Τ’ άστρα μαρτυρούν το γούστο σου στη μόδα!

0

Εσύ πως ψωνίζεις;

Αλήθεια ποια είναι η σχέση σου με την μόδα και τι αγοράζεις όταν ψωνίζεις; Μα και εδώ φυσικά η λύση έρχεται από ψηλά αφού παρακάτω η Μάντυ Σωτηρίου, μπλόγκερ του DoNotBuyJustCry σου εξηγεί τι φοράς και τι πώς ψωνίζεις ανάλογα με το ζώδιο σου.

Κριός
Λατρεύεις τη μόδα! Παρακολουθείς τις τάσεις και θέλεις να φορέσεις όλα τα νέα τρεντ. Πολλές φορές όλα μαζί.

Ταύρος
Θα τα ψάξεις όλα μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας μέχρι να αγοράσεις αυτό ακριβώς που έχεις στο μυαλό σου. Δεν θα σκορπίσεις άσκοπα τα χρήματα σου μέχρι να βρεις αυτό για το οποίο βγήκες στα μαγαζιά.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι ευθύνονται για όλα τα περίεργα που κυκλοφορούν στους δρόμους. Καμία ντροπή. Μόνο δέος.

Καρκίνος
Μπορεί να ακούς την γνώμη της μαμάς σου ή του αγαπημένου σου, πάντα όμως βάζεις την δική σου πινελιά στο ντύσιμο σου!

Λέων
Ο Λέων είναι ο πρώτος που γονάτισε την πιστωτική του ψωνίζοντας μόνο επώνυμα. Τα μαγαζιά είναι γεμάτα με ρούχα που είναι στιλάτα και οικονομικά, γιατί να μην κάνεις οικονομία και να τα δώσεις κάπου αλλού, ας πούμε σε …παπούτσια;

Παρθένος
Η Παρθένος είναι η εφευρέτης της walking closet (δωμάτιο ντουλάπα), καθώς επίσης και όλων των τρόπων που μπορείς να τακτοποιείς τα ρούχα σου ανά κατηγορία. Πάντα ξέρεις τι θέλεις να αγοράσεις αλλά και πώς θα το τακτοποιήσεις τέλεια αφού τα πάρεις σπίτι.

Ζυγός
Ο Ζυγός είναι πολύ αποφασιστικός στα ψώνια του. Θα πάει τα μαγαζιά, θα ψωνίσει στο τσακ μπαμ και μετά θα πάει άλλες τρεις φορές για να τα αλλάξει γιατί δεν ήταν ακριβώς αυτό που ήθελε.

Σκορπιός
Τον Σκορπιό δεν τον ενδιαφέρουν τα ρούχα. Τον Σκορπιό τον ενδιαφέρουν τα εσώρουχα τα δικά του ή του άλλου. Οπότε υπάρχουν πιθανότητες το πορτοφόλι σου να αδειάζει όταν βγαίνεις να αγοράσεις εσώρουχα.

Τοξότης
Του Τοξότη το μάτι κόβει. Γενικά, ξέρει να διαλέγει τα καλύτερα και κάνει την έρευνα του πριν δώσει τα χρήματα του.

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως σαν οικονόμος άνθρωπος, ξέρει τα πάντα για bazar, προσφορές και 10ήμερα εκπτώσεων και έτσι αγοράζει αυτά που θέλει- με όπλο του την υπομονή- σε καλές τιμές.

Υδροχόος
Ο Υδροχόος έχει τη μόδα γραμμένη στα παλιά του τα παπούτσια τις περισσότερες φορές -ναι αυτά που τα έχει από 1998 αλλά είναι χειροποίη- και έχουν υποστεί ειδική επεξεργασία για να μην επιβαρύνουν το περιβάλλον. Οι πιο τρελές και εκκεντρικές τάσεις της μόδας είναι το φόρτε του.

Ιχθείς
Οι Ιχθύς μισούν τα trends. Οι άνθρωποι θα μπορούσαν να ζουν 100 χρόνια πίσω, με τα πουά τους, τους φιόγκους τους και τα βαμβακερά εσώρουχα τους. Αρκεί να είναι όλα επώνυμα.

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top