιές λάδι
- αλάτι, πιπέρι
- 8 αυγά
- 3 πράσα κομμένα σε φέτες
- 1 λεμόνι
- Σε ξύλο κοπής ψιλοκόψτε 1 κουταλιά μαϊντανό και κόψτε το κασέρι σε κυβάκια.
- Πλένετε τα πράσα και τα στραγγίζετε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
- Βάλτε στη φωτιά ένα φαρδύ αντικολλητικό τηγάνι με το λάδι και μόλις ζεσταθεί, σοτάρετε τα πράσα και το σκόρδο με τη φλούδα για περίπου 7 λεπτά και αφαιρέστε το σκόρδο.
- Στο μεταξύ, χτυπήστε τα αυγά, προσθέστε το μαϊντανό, τη γραβιέρα, αλάτι, πιπέρι, ανακατέψτε τα και ρίξτε τα στο τηγάνι με το πράσο.
- Ψήστε την ομελέτα σε μέτρια φωτιά για 5-6 λεπτά, σκεπάστε τη μ’ ένα καπάκι, γυρίστε την, ψήστε την απ’ την άλλη πλευρά και σερβίρετέ τη ζεστή.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.