Ομελέτα πατάτας με καταΐφι σε 30 λεπτά!!!


θα τη λατρέψετε...

Υλικά
  • 3 πατάτες, κομμένες σε καρέ
  • 100 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
  • 50 γρ. κασέρι, τριμμένο
  • 5 κ.σ. γάλα
  • 6 φέτες γαλοπούλα καπνιστή
  • 6 αυγά
  • 5 κ.σ. καταΐφι, θρυμματισμένο
  • 1 κ.σ. βούτυρο
  • Λίγο δυόσμο
  • Αλάτι/Πιπέρι
Εκτέλεση
  1. Αφού κόψετε τις πατάτες σε καρέ, αλατίστε και τηγανίστε τις μέχρι να ροδίσουν.
  2. Ταυτόχρονα, αφήστε το καταϊφι να ξεπαγώσει και να στεγνώσει.
  3. Σ’ ένα βαθύ μπολ, χτυπήστε τα αυγά με το γάλα μέχρι να γίνουν ένα αφράτο μίγμα.
  4. Σε ένα μεγάλο τηγάνι, σοτάρετε ελαφρά τη γαλοπούλα και το καταϊφι.
  5. Προσθέστε τις τηγανισμένες πατάτες, τη φέτα και το κασέρι και περιχύστε τα υλικά με το μίγμα.
  6. Αλατοπιπερώστε και αφήστε την ομελέτα να ψηθεί σκεπασμένη για 5 λεπτά.
  7. Αναποδογυρίστε την ομελέτα, ούτως ώστε το καταΐφι να έρθει πάνω και αφήστε να ψηθεί για ακόμη 5 λεπτά.
mama365

Σας ενδιαφέρουν κι' αυτά...