Μερεντάκια (Γεμιστά μπισκότα με μερέντα)


Το πιο εύκολο γλυκό με τρία υλικά!!!

Υλικά:
  • 1 φλιτζάνι μερέντα και μισό για το άλειμμα
  • 4 αυγά
  • 2 φλιτζάνια αλεύρι + 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ (ή 2 φλ. φαρίνα)
Εκτέλεση:
  • Χτυπάτε με το σύρμα τα αυγά και τη μερέντα και κατόπιν προσθέτετε το αλεύρι.
  • Αν είναι λίγο αραιό μην προσθέσετε άλλο αλεύρι, πάρτε το με το κουτάλι και ρίξτε κουταλιές σε μια λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα.
  • Φροντίστε να είναι ζυγός ο αριθμός, γιατί θα γίνουν σάντουιτς.
  • Αναλόγως πόσο μεγάλα θα τα κάνετε, θα βγει και ο αριθμός τους.
  • Η συμβουλή μου είναι να τα κάνετε μικρά, γιατί φουσκώνουν στο ψήσιμο και αφού θα ενωθούν να μη γίνουν τεράστια.
  • Ψήνουμε σε φούρνο με αέρα στους 150 C για 12′. Ούτε λεπτό παραπάνω!
  • Αφού κρυώσουν ενώνετε ανά δύο με μερέντα.
Καλή επιτυχία!!


Σας ενδιαφέρουν κι' αυτά...