Αυγά ποσέ


τηγανητά αλλά... σε νερό

ΥΛΙΚΑ
  • αυγά
  • λίγο ξύδι
  • νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Σε ένα τηγάνι βάλτε νερό μέχρι τη μέση περίπου.
  2. Προσθέστε λίγο ξύδι και αφήστε το να βράσει.
  3. Χαμηλώστε τη φωτιά ώστε το νερό να σιγοβράζει.
  4. Σπάστε το αυγό σε ένα μπολ και ρίξτε το αργά μέσα στο νερό.
  5. Το νερό θα πρέπει να είναι αρκετό ώστε να καλύπτει το αυγό.
  6. Βγάλτε το αυγό με τρυπητό κουτάλι.

Σας ενδιαφέρουν κι' αυτά...