Τηγανιτά δαχτυλίδια κρεμμυδιών


ONION RINGS

ΥΛΙΚΑ
  • 6 μεγάλα κρεμμύδια ξερά
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι
  • 1 1/2 φλιτζάνι τσαγιού μπύρα
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια, αφαιρούμε τις φλούδες τους, τα κόβουμε σε ροδέλες και στην συνέχεια χωρίζουμε τα δαχτυλίδια.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, προσθέτουμε την μπύρα, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει παχύρρευστο.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει.
Τηγανίζουμε λίγα κρεμμύδια κάθε φορά και τα γυρνάμε για να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.
Τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και τα βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να στραγγίξουν.


Σας ενδιαφέρουν κι' αυτά...