Οι προβλέψεις για τα ζώδια τον Ιανουάριο!

0

«πωλούνται υλικά από κατεδάφιση»

Βελόνα και κλωστή Αντωνάκη μου… Βελόνα και κλωστή… Αχ και το έλεγες Αντωνάκη μου! Σαν να σε ακούω: «Εγώ είμαι τρελός, θα πάρω το καπελάκι μου και θα φύγω». Και το έκανες Αντωνάκη μου. Το πήρες το καπελάκι σου. Και την έκανες.

Και να τώρα Αντωνάκη μου τα χάλια μας: το σπιτάκι μας, «πωλούνται υλικά από κατεδάφιση» -που λέει και ο Καραβάγκος- Αντωνάκη μου. Πάει το σπιτάκι μας Αντωνάκη μου. Πάει… Άστρα να πάνε και ο θερμοσίφωνας λιπόθυμος στο πάτωμα, που έλεγε και η Παγώνα, Αντωνάκη…

ΚΡΙΟΣ

Στα up: Γενάρης, και καιρός για νοικοκύρεμα. Συμμάζεψε τα ασυμμάζευτα στο χώρο της δουλειάς και της οικογένειας. Ξεκαθάρισε εκκρεμότητες, λογαριασμούς, χαρτιά, περιουσιακά, γραφειοκρατίες και συναφή, για να ηρεμήσεις και να γλιτώσεις από εντερικές ενοχλήσεις, που οφείλονται στην πίεση και διόλου σε πραγματικούς λόγους υγείας (έχεις ακούσει για μαγουλάδες από το άγχος; Κι όμως γίνεται!). Με την κακούργα Πανσέληνο, που βγαίνει τσάρκα στον Καρκίνο στις 5 του μηνός γονείς, οικογένεια και συγγενολόι κρατούν τα σκήπτρα, αφού οι γκρίνιες τους δεν σε αφήνουν σε ήσυχο κλαρί. Από την άλλη πλευρά οι υποχρεώσεις στη δουλειά και την καθημερινότητα σε έχουν κάνει να αισθάνεσαι τουλάχιστον Ιώβ. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και δώσε προτεραιότητα στην ψυχική σου γαλήνη, ειδάλλως σε βλέπω να κάνεις παρέα στα τσατάλια.

Στα down: Προς το τέλος του Γενάρη τα πράγματα αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα (να μην ήμαστε και αχάριστοι Μπάμπη μου). Οι δουλειές ανοίγουν, τα οικονομικά σκαρφαλώνουν και από υγεία τα πας μια χαρά, εκτός αν είσαι τίποτα άλλο ζώδιο και ουχί ερίφιο. Ο Δίας μέσα από τον Λέοντα και ο Κρόνος μέσα από τον Τοξότη φέρνουν στη ζωή σου νέους ενδιαφέροντες ανθρώπους, ενώ τους παλιούς τους παίρνει ο μπαμπούλας. H Αφροδίτη έχει στήσει τσαντίρι στον Υδροχόο και όλο και κάτι καλό θα σου φέρει μέχρι τις 27. Αν ανήκεις στα αδέσμευτα κριαράκια, σε βλέπω σύντομα ζευγαρωμένο. Αν έχεις βρει το έτερον ήμισυ, το χαρτί βγάζει γάμο. Και για να στα “ξηγήσω πιο απλά, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου.

Up dates: 2, 3, 6, 7, 8, 16, 17, 18, 21, 22, 25, 26, 29, 30

A papa dates: 4, 5, 11, 12, 13, 19, 20, 31

ΤΑΥΡΟΣ

Στα up: Το 2015 σου μπαίνει με μια ισχυρή δυναμική στη δουλειά, καθώς σε έχει πιάσει μια πρεμούρα να αναλάβεις πρωτοβουλίες, να καταστρώσεις καταχθόνια σχέδια και να κάνεις τους άλλους-ξέρεις εσύ ποιους- να συνειδητοποιήσουν ότι έχουν απέναντί τους έναν άνθρωπο-κύριο της μοίρας του και ουδόλως ένα ανδρείκελο των δικών τους πρόστυχων επιθυμιών. Ήλιος και Ερμής συνεχίζουν να κινούνται στον αγαπημένο σου Αιγόκερω, γεγονός που σε γεμίζει με αισιοδοξία και σε ωθεί να το ρίξεις έξω, στη dolce-vita, στα μπουζούκια και γενικότερα σε όλα τα πράγματα που δίνουν νόημα στη ζωή (included εκείνο που έχεις στο αναίσχυντο μυαλό σου). Με την Πανσέληνο στις 5 θα ασχοληθείς και με πιο σοβαρές δουλειές, όπως -λέμε τώρα- το πουλί και τα οικονομικά σου.

