Η δύναμη των χρωμάτων στα...ζώδια!!!

0

βοηθάμε το μυαλό να ηρεμήσει και το σώμα να αποβάλλει οτιδήποτε αρνητικό

Είναι αποδεδειγμένο ότι η επιλογή που κάνουμε στα χρώματα έχει να κάνει με τα συναισθήματα και τη συμπεριφορά μας. Αυτά πάλι επηρεάζονται από τον αστρικό κύκλο έντονα. 

Από το χρώμα και μόνο που αντιστοιχεί σε κάθε ζώδιο μπορούμε να μάθουμε πολλά για τον χαρακτήρα ενός ατόμου. Με την επιλογή του σωστού χρώματος βοηθάμε το μυαλό μας να ηρεμήσει και το σώμα μας να αποβάλλει οτιδήποτε αρνητικό .. 

ΚΡΙΟΣ
Ζώδιο που αγωνίζεται, μάχεται με την καθημερινότητα. Έχετε έναν απίστευτο παρορμητισμό που σίγουρα αποδεικνύει πως το χρώμα που σας ταιριάζει είναι το κόκκινο. Κι όλες τους οι αποχρώσεις πάντα σε έντονους και σκούρους τόνους. Μπορείτε να μην ντύνεστε στα. κόκκινα εξ' ολοκλήρου όμως ένα αξεσουάρ επάνω σας έχει ένα πορφυρό χρώμα που αναδεικνύει την τόλμη σας και τον δυνατό χαρακτήρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Από τα πολύ ρομαντικά και σταθερά ζώδια έχετε μια έντονη επιθυμία κάθε φορά για το ροζ και όλες του τις γλυκές αποχρώσεις. Είναι το χρώμα που σας βοηθάει να αποβάλλεται το άγχος της καθημερινότητας και να προσθέσετε τη ρομαντική πινελιά που έχετε ανάγκη στη ζωή σας. Ακόμα και μια ροζ τσάντα ή ένα κοραλλί φουλάρι είναι αρκετά να σας φτιάξουν τη διάθεση και να σας τονώσουν το ηθικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είστε από τις πολύ δυνατές προσωπικότητες και ταυτόχρονα βγάζετε προς τα έξω τον πολύ εφηβικό εαυτό σας. Επιλέγετε το κίτρινο σαν βασικό χρώμα σε έντονους τόνους αποφεύγοντας τις απαλές αποχρώσεις του και σε συνδυασμό με άλλα χρώματα δείχνετε ακόμα πιο έντονα τον πολύπλευρο χαρακτήρα σας ειδικά αν αυτό είναι το μπλε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σας αρέσουν οι συνδυασμοί του μπλε, του τυρκουάζ και του γαλάζιου με το γκρι για να τονίσετε και τις δυο πλευρές του εαυτού σας. Και αυτή την ευαίσθητη αλλά και την άλλη σας πλευρά, εκείνη της μεγάλης εσωστρέφειας με εκρήξεις γκρίνιας. Από τα ζώδια που δεν δέχονται εύκολα τις αλλαγές στη ζωή σας, επιμένετε πάντα στους τόνους του γκρι για να κρατήσετε τις ισορροπίες σας.

ΛΕΩΝ
Από τα ζώδια που θέλετε να τραβάτε τα βλέμματα και να κλέβετε τις εντυπώσεις. Επιλέγετε το έντονο κίτρινο και πορτοκαλί αλλά σας γοητεύουν περισσότερο στα ρούχα είναι, το κίτρινο του ήλιου, το πορτοκαλί του δειλινού και το χρυσό για να εντυπωσιάσετε με κάποιο κόσμημα. Χαρούμενα ζώδια, δημιουργικά και με έντονη την προσωπικότητά σας δεν κάνετε απόκλιση αυτή σας της επιλογής δεδομένου ότι παθιάζεστε με ότι αγαπάτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είστε σταθερά ζώδια αι η πρακτικότητά σας, σας οδηγεί στην επιλογή του άσπρου, του μαύρου αλλά και ροζ ή λιλά. Δεν θέλετε να ξεχωρίζετε αλλά να περνάτε απαρατήρητοι. Αυτά τα χρώματα σας βοηθούν να χαλαρώσετε και να διατηρήσετε την ηρεμία σας.

ΖΥΓΟΣ
Ευγενικοί από τη φύση τους οι Ζυγοί επιλέγουν το πράσινο σε απαλούς τόνους και το σμαραγδί χρώματα που αντιπροσωπεύουν και αυξάνουν τον ερωτικό και ρομαντικό χαρακτήρα σας ενώ οι αποχρώσεις του μπλε την αισιοδοξία και την ηρεμία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τι άλλο θα μπορούσε να αναδείξει τον αυστηρό αλλά και μυστικοπαθή χαρακτήρα σας! Το μαύρο και το μπορντό είναι τα δυο χρώματα που αντιπροσωπεύουν το μέσα σας. Δεν είστε ποτέ διατεθειμένοι να φανερώσετε τις εσωτερικές σας ανησυχίες και το κρύβετε πολύ καλά πίσω από τα σκούρα σας χρώματα. Όταν δε θέλετε απλά και μόνο να αποκαλύψετε ή να εκδηλώσετε τον έρωτά σας το ιδανικό σας είναι το κόκκινο!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είστε πολύ φωτεινό και γεμάτο ζωντάνια ζώδιο κι επιλέγετε φωτεινά χρώματα με κορυφή το μπλε, το πράσινο που αναδεικνύουν την πάντα καλή σας διάθεση και το φούξια όταν νιώθετε αισιόδοξοι.
Γοητεύετε και μαγεύετε με τις ενδυματολογικές σας προτιμήσεις αφού όσοι σας κοιτάξουν θα γεμίσουν από τη δική σας τη χαρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σοβαρότητα είναι το στοιχείο που δείχνετε με τους χρωματικούς και ενδυματολογικούς συνδυασμούς που κάνετε. Τα σκούρα χρώμα με βάση το καφέ και το μαύρο είναι αυτό που σας χαρακτηρίζει. Με το πράσινο που δίνει ελπίδα σε όποιον το φοράει, νιώθετε πιο αισιόδοξοι διώχνοντας κάθε αρνητισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είστε από τα πιο ανεξάρτητα κι ελεύθερα ζώδια που αυτό προσπαθούν να περάσουν και στους άλλους! Οι χρωματικές σας προτιμήσεις, κυμαίνονται στις αποχρώσεις του γαλάζιου και του μωβ που φτάνει μέχρι και το λιλά. Σας αρέσει να ξεχωρίζετε και να τραβάτε ευχάριστα κι όχι επιδεικτικά τα βλέμματα επάνω σας και το καταφέρνετε με μεγάλη επιτυχία!

ΙΧΘΥΕΣ 
Από τα πιο ευαίσθητα και τα πιο ρομαντικά ζώδια οι Ιχθύες μας ξεχωρίζουν πάντα με τις διαφορετικές τους προτιμήσεις. Όταν η διάθεσή σας φτάνει την κυκλοθυμία χρωματολογικά προτιμάτε το γαλαζοπράσινο και το τυρκουάζ και όταν ο ρομαντισμός σας χτυπάει κόκκινο, είστε από την κορυφή μέχρι τα νύχια σε αποχρώσεις του ροζ και του λιλά.

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top