Στα down: Επειδή όμως το πολύ το κύριε ελέησαν το βαριέται και ο διάκονος, άλλαξε την πορεία σου και φρόντισε να μάθεις καμιά καινούργια στάση, από τις 12/1, που ο Άρης μέσα από τα ψάρια λαδολέμονο θα ανεβάσει τη libido σου στα ύψη. Η Αφροδίτη αρχίζει και αυτή την πορεία της στις μαρίδες με αποτέλεσμα να φουντώνουν οι συζητήσεις, οι συναντήσεις και τα one-night-stands. Γρήγορα: Μανικιούρ, πεντικιούρ, ντεκαπάζ και ανταύγειες. Τέλος οι συντηρητικές εμφανίσεις, τα ταγιέρ και τα μεσοφόρια. Ντύσου πρόστυχα και βάλε το κραγιόν σου Από τις 27 προβλέπεται όργιο. Και για να στα “ξηγήσω πιο απλά, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου.

Up dates: 1, 4, 5, 9, 10, 19, 20, 23, 24, 27, 28, 31

A papa dates: 6, 7, 8, 14, 15, 21, 22,

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα up: Το 2014 σε απασχόλησε έντονα το ερώτημα «ευτυχία ή επιτυχία», και η απάντηση των άστρων είναι σαφώς ευτυχία. Τώρα, αν πάλι σου καθίσει καμία «ευτυχισμένη επιτυχία», τόσο το καλύτερο –και στα δικά μας οι αδέσμευτοι. Το 2015 επιβάλλεται να είσαι σαφής σε δηλώσεις, αποφάσεις και διαπραγματεύσεις, για να μη μπλεχτούμε άσχημα εδώ μέσα, και να κάνεις τον Ντόναλντ σε άγριες προκλήσεις που ποτέ δεν ξέρεις πού σε βγάζουνε, Περικλή μου. Η περίοδος αυτή δεν είναι η πανδαισία των ήχων και των χρωμάτων, αφού ο δικός σου κυβερνήτης, ο Ερμής, το παίζει ανάδρομος από τις 21 του μηνός και δεν αφήνει περιθώρια για ενθουσιασμούς και πανζουρλισμούς….

Έχε το νου σου σε προβλήματα που μπορεί να προκύψουν στο χώρο της δουλειάς και μη δίνεις λαβές και πόμολα για σχόλια και κουτσομπολιά. Προσοχή επίσης σε ραντεβού, αλληλογραφίες, φαξ και παρεμφερή επαγγέλματα. Όσα Διδυμάκια αποφασίσετε να κάνετε τώρα αλλαγές, καλύτερα να το ξεχάσετε. Τα προβλήματα στο γραφείο από τις 12 κάνουν διαδήλωση (ας είναι καλά ο Άρης), ωστόσο η κατάσταση θα αρχίσει να ψιλοβελτιώνεται από τις 20 Φλεβάρη (ναι καλά διάβασες).

Στα down: Τώρα ευνοούνται τα twins που ασχολούνται με τα ΜΜΕ (εκδότες, νταβατζήδες, περιπτεράδες και κιόσκια). Τα άστρα δεν λένε γιατί! Περνάς μια μικρή ταλαιπωρία στους σεβντάδες, από ό,τι λέει όμως το χαρτί, σύντομα θα πάρεις τα επάνω σου. Οι ευκαιρίες για εκτόνωση πολλές, αλλά για πιο σοβαρά πράματα περίμενε στο ακουστικό σου. Και για να στα “ξηγήσω πιο απλά, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου.

Up dates: 2, 3, 6, 7, 8, 11, 12, 13, 21, 22, 25, 26, 29, 30

A papa dates: 9, 10, 16, 17, 18, 23, 24,

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στα up: Η ζωή σε κέρασε αρκετό φαρμάκι και πήρες το μαθηματάκι σου. Τώρα ξέρεις ότι θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στις επιλογές σου, είτε αυτές έχουν να κάνουν με ανθρώπους, είτε πρόκειται για τις μοκέτες. Μέσα στο 2015 οι μάσκες πέφτουν στο παρκέ και έτσι θα καταλάβεις επιπροσθέτως ποιοι είναι οι φίλοι σου και οι πραγματικοί σου σύμμαχοι σε τούτη την άτιμη την κοινωνία. Σταμάτα λοιπόν να γκρινιάζεις, γιατί γκρινιάζεις και άγαρμπα. Ξέρω ότι τελευταία πέρασες τα βασανιστήρια τις δοκιμασίες και τις μονομαχίες της «μουρμούρας», έκανες τα πικρά γλυκά, έκανες την πάπια, τον ηθοποιό, τον γελωτοποιό, δηλαδή έκανες τα πάντα, αλλά από επιβραβεύσεις, λίγα πράματα. Κάνε λιγάκι υπομονή και καμιά θετική σκέψη να βρίσκεται μέχρι τις 5 του μήνα, που σκάει μύτη η Πανσέληνος στο ζώδιό σου. Κατόπιν τούτου, τα χοντρά παλούκια περνούν πλέον στο παρελθόν και όσα έχουν μείνει, είναι για να περνάς την ώρα σου.

Στα down: Οι ευκαιρίες για ανάταση και έκταση στο κρεβάτι θα είναι τόσες πολλές, που ούτε εσύ θα πιστεύεις στα ματάκια σου. Η αλανιάρα Αφροδίτη από τις 27 μέσα από τον μπατζανάκη σου τον ξιφία, κάνει διάφορες συνομωσίες και σου φέρνει την επιτυχία στο πιάτο γαρνιρισμένη με πουρέ (καλέ πείνασα). Καιρός να ανακτήσεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση και να προχωρήσεις σε νέες κατακτήσεις. (Στα άρματα, στα άρματα, Ομέρ Βρυώνη). Και για να στα “ξηγήσω πιο απλά, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου.

Up dates: 1, 4, 5, 9, 10, 14, 15, 23, 24, 27, 28, 31

A papa dates: 11, 12, 13, 19, 20, 25, 26

ΛΕΩΝ

Στα up: Η νέα χρονιά σε βρίσκει με πολλές υποχρεώσεις, που σε εμποδίζουν να κάνεις νέα σχέδια προς το παρόν, αλλά μη γκρινιάζεις, ουδέν κακόν αμιγές καλού, αφού γενικότερα οι αλλαγές δεν είναι της παρούσης για την περίπτωσή σου. Το σύμπαν ωστόσο θα σε βοηθήσει μακροπρόθεσμα να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες εκείνες, που ενώ ήταν μπροστά σου, εσύ δεν τις έβλεπες (καταραμένη πρεσβυωπία). Μπορεί η Πανσέληνος στις 5 να είναι λίγο στριμόκωλη, στο πλευρό σου ωστόσο παραμένει ο Δίας, έτσι ώστε να συνεχίσεις να σχίζεις χασέδες σε συμφωνίες, συναντήσεις, διαπραγματεύσεις (επαγγελματικές και… άλλες). Με τον Κρόνο στον Τοξότη, συνέχιζε να τα χώνεις σε καζίνα, λαχεία και να ξύνεις σκρατς πιο συχνά. Πρόσεξε μόνο μη το παρακάνεις στο ξύσιμο, γιατί υπάρχει πιθανότητα να σκίσεις το καλσόν σου.

Στα down: Ο Άρης μέχρις τις 12 συνεχίζει τα σουλάτσα φάτσα στο δικό σου ζώδιο και θα επηρεάσει όσους έχουν γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο. Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, κλείδωσε τα τραπεζομάχαιρα, το καλό σερβίτσιο της γιαγιάς και το ταίρι σου στο πατάρι, μέχρι νεωτέρας. Και αυτό γιατί τα ιπτάμενα αντικείμενα -όπως τασάκια- θα φορεθούν πολύ. Καλού-κακού, δείχνε μια καχυποψία σε προτάσεις και συνεργασίες. Δες με πιο σκληρό και διαπραγματευτικό τρόπο το δεσμό σου με το έτερον: Τόσα παίρνω, τόσα δίνω! Αν μέσα στα σχέδιά σου είναι και η απόκτηση του φοβερού διαδόχου, βάλε μπρος και να μου κρατήσεις ένα κανελί με βούλες. Και για να στα “ξηγήσω πιο απλά, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου.

Up dates: 2, 3, 6, 7, 8, 11, 12, 13, 16, 17, 18, 25, 26, 29, 30

A papa dates: 1, 14, 15, 21, 22, 27, 28

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στα up: Αγαπημένη μου Παρθενόπη, άρχισαν τα όργανα, το μπουζούκι εργάζεται, και το συγκεκριμένο μπουζούκι το παίζουν αγκαζέ ο Άρης με τον Κρόνο σε μια κουλή φάση, που έχουν βάλει στόχο να σε κάνουν καινούργιο. Οι δυσκολίες πάντως φαίνεται να είναι περαστικές, μιας και ο Δίας μέσα από το Λιοντάρι φροντίζει να επουλώνει τις πληγές, που ανοίγουν οι άλλοι δύο οι ακατονόμαστοι. Το 2015 μπαίνει λοιπόν αρκετά ομαλά και κάπως αναίσθητα θα έλεγα, γεγονός που μαρτυρά την συγκίνηση που νιώθεις, καθώς πέφτει βαριά η βασιλόπιττα, αγκαζέ με τη σκιά του Κρόνου (βλέπε Δεκέμβριος 2014) και καθώς κοντοζυγώνει ο τυχερός σου Αύγουστος του 2015. (Σιγά καλέ, τι είναι έξι-οκτώ μήνες; ) Για την ώρα αρκέσου στον Ιανουάριο, που δεν είναι το θαύμα αυτοπροσώπως, ωστόσο φέρνει στα μπαγκάζια του καλύτερες προοπτικές για τις πανούργες προσδοκίες σου. Οι μέρες που ακολουθούν, φέρνουν μια decadence στη διάθεση, τη δημιουργικότητα και την επικοινωνία (ας είναι καλά ο κυβερνήτης σου ο Ερμής, που το παίζει και ανάδρομος). Τα οικονομικά που σε απασχολούν έντονα (εσένα και άλλους δέκα εκατομμύρια Έλληνες) αρχίζουν σιγά-σιγά να παίρνουν ένα πιο παστέλ χρώμα, καθώς κάποια έκτακτα ευρώπουλα αφήνουν περιθώρια ακόμη και για shopping therapy.

Στα down: Το ταίρι σου περνάει ακόμα μία υπέροχη γεναριάτικη παράκρουση. Κάνε του τα γλυκά ματάκια ή ρίξε το στην παλαβή. Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, πρόσεξε μη μπερδέψεις τη δουλειά με τον σεβντά.Και για να στα “ξηγήσω πιο απλά, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου.

Up dates: 1, 4, 5, 9, 10, 14, 15, 19, 20, 27, 28, 31

A papa dates: 2, 3, 16, 17, 18, 23, 24, 29, 20

ΖΥΓΟΣ

Στα up: Είναι αλήθεια ότι το 2014 σου κάθισε ελαφρώς στον κάλο και έχεις αγανακτήσει λόγω της ΔΕΗ, του ΕΝΦΙΑ, του Ε1, του Ε9 και των τελών αναπνοής. Ο Γενάρης σε βρίσκει να ρίχνεις μαύρη πέτρα πίσω σου, να διαλύεις τα γκρίζα σύννεφα και να επιλύεις τις εκκρεμότητες, κόντρα στη πιεστική άμυνα που σου παίζουν τα άστρα και τα φεγγάρια. Άντε Αμαλουσάνθη μου, πάλεψέ το σκληρά και θα με θυμηθείς. Σύντομα θα τους δείξεις τι εστί ζυγαριά, για να μη σου πω πλάστιγγα. Το φάντασμα της Αντουανέττας που ήρθε στον ύπνο μου, μου είπε ότι τον καιρό αυτό τρως τα νύχια σου και για πισωγυρίσματα στο παρελθόν, οπότε με τους ανάδρομους Ερμήδες, σίγουρα δεν θα πλήξεις. Μιλάμε για flash-back, τόσο σε φιλικό επίπεδο, όσο και το άλλο το πιο αναίσχυντο. Επειδή όμως η Πανσέληνος που σκάει μύτη στις 5, σου βάζει τρικλοποδιές μέχρι τις 20, θα σου έλεγα να προσέξεις να μη μπερδέψεις τα μπούτια σου. Αν και δε λείπουν οι εκνευρισμοί και τα ψιλο-προβλήματα στο χώρο της δουλειάς, είναι σίγουρο (λέμε τώρα) ότι οι χοντρές καντηφλιές έχουν αρχίσει να υποχωρούν, με ελαφρά πηδηματάκια.

Στα down: Ο Δίας μέσα από τον φιλικό σου κύριο Λεονταρίδη, φέρνει επιτυχίες στα μακροχρόνια σχέδια και ευνοεί τις σχέσεις με το εξωτερικό και τους ξένους (λες να τα φτιάξεις με την Αντζελίνα;). Αν παραπονιέσαι και του λόγου σου, φωτιά θα πέσει να μας κάψει! Το φάντασμα του Μαγγελάνου επίσης, που ήρθε στον ύπνο μου, μου είπε να σου πω να μαζευτείς, για να μην έχουμε ιστορίες για αγρίους. Και για να στα “ξηγήσω πιο απλά, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου.

Up dates: 2, 3, 6, 7, 8, 11, 12, 13, 16, 17, 18, 21, 22, 29, 30

A papa dates: 4, 5, 19, 20, 25, 26, 31

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στα up: Ο νέος χρόνος μπουκάρει ακάθεκτος και έχει όλη την καλή διάθεση να σου ανοίξει τα μάτια, για να καταλάβεις ότι ουδείς παίζει παιχνίδια πίσω από την πλάτη σου και μία άλφα (ή βήτα) έλλειψη επικοινωνίας που πλανιέται, οφείλεται απλά βρε κουτό στην αδυναμία κάποιων, που αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να σε βοηθήσουν όσο θα ήθελαν. Κάνε λίγο υπομονή και σε λίγο θα δεις ανάκαμψη ακόμα και στα οικονομικά σου. Μέχρι τις 12 ο Άρης συνεχίζει να βολτάρει στον Υδροχόο και το καλό που σου θέλω μάζεψε ό,τι μουράνα, τασάκια και σερβίτσια διαθέτεις και χώσε τα στο φεγγίτη, μέχρι νεωτέρας. Φίλοι, συγγενείς και γείτονες λειτουργούν σαν καφεΐνη, με αποτέλεσμα διάφορα μαλλιοτραβήγματα, ενώ δεν λείπουν και οι στιγμές που χτυπιέσαι μόνος σου, έτσι για να περάσει η ώρα.

Στα down: Jamais το δάκτυλο στην πρίζα, σε τιμόνι και εκεί που ξέρεις. Για όσα τραβάς τώρα, δεν φταίνε αποκλειστικά και μόνο τα άστρα, αλλά και το κεφάλι σου. Αυτό το υπέροχο μελαχρινό (κάτω από τη ντεκαπάζ) κεφάλι, που κατεβάζει πιτυρίδα και ενίοτε κάποιες ιδέες σκέτη καταστροφή! Φρόντισε τουλάχιστον από δω και μπρος να είσαι φειδωλός σε δηλώσεις και κράτα καμία πισινή, προτού ανοίξεις τα σαρκώδη χειλάκια σου. Μπορεί κάποια σχέση που προέκυψε τελευταίως να σε στενεύει στο λαιμό, οπότε πάμε για άλλα. Τα εξωσχολικά πηδηματάκια θα φορεθούν πολύ αυτή την περίοδο. Προσοχή στα παράσημα, που κυκλοφορούν στους σομιέδες. Και για να στα “ξηγήσω πιο απλά, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου.

Up dates: 4, 5, 9, 10, 14, 15, 19, 20, 23, 24, 31

A papa dates: 1, 6, 7, 8, 21, 22, 27, 28

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στα up: Αυτό το άτιμο το 2014 μπορεί να γκρέμισε ισορροπίες σε σχέσεις και συνεργασίες σαν τραπουλόχαρτα, αλλά δεν φταίει μόνο η χρονιά. Φταίει και το ξερό σου το κεφάλι, που νομίζει ότι όλοι του στήνουν παγίδες, του φέρονται σκληρά και το αδικούν. Το 2015 έρχεται να αποδείξει περίτρανα ότι στην πραγματικότητα τα πράγματα δεν είναι έτσι. Υπάρχει ένα σωρό κόσμος που σε αγαπάει, σε κανακεύει και σου κάνει γούτσου-γούτσου. Μπορεί να νιώθεις κάπως βαρετά και περίεργα, όμως καμιά από τις αστρομαχίες της περιόδου δεν σε αγγίζει πραγματικά. Φίλοι και κοινωνικές γνωριμίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο την επόμενη περίοδο, οπότε φρόντισε να κάνεις χαλάουα και να απαντάς σε καμιά πρόσκληση, όσο και αν τα παπλώματα σε καθηλώνουν στο κρεβάτι μέχρι το μεσημέρι. Τα οικονομικά θα πάνε καλύτερα, μόλις βουλώσεις τις τρύπες στο χέρι. Ο δικός σου κυβερνήτης, ο Δίας, συνεχίζει να το παίζει ανάδρομος, οπότε μην προγραμματίσεις τίποτα το σημαντικό, όπως μανικιούρ-πεντικιούρ, μέχρι να ισιώσει η κατάσταση.

Στα down: Από την άλλη πλευρά (ανάσκελα), ο Άρης κόβει βόλτες στο τρίτο σπίτι σου (αυτό με την πισίνα), με αποτέλεσμα μια ακαθισιά, άλλο πράμα, Τούλα μου. Δώσε λίγο περισσότερο προσοχή στα επαγγελματικά σου, παράτα τις αδιαλλαξίες και σταμάτα να το παίζεις Σόϊμπλε. Ό,τι έγινε, έγινε, κοίτα να πάρεις τα επάνω σου και τράβα για νέες περιπέτειες. Και για να στα “ξηγήσω πιο απλά, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου.

Up dates: 6, 7, 8, 11, 12, 13, 16, 17, 18 21, 22, 25, 26

A papa dates: 2, 3, 9, 10, 23, 24, 29, 30

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στα up: Αν δεν σου το έχω ξαναπεί, σου το λέω να το εμπεδώσεις. Ο νέος χρόνος σίγουρα δεν θα είναι τόσο κακούργος, όσο ήταν το 2014. Σιγά-σιγά, η τύχη θα αρχίσει να παίζει στο δικό σου ταμπλό και θα ποντάρει τα ρέστα της σε χρήμα, σε ευκαιρίες και σε ξεσαλώματα στα μπουζούκια. Οι δουλειές επίσης θα είναι με φούντες (προσοχή κυκλοφορεί ο σερίφης), ωστόσο μη το παρακάνεις και φρόντιζε να ξεκουράζεις το ταλαιπωρημένο κορμάκι σου. Ήλιος και Ερμής δίνουν ραντεβού στον αστερισμό σου, έτσι ώστε να εξαφανίζονται επιτέλους οι θολούρες σε σχέσεις και συνεργασίες και να ξεκαθαρίζει το τοπίο για τα ζητήματα που σε απασχολούν. Βέβαια, η σκιά της Πανσελήνου, που σκάει μύτη στις 5 φάτσα στο ζώδιό σου, δεν επιτρέπει πυροτεχνήματα, το παρήγορο όμως είναι ότι τα οικονομικά αρχίζουν να σε ανεβάζουν ψυχολογικά. Παρηγορήσου λοιπόν μικρό μου κατσικάκι, και σύντομα θα την πάρεις την ανάσα.

Στα down: Ο Άρης από τις 12 και η Αφροδίτη από τις 27 περνούν στην ιχθυόσκαλα, σε φιλικές με το δικό σου ζώδιο όψεις, γωνίες και πλατείες και πάλι σε καλό θα σου βγει η ταλαιπωρία. Το πίτσι-πίτσι γνωρίζει καλύτερες μέρες, ενώ κάτι πονηρό σε περιμένει στη γωνιά (Πατησίων και Στουρνάρη) Ένα ταξιδάκι παρέα με το ταίρι θα βοηθήσει στη σύσφιξη και θα ρίξει τα ψωμάκια.Και για να στα “ξηγήσω πιο απλά, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου.

Up dates: 1, 9, 10, 14, 15, 19, 20, 23, 24, 27, 28

A papa dates: 4, 5, 11, 12, 13, 25, 26, 31

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στα up: Αρκετές κρυάδες πήρες, με τον Άρη εδώ και ένα δίμηνο στο ζώδιό σου, αλλά επειδή είσαι από γεννησιμιού σου έξυπνος και διπλωματικός χαρακτήρας (φτυστός ο Χαρδούβελης), θα διαχειριστείς τις υποθέσεις σου και τα σχέδιά σου, αποφεύγοντας ακροβατισμούς και υπερβολές μέχρι τις 12 του μηνού, που αφενός δεν σου ταιριάζουνε, αφετέρου μπορεί να σχίσεις και κανένα καλσόν. Η περίοδος συνεχίζει να είναι δυσκολούτσικη θα έλεγα, αφού το μισό πλανητικό σύστημα τα έχει βάλει με την αφεντιά σου (δεν μπορεί, κάτι θα έκανες για να σου φέρονται έτσι τα άστρα και οι πλανήτες). Ο Πλούτωνας δουλεύει στο παρασκήνιο και μιλάει για διάφορα μαστορέματα στη δουλειά, που γυρίζουν μπούμερανγκ. Προσοχή σε ίντριγκες και διαπλοκές, α λα Τζόαν Κόλλινς.

Στα down: Η Αφροδίτη κάνει περαντζάδα στο δικό σου το ζώδιο, για να φωτίσει τους στόχους σου και να δώσει έναν νέο αέρα (τραμουντάνα) στις προσδοκίες και τα ελεεινά σχέδιά σου. Μέχρι τις 12 του μήνα επίσης, θα πρέπει να κάνεις λίγη υπομονίτσα, για να έρθουν οι καλύτερες μέρες. Οπλίσου με ένα χαμόγελο και ένα μάγκνουμ για τον επιθεωρητή Κάλαχαν, για τους ενοχλητικούς. Πρόσεξε επίσης τις επιλογές σου, αφού ως γνωστόν μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Κάτι πάει να γίνει, αλλά δεν σε βλέπω και στα πολύ επάνω σου. Πάρε τη βοήθεια του κοινού ή το τηλέφωνο. Και για να στα “ξηγήσω πιο απλά, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου.

Up dates: 2, 3, 11, 12, 13, 16, 17, 18, 21, 22, 29, 30

A papa dates: 1, 6, 7, 8, 14, 15, 27, 28

ΙΧΘΕΙΣ

Στα up: Η νέα χρονιά σε βρίσκει να προσπαθείς να βάλεις μια τάξη στη ζωή σου, πράγμα ουδόλως εύκολο, διότι μέχρι σήμερα κάτι τα γκομενιλίκια, κάτι η από κάτω, κάτι αυτό το γουρούνι που πετάει τα αποτσίγαρα στο πάτωμα, σου έχουν κάνει το σαλόνι χάλια και τον βίο αβίωτο. Πάντως, το συνεργείο καθαρισμού «2015» καταφτάνει με το σφουγγαρόπανο και τη σκούπα στο χέρι, οπότε διατήρησε τις ελπίδες σου ακέραιες για ένα σπίτι που -επιτέλους- δεν θα μοιάζει στο «σόι σου»! Ο Κρόνος κάνει και πάλι τα δικά του, πράμα που σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξουν κάποιες κουλές καταστάσεις με το σπίτι, τα αδέλφια τα ξαδέλφια και τα παρεμφερή επαγγέλματα. Κάτι πάει να κουνηθεί στο χώρο της δουλειάς, αλλά δυστυχώς τα μίσθια είναι ακόμα εκεί, καθηλωμένα στο παρκέ. Δεν βαριέσαι, συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια, Μπάμπη μου.

Στα down: Στις 27 του μήνα η Αφροδίτη κάνει ντου στο ζώδιό σου και οσονούπω αγκαλιάζει στοργικά τον δικό σου κυβερνήτη, τον Ποσειδώνα, μέσα στο ίδιο σου το σπίτι. Όπου να ‘ναι, τα άστρα σε αποζημιώνουν. Ένας καινούργιος έρωτας πέφτει στο δρόμο σου και σπάει τη μούρη του. Αυτό το πρόστυχο πράγμα είναι εξαιρετικά ευνοϊκό με την αφεντομουτσουνάρα σου, ιδιαίτερα και για εκείνα τα έρμα τα επαγγελματικά, αλλά και για το πορτοφόλι σου, που τελευταία έπασχε από οξεία ευρω-ανεπάρκεια. Και για να στα “ξηγήσω πιο απλά, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου.

Up dates: 1, 4, 5, 14, 15, 19, 20, 23, 24, 27, 28, 31

A papa dates: 2, 3, 9, 10, 16, 17, 18, 29, 30

myastro
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